بین‌الملل 21:25 - 11 آذر 1399

توافق اعضای «آسه‌آن» و اتحادیه‌اروپا درباره همکاری‌های راهبردی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری یورونیوز، وزیر خارجه آلمان امروز سه شنبه اعلام کرد که اتحادیه اروپا و «آسه آن» (اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا) توافق کردند که روابط خود را به سطح یک همکاری‌ راهبردی ارتقاء دهند.

«هایکو ماس» که کشورش ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را برعهده دارد، در این باره گفت: اتحادیه اروپا و «آسه آن» به عنوان شرکای اقتصادی نزدیک، از راه حل هایی که تجارت امن و آزاد وعادلانه را تسهیل می کنند، قاطعانه حمایت خواهند کرد.

وی پس از نشست مجازی میان وزرای خارجه اتحادیه اروپا و وزرای خارجه کشورهای عضو آسه آن در سخنان خود تاکید کرد که «اتحادیه اروپا و اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا نماینده بیش از یک میلیارد نفر شهروند و ۲۵ درصد اقتصاد جهانی هستند» و بر این اساس، «روابط فیمابین را به سطح یک همکاری‌ راهبردی ارتقاء دادند».

گفتنی است، برونئی، ویتنام، لائوس، کامبوج، تایلند، میانمار، مالزی، سنگاپور، اندونزی و فیلیپین کشورهای عضو «آسه آن» را تشکیل می دهند.

بر اساس اعلام خبرگزاری یورونیوز، ۱۵ روز پیش، ۱۰ کشور عضو «آسه آن» به کشورهای چین، ژاپن، کره جنوبی، استرالیا و نیوزیلند در پروژه «مشارکت اقتصادی جامع منطقه ای» پیوستند.


10836825
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فشار آمریکا برای امتیازدهی اوکراین در مذاکرات، اتحادیه اروپا در اقدامی نمادین بلوکه‌سازی اموال روسیه را از حالت ۶ ماهه به دائمی تغییر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا بودجه دفاعی سال ۲۰۲۶ را تصویب کرد که شامل حمایت قابل توجهی از رژیم اسرائیل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسای جمهور روسیه و عراق ضمن دیدار در ترکمنستان بر گسترش روابط دوجانبه میان مسکو و بغداد تاکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام فرانسوی اعلام کرد آمریکا، اروپا و اوکراین به دنبال ایجاد موضعی مشترک‌اند تا مذاکرات را بر اساس آن پیش ببرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنسول اسرائیل در نیویورک تاکید کرد که ترکیه دشمن این رژیم است و نباید گذاشت یک سرباز ترکیه‌ای در غزه پیاده شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد تایلند و کامبوج توافق کرده‌اند پس از شش روز، به درگیری خود پایان دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هئیت مذاکره‌کننده اوکراینی تاکید کرد که این هیئت با مشاوران امنیت ملی اوکراین، آمریکا و کشور‌های اروپایی دیدار و گفت‌و‌گو داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه ۸ کشور با صدور بیانیه‌ای مشترک، حمله رژیم صهیونیستی به مقر آنروا در بیت‌المقدس شرقی را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس از جهان خواست تا جلوی رفتار استعمارگرانه رژیم اسرائیل در قبال کرانه باختری و زمین‌های فلسطینی را بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود تکذیب دفتر نتانیاهو، رسانه‌های صهیونیستی می‌گویند او قرار است به زودی برای انعقاد یک قرارداد گازی به مصر سفر و با السیسی دیدار کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است