اجتماعی 16:46 - 05 تیر 1401

مخالفت وزارت میراث فرهنگی با نرخ دلاری بلیت هواپیما

به گزارش خبرنگار مهر، برنامه میز اقتصاد امروز به موضوع محاسبه دلاری بلیت هواپیمای اتباع غیر ایرانی پرداخت. در این برنامه که از شبکه خبر سیما پخش شد، مصطفی فاطمی مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی گفت: ما به عنوان وزارت میراث فرهنگی که باید حامی گردشگری باشیم، با این افزایش نرخ مخالف هستیم. مهمترین مزیت ما در حوزه رقابت، بحث ارزان بودن سفر به ایران است که این مزیت را به صورت کلی از دست می‌دهیم. همیشه در بحث نرخ گذاری باید نظر ذی نفعان هم گرفته شود ولی ما از این موضوع اصلاً خبر نداشتیم.

وی گفت: خیلی از تورهای گردشگری که امروز بسته می‌شود از قبل با نرخ قدیم فروخته شده است ما که تور لحظه آخری نمی‌فروشیم. این تورها تا پایان سال ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ فروخته شده اند. مگر سود آژانس برای یک مسافر چقدر است که بتوان آن مبلغ را از سود آژانس پرداخت کرد.

فاطمی در ادامه گفت: هتل‌ها قبل عید درخواست افزایش قیمت داشتند اما چون از قبل فروش تورها اتفاق افتاده اجازه ندادیم. بسیاری از هتل‌ها درخواست دریافت نرخ دلاری دارند. اما این اجازه را ندادیم. مگر می‌شود هتل نرخ دلاری بگیرد اما راننده تاکسی یا راهنما به دلار نگیرد؟ چون در آن صورت ارزش ملی کشور از بین می‌رود.

وی افزود: وزارت میراث فرهنگی در یک سالی که این موضوع در دست بررسی بوده هیچ خبری نداشته و با ما هم آن را مطرح نکردند حتی جلسات متعددی داشته ایم مانند جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر که اتفاقاً سازمان هواپیمایی هم در آن عضو است اما در جلسه دو هفته پیش هم هیچ صحبتی در این باره نشد. درحالی که این جلسات برای آن است که چنین موضوعاتی مطرح شود. ما با این موضوع مخالف هستیم و آن را در دولت پیگیری می‌کنیم حتی بیانیه می‌دهیم. چون در گردشگری داخلی تأثیر می‌گذارد. گردشگری صنعت مادر است و این افزایش نرخ گریبان صنعت هواپیمایی را نیز می‌گیرد چون از صنعت گردشگری ارتزاق می‌کند. ما نمی‌توانیم یک پازل افزایش نرخ خواهد داشت و بقیه پازل‌ها ندارد.


11605722
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر علمی همایش ملی سیاست گذاری و حکمرانی شهری، با تشریح ابعاد حکمرانی شهری، مدیریت و عملیات شهرداری‌ها، بر اهمیت مردم‌محوری به‌عنوان ارزش بنیادین این فرآیند تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس بنیاد شهید در دیدار با خانواده «شهید روح‌الله خلج قاسم‌آبادی» گفت: خوشبختانه فرزندان شهدا در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اقتصادی نقش‌آفرینی خوبی دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: مدیریت بحران فرماندهی واحد خود را بدون حریم از دست می‌دهد. شریان‌های انتقال انرژی و کمربند سبز تهران در حریم شهر قرار گرفته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه با حضور خبرنگاران رسانه‌های مختلف در حال برگزاری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف لوازم یدکی احتکار شده خودرو به ارزش ۲۳ میلیارد تومان در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران گفت: باید از شهرداری تقدیر کرد که از پساب برای آبیاری فضای سبز استفاده کرده است نه اینکه تازه پرسید چرا چنین کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی بنیاد شهید گفت: توانمندی موشکی و دفاعی ایران امروز نه تنها برای کشور، بلکه برای همه ملت‌های مظلوم منطقه مایه امید و اقتدار است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد میانسال وقتی از مسافرت برگشت و متوجه شد آبگرمکن خانه‌اش ناپدید شده به تصور اینکه دوستش آن را برداشته با وی اختلاف پیدا کرد، اما این درگیری با قتل پایان یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: قرار شد طرح حریم در شورا پیشنهاد شود و مورد بررسی قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، از برون‌سپاری مجموعه‌ای از خدمات ثبتی به کارگزاری‌های فنی، مهندسی و حقوقی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است