اجتماعی 14:30 - 16 مرداد 1401

محدودیت‌های تردد در بافت تاریخی یزد

به‌گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه ستاد بحران منطقه بافت تاریخی که با حضور نمایندگان شورای اسلامی شهر در منطقه، شهردار یزد، مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری، معاون اداره کل میراث‌فرهنگی، مدیریت بحران شهرداری، مدیر پایگاه قنات زارچ برگزار شد، درباره سامان‌دهی و رفع خطرهای باقی‌مانده ناشی از سیل و محدودیت‌های ترافیکی بافت تاریخی در تاسوعا و عاشورای حسینی بحث و تبادل نظر شد.

در این جلسه مقرر شد با توجه به خطرات احتمالی در مسیر کوچه‌ها ورود وسایل نقلیه و تجهیزات دسته‌های عزاداری در روزهای تاسوعا و عاشورا محدودیت‌های ترافیک با هماهنگی فرمانداری بررسی و در صورت تصویب اعلام شود تا با همکاری ساکنین، معتمدین محل و دسته‌های عزاداری اقدامات لازم صورت گیرد.

همچنین با همکاری پایگاه پژوهشی قنات زارچ، خطرات احتمالی در مسیر قنات‌ها بررسی و نسبت به رفع خطر اقدام شود.

مقرر شد پارکینگ‌های عمومی محدوده بافت تاریخی طی دو روز تاسوعا و عاشورا نسبت به خدمات رسانی اقدام کنند.


11647784
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران از فردا تا پایان روز یکشنبه، طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک ساختمان پنج‌طبقه مسکونی در محله نعمت‌آباد خبر داد
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تأکید بر لزوم ایستادگی در برابر ساخت‌وساز‌های غیرمجاز تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: در حال حاضر بیش از ۳.۵ نیم میلیون داوطلب در هلال احمر فعال هستند که این تعداد با برنامه‌ریزی انجام در پایان سال به پنج میلیون نفر افزایش خواهد یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ششمین دوره جشن بزرگ ازدواج «مهرانه» در راستای حمایت از تشکیل خانواده و ازدواج افراد دارای معلولیت با حضور ۱۱۴ زوج دارای معلولیت برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت مدارس ابتدایی در استان تهران به استثنای فیروزکوه، ملارد، رباط کریم و قرچک شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ آذرماه غیرحضوری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد اعتکاف استان تهران گفت: اعتکاف، با پیوند دادن معنویت، هویت انقلابی و حضور گسترده جوانان، به یکی از مؤثرترین جلوه‌های اقتدار معنوی نظام و پاسخی راهبردی به جنگ نرم دشمن تبدیل شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با برگزاری گردهمایی مجریان اعتکاف تهران در مجتمع ایوان ری، عملیات اعتکاف‌های نوجوانانه مساجد پایتخت به‌صورت رسمی آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است