علمی فناوری 09:47 - 16 اسفند 1399
در شماره جدید نشریه «اکسیر» می خوانیم؛
شماره پنجم نشریه «اکسیر»؛ گاهنامه علمی فرهنگی انجمن علمی دانشجویی کاوش ـ دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شریف منتشر شد.

آستروشیمی ـ در دنیای میان ستاره‌ای چه می گذرد؟

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "شیمی آرایشی/ گرایش پولساز دنیای امروز"، "شیمی نیوز"، "آستروشیمی/در دنیای میان ستاره‌ای چه می گذرد؟"، "طعم لذیذ ترکیبات شیمیایی"، "مصاحبه با دکتر محمد محمودی‌هاشمی ـ استاد بازنشسته شیمی آلی"، "از شریف به UBC"، "کرونا و کارآموزی"، "نوبلیست"، "شیمی تاریک / راز قتل‌ آقای‌ مارکوف" و "تاریخچه موسیقی ایران/ از دوران پس از اسلام تا سلسله قاجار" از جمله مطالب و موضوعاتی است که در این شماره می ‌خوانیم.

نشریه علمی فرهنگی «اکسیر» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی کاوش ـ دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شریف و مدیر مسئولی فراز علاقمند و سردبیری مهدیه حسن‌پور به صورت گاهنامه منتشر می شود.

انتهای پیام


10978814
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس غیردولتی گفت: در سال گذشته، ۳۰ هزار دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس هیئت امنایی و غیردولتی، تحصیل رایگان داشته‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تمرکززدایی از ترافیک داده برای بهبود تجربه کاربری گیمر‌ها و حمایت از فعالان تولید محتوا به ویژه صنعت بازی را دو برنامه محوری در حوزه توسعه زیرساخت و خدمات محتوایی این معاونت عنوان کرد....
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بروز و وقوع ضعف و سرگیجه را باید جدی گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مادران شیرده باید توجه ویژه‌ای به خورد و خوراک خود داشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت گفت: کارکنان نظام سلامت بدون توجه به گرایش‌های سیاسی و اجتماعی، با تعهد حرفه‌ای و از جان و دل در مسیر درمان بیماران و مجروحان خدمت‌رسانی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی عوامل می‌توانند بر عملکرد قلب تاثیر بگذارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس گفت: طرح‌های مدارس آینده قابلیت اجرا در مناطق محروم کشور را دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر ۳۰ هزار معلم بازنشسته به آموزش و پرورش خدمات ارائه می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی گفت: فناوری‌ها و دستاورد‌های علمی، الگو‌های موجود زندگی و ساختار‌های سنتی را به طور اساسی تغییر داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سیمایی صراف گفت: مصرف انرژی و آب در ایران چندین برابر میانگین جهانی است و عوامل اقتصادی، زیرساختی و فرهنگی موجب پرمصرفی شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است