بین‌الملل 01:06 - 03 بهمن 1399

بایدن آمریکا را از یک مرد خطرناک نجات داد

به گزارش خبرگزاری مهر، گاردین امروز در سرمقاله خود با اشاره به روی کار آمدن "جو بایدن" رئیس جمهور آمریکا نوشت: قدرت از یک مرد خطرناک به مرد دیگری رسید که می‌خواهد کشورش را به سمت آرامش سوق دهد اما باید گفت دموکراسی آمریکایی همچنان در خطر و تهدید است.

در این نوشتار آمده است: مراسم تحلیف شاهد حضور توده‌های مردم برای تبریک به رئیس‌جمهور جدید نبود و بیش از ۲۵ هزار نفر از مأموران گارد ملی برای کنترل و نظارت بر فرایند انتقال قدرت درمیان نگرانی‌ها از ویروس کرونا و نیز خشونت سیاسی طرفداران ترامپ و حمله به ساختمان کنگره حضور داشتند.

این روزنامه انگلیس با بیان اینکه ترامپ بافت اجتماعی و سیاسی آمریکا را با دروغ‌های وقاحت بار و وحشی گری تمام و نفرت انگیز پاره پاره کرد نوشت: اگرچه برخی در آمریکا و اروپا نفس راحتی کشیدند اما هنوز جایگاه آمریکا خود را باز نیافته است و همچنان بحران‌های داخلی و چالش‌ها وجود دارد؛ تمام آن چیزی که بایدن می‌تواند انجام دهد شروع برای درمان این بحرانهاست.


10915030
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنتاگون با تخلیه استراتژیک‌ترین پایگاه‌های خود در سوریه، عملیات انتقال نیرو و تجهیزات به اقلیم کردستان عراق را آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قطر و امارات پس از ارائه مختصات دریایی عراق به سازمان ملل، حمایت خود را از کویت اعلام کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ابطال گسترده تعرفه‌های گمرکی ترامپ توسط دیوان عالی آمریکا در کنار تنش‌ها در غرب آسیا، قیمت جهانی طلا را به بالاترین سطح در ۲۱ روز اخیر رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کایا کالاس پیش از مذاکرات مورد انتظار بین تهران و واشنگتن خواستار «راه حل دیپلماتیک» در مورد ایران شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین با اعلام اینکه پوتین هم‌اکنون جنگ جهانی سوم را آغاز کرده، خواستار تضمین‌های امنیتی ۳۰ ساله از سوی نهاد‌های حاکمیتی آمریکا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افشای وجود بزرگترین بانک پوست جهان در رژیم اسرائیل موجی از اتهامات هولناک مبنی بر سلاخی اجساد فلسطینیان و سرقت اعضای بدن آنها به راه انداخته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره جنوبی دعوت آمریکا برای شرکت در رزمایش هوایی سه جانبه با ژاپن را رد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه گفت که توسعه توان هسته‌ای این کشور پس از انقضای آخرین پیمان هسته‌ای باقی‌مانده با آمریکا، اکنون «اولویت مطلق» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر حزب اتحاد عقل و عدالت آلمان با تاکید بر اینکه دموکراسی با بمباران مستقر نمی‌شود، از دولت این کشور خواست با لغو تحریم‌های تهران موافقت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عراق امروز در یک پیچ تاریخی حساس قرار دارد. نامه محرمانه واشنگتن نشان می‌دهد که ایالات متحده با تصور بازگشت به شرایط سال ۲۰۰۳، پروژه‌ای جامع برای استحاله از درون را کلید زده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است