بین‌الملل 21:25 - 11 آذر 1399

توافق اعضای «آسه‌آن» و اتحادیه‌اروپا درباره همکاری‌های راهبردی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری یورونیوز، وزیر خارجه آلمان امروز سه شنبه اعلام کرد که اتحادیه اروپا و «آسه آن» (اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا) توافق کردند که روابط خود را به سطح یک همکاری‌ راهبردی ارتقاء دهند.

«هایکو ماس» که کشورش ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را برعهده دارد، در این باره گفت: اتحادیه اروپا و «آسه آن» به عنوان شرکای اقتصادی نزدیک، از راه حل هایی که تجارت امن و آزاد وعادلانه را تسهیل می کنند، قاطعانه حمایت خواهند کرد.

وی پس از نشست مجازی میان وزرای خارجه اتحادیه اروپا و وزرای خارجه کشورهای عضو آسه آن در سخنان خود تاکید کرد که «اتحادیه اروپا و اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا نماینده بیش از یک میلیارد نفر شهروند و ۲۵ درصد اقتصاد جهانی هستند» و بر این اساس، «روابط فیمابین را به سطح یک همکاری‌ راهبردی ارتقاء دادند».

گفتنی است، برونئی، ویتنام، لائوس، کامبوج، تایلند، میانمار، مالزی، سنگاپور، اندونزی و فیلیپین کشورهای عضو «آسه آن» را تشکیل می دهند.

بر اساس اعلام خبرگزاری یورونیوز، ۱۵ روز پیش، ۱۰ کشور عضو «آسه آن» به کشورهای چین، ژاپن، کره جنوبی، استرالیا و نیوزیلند در پروژه «مشارکت اقتصادی جامع منطقه ای» پیوستند.


10836825
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان روز چهارشنبه گفت که در سفر هفته آینده خود به دنبال «مشارکت‌های راهبردی» با چین خواهد بود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتاوا اعلام کرد تعدادی از محدودیت‌های اعمال شده علیه فعالیت‌های تجاری دمشق را کاهش خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید مدعی است که مذاکرات اولویت رئیس جمهور آمریکا درباره ایران خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند خانواده‌های اعضای داعش به طور گسترده از یکی از اردوگاه‌های محل نگهداری خود گریخته و حتی برخی از کشور خارج شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه از تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه گفت که روسیه محدودیت‌های جدید علیه کوبا را غیرقابل قبول می‌داند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آخرین بسته فروش تسلیحات ایالات متحده به تایوان به ارزش بیش از ۱۱ میلیارد دلار پس از فشار چین آماده‌ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ناشناس ادعا می‌کنند که در پی تحولات اخیر، رژیم صهیونیستی سطح هشدار نظامی خود را افزایش داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته حقوق فلسطینیان سازمان ملل متحد اقدامات رژیم صهیونیستی برای گسترش کنترل بر کرانه باختری را «به شدت» محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی انفجار گاز در یک معدن سرب در ایالت پلاتو در مرکز نیجریه، حداقل ۳۸ نفر کشته و بسیاری دیگر زخمی شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است