اجتماعی 06:03 - 20 مرداد 1399
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از وقوع حریق در یک بیمارستان در خیابان حافظ خبر داد.

وقوع حریق در بیمارستانی در خیابان حافظ تهران /کسی آسیب ندید

سید جلال ملکی در گفت و گو با ایسنا در این باره اظهار کرد: ساعت ٢:٠٠ بامداد روز جاری یک مورد آتش سوزی در یک بیمارستان در خیابان حافظ، خیابان سرهنگ سخایی به سامانه ١٢۵ سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اطلاع داده شد که بلافاصله با توجه به حساسیت حریق در بیمارستانها چهار ایستگاه آتش نشانی به همراه خودروهای پشتیبانی از جمله خودرو حامل تجهیزات تنفسی و دو دستگاه نردبان هیدرولیکی به محل اعزام شدند. 

وی ادامه داد: محل حادثه بیمارستانی بود که دارای چند ساختمان بود. در یکی از ساختمان های این بیمارستان هفت طبقه که بخشهای تخصصی مثل سی سی یو و بخش های شیمی درمانی در آن مستقر بود، حریق رخ داده بود. این ساختمان سه طبقه زیرزمین و چهار طبقه روی زمین داشت که یک انباری کوچک در طبقه منفی دو حریق رخ داده بود. به گفته افرادی که در محل حضور داشتند این انبار راکد بود و مقدار زیادی کارتن و کاغذ در آن نگهداری می شد. 

وی ادامه داد: زمانی که نیروها به محل رسیدند بخشهای طبقات بالایی را دود فرا گرفته بود. 

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران با بیان اینکه آتش نشانان در مدت زمان چهار دقیقه در محل حاضر شده بودند گفت: با توجه به اینکه پیش از این، از این بیمارستان بازدید شده بود و مانورهایی در آن انجام شده بود آتش نشانان به محل اشراف کامل داشتند و تحت نظارت فرماندهان به سرعت خود را به طبقه منفی ۲  رسانده و درب انبار که قفل بود را باز کردند. 

وی افزود: همزمان با خاموش کردن آتش، گروه های دیگر به طبقات بالایی رفتند و آتش نشانان حدود ٢٠ نفر از افرادی را که به کمک نیاز داشتند با کمک پرسنل بیمارستان که پیش از رسیدن آتش نشانان نیز سعی کرده بودند بیماران را تخلیه کنند، از بخش های تخصصی خارج کردند. این افراد بدون آسیب دیدگی و با نظارت پرسنل به بخش های مجاور منتقل شدند. 

وی گفت: این حادثه مصدوم یا تلفات جانی نداشت و با حضور به موقع آتش نشانان از یک روز تلخ جلوگیری شد. حریق اطفا شد اما مقدار زیادی دود در طبقات انباشته شده بود که پس از اطفای حریق، دود نیز تخلیه شد. 

انتهای پیام


10659643
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس تأکید کرد: کیو آرکد کارت خودرو و گواهینامه رانندگی کارکرد عمومی ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت فاتب با اقدامات سریع، عامل اصلی در محله تهرانپارس را شناسایی و دستگیر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی آتش نشانی شهر تهران اعلام کرد: خودرویی که مالک آن تنها دود مختصری از داشبورد دیده بود، دقایقی بعد در میدان آزادی به‌طور کامل شعله‌ور شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: اعضای یک باند حرفه‌ای که با سه شگرد مامورنمایی، سرقت به عنف و کف زنی اموال شهروندان را سرقت می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری ۲۱۰ میلیارد تومانی میان بنیاد علوی و سازمان منطقه آزاد قشم با هدف محرومیت‌زدایی، ارتقای شاخص‌های اجتماعی و توانمندسازی اقتصادی در جزیره قشم، صبح امروز با حضور مدیرعاملان دو مجموعه به امضا رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور اعلام کرد: از ابتدای مهرماه تاکنون حدود ۶۰ هزار وسیله نقلیه به‌دلیل دودزابودن در تهران اعمال قانون شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: تشکیل هیئت‌های ۳ یا ۵ نفره توسط استارتاپ‌ها برای اخذ رضایت از شاکیان خصوصی، از راهکار‌های کاهش پرونده‌های قضایی در حوزه استارتاپ‌هاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مأموران پلیس‌راه تهران–کرج در جریان گشت‌زنی و کنترل خودروهای عبوری موفق به کشف ده‌ها دستگاه کالای قاچاق از یک خودروی سواری پراید شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش کیفیت هوا از فردا شب (۲۸ آبان) تا اواسط هفته آینده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان به عنف خبر داد و گفت: سارقان هر ۲ دارای سابقه و تحت تعقیب بوده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است