بین‌الملل 21:25 - 11 آذر 1399

توافق اعضای «آسه‌آن» و اتحادیه‌اروپا درباره همکاری‌های راهبردی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری یورونیوز، وزیر خارجه آلمان امروز سه شنبه اعلام کرد که اتحادیه اروپا و «آسه آن» (اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا) توافق کردند که روابط خود را به سطح یک همکاری‌ راهبردی ارتقاء دهند.

«هایکو ماس» که کشورش ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را برعهده دارد، در این باره گفت: اتحادیه اروپا و «آسه آن» به عنوان شرکای اقتصادی نزدیک، از راه حل هایی که تجارت امن و آزاد وعادلانه را تسهیل می کنند، قاطعانه حمایت خواهند کرد.

وی پس از نشست مجازی میان وزرای خارجه اتحادیه اروپا و وزرای خارجه کشورهای عضو آسه آن در سخنان خود تاکید کرد که «اتحادیه اروپا و اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا نماینده بیش از یک میلیارد نفر شهروند و ۲۵ درصد اقتصاد جهانی هستند» و بر این اساس، «روابط فیمابین را به سطح یک همکاری‌ راهبردی ارتقاء دادند».

گفتنی است، برونئی، ویتنام، لائوس، کامبوج، تایلند، میانمار، مالزی، سنگاپور، اندونزی و فیلیپین کشورهای عضو «آسه آن» را تشکیل می دهند.

بر اساس اعلام خبرگزاری یورونیوز، ۱۵ روز پیش، ۱۰ کشور عضو «آسه آن» به کشورهای چین، ژاپن، کره جنوبی، استرالیا و نیوزیلند در پروژه «مشارکت اقتصادی جامع منطقه ای» پیوستند.


10836825
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد انتظار دارد دور بعدی مذاکرات صلح اوکراین به زودی برگزار شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعتصابات هماهنگ دو اتحادیه صنفی خلبانان و مهمانداران در لوفت‌هانزا به لغو گسترده پرواز‌های این شرکت در آلمان منجر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات جمهوری کومی روسیه از وقوع انفجار و آتش‌سوزی در پالایشگاه نفت اوختا متعلق به شرکت لوک‌اویل خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات محلی سودان از کشف ۲۱ جسد در پی غرق شدن یک قایق در رود نیل در شمال این کشور خبر دادند. این قایح حامل ۳۰ سرنشین بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه در اقدامی بشردوستانه به زودی نفت و فرآورده‌های نفتی در اختیار کوبا قرار می‌دهد؛ کشوری که با وخیم‌ترین بحران انرژی خود در سال‌های اخیر دست‌وپنجه نرم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت واتس‌اپ اعلام کرد روسیه این پیام‌رسان را به طور کامل در این کشور مسدود کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه چین ضمن محکومیت اقدامات اخیر کابینه امنیتی اسرائیل برای تشدید کنترل بر کرانه باختری اشغالی، اعلام کرد پکن با هرگونه تلاش برای الحاق یا تجاوز به سرزمین‌های فلسطینی مخالف است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی ایالات متحده از پایان تحریم‌های نفتی و آغاز مرحله جدیدی از همکاری دوجانبه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس اطلاعات ملی کره جنوبی اعلام کرد رهبر کره شمالی در حال تثبیت موقعیت دختر نوجوان خود، کیم جو ئه، به عنوان جانشین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه در مصاحبه‌ای گفت آمریکا و ایران بر سر توافق هسته‌ای انعطاف نشان می‌دهند، زیرا گسترش مذاکرات خطر «جنگ دیگر» را به همراه دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است