بین‌الملل 16:42 - 20 تیر 1399

ماکرون خواستار خودداری تل آویو از اجرای طرح الحاق شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه، در تماس تلفنی با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل،  الحاق کرانه باختری را خلاف قوانین بین‌المللی خواند و از نتانیاهو خواست تا از اجرای این طرح خودداری کند.

ماکرون در این تماس تلفنی تاکید کرد: چنین اقدامی خلاف قوانین بین‌الملل است و احتمال تحقق راه‌حل دو دولتی به عنوان یک مبنای صلح منصفانه و پایدار میان اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها را به خطر می‌اندازد.

موضوع الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی، برای مردم فلسطین و جهان اسلام بسیار مهم است و از همین رو است که اغلب شخصیت‌های مسلمان به این موضوع واکنش نشان داده و به شدت درباره عواقب اجرایی شدن چنین موضوعی هشدار داده‌اند.

طرح الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی از جمله مهم‌ترین محورهای کارزار انتخاباتی بنیامین نتانیاهو برای تصدی دوباره سمت نخست وزیری بوده است. او قول داده بود که بیش از ۱۳۰ شهرک در کرانه باختری و دره رود اردن که اسرائیل از سال ۱۹۶۷ آن را اشغال کرده را به سرزمین‌های اشغالی الحاق کند. شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری در حال حاضر حدود ۵۰۰ هزار اشغالگر را در خود جای داده‌اند.

در اصل رژیم صهیونیستی قصد اشغال رسمی کرانه باختری و تمام شهرک‌های صهیونیستی در آن را دارد که حدود ۳۰ درصد از مساحت این منطقه را تشکیل می‌دهد.


10611850
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه خواستار توسعه مدل‌های داخلی هوش مصنوعی شد و آن را ابزار مهمی برای تاثیرگذاری بر دیدگاه مردم دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد هشدار داد که وضعیت غزه همچنان «بسیار وخیم» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گوترش بازدید علنی نتانیاهو از یک پایگاه نظامی در جنوب سوریه را نگران‌کننده دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری سابق آمریکا پس از افشای ارتباط نزدیک با مجرم جنسی مشهور از هیئت مدیره شرکت هوش مصنوعی اپن‌ای‌آی استعفا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که کار بر روی پایان دادن به جنگ در سودان را آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفته است که تلاش‌های اسرائیل برای ایجاد منطقه حائل در جنوب سوریه نقض فاحش قوانین بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور موقت ماداگاسکار از کشف یک سنگ زمرد غول‌پیکر و نادر در کاخ ریاست‌جمهوری خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دمشق سفر نتانیاهو به جنوب سوریه را غیرقانونی و مغایر با قطعنامه‌های شورای امنیت دانست و آن را نقض حاکمیت خود اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که دیدارش با همتای ترک در اوایل امروز «بسیار پربار» بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه عین‌الحلوه را «قتل‌عام» و جنایت علیه بشریت دانست و کابینه نتانیاهو را مسئول کامل آن معرفی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است