بین‌الملل 01:54 - 05 بهمن 1398

بایدن به پنهانکاری ترامپ درباره تلفات عین الاسد واکنش نشان داد

این خبر را «جاناتان هافمن»، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون اعلام کرده و گفته است که ۳۴ نظامی آمریکایی در جریان حمله موشکی اخیر ایران دچار آسیب مغزی شده‌اند.

هافمن این خبر را در جریان نشست خبری با خبرنگاران اعلام کرده و افزوده است که ۸ نظامی آمریکایی که پس از حمله موشکی اخیر ایران از عراق به آلمان انتقال داده شده بودند، حال به آمریکا منتقل شده‌اند.

اعلام زخمی شدن حداقل ۳۴ نظامی آمریکایی در جریان حمله موشکی ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق در حالی عنوان شده که پیشتر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا و دیگر مقامات این کشور تعداد نظامیان آسیب دیده در این حمله را ۱۱ نفر عنوان کرده بودند.

حمله موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق در واکنش به اقدام تروریستی آمریکا در فرودگاه بغداد صورت گرفت و به گفته برخی منابع امنیتی تعداد تلفات و کشته شدگان نظامیان آمریکایی بسیار قابل توجه بوده است.

با این حال مقامات آمریکایی تا کنون از اعلام آمار کشته شدگان نظامیان آمریکایی در جریان حمله موشکی ایران طفره رفته و در مواردی این آمار را رد کرده‌اند.


10360136
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع روسیه مدعی شد نیروهایش کنترل ۶ شهرک از جمله هولیایپوله و استپنوهیرسک را در مناطق دونتسک و زاپوریژیا اوکراین به دست آورده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیاست خارجی، تکانشی و بدون ساختار رئیس‌جمهور آمریکا بعید است که واقعاً نفوذ ترکیه در منطقه را افزایش دهد یا سایر کشور‌های خاورمیانه را متقاعد کند که رهبری آنکارا را بپذیرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع انگلیس از امضای قرارداد مشترک با آلمان برای خرید سامانه توپخانه متحرک RCH ۱۵۵ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین، روز شنبه در حالی که یونیفرم نظامی به تن داشت، به اوکراین هشدار داد. پوتین بیان کرد اگر دیپلماسی شکست بخورد، روسیه به تمام اهداف خود «با زور» دست خواهد یافت
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه گفته است که اتحادیه اروپا آماده مذاکرات سازنده در مورد درگیری اوکراین نیست و آشکارا در حال آماده شدن برای جنگ با روسیه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در عملیات مقاومت مشروع مردم فلسطین، یک خودرو در میدان الضاحیه قدس اشغالی به نیرو‌های رژیم صهیونیستی حمله کرد که منجر به زخمی شدن یک مأمور پلیس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تعمیرات در نزدیکی نیروگاه زاپوریژیا اوکراین پس از آتش‌بس محلی میانجی‌گری شده توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آغاز شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بابا وانگا، غیب‌گوی مشهور بلغاری، پیش‌بینی‌هایی برای سال‌های آینده ارائه کرده که توجه جهانیان را به خود جلب کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» میانمار امروز با برگزاری اولین دور از انتخابات عمومی پس از کودتای نظامی ۲۰۲۱، گامی بحث‌برانگیز در مسیر بازگشت به حکمرانی مدنی برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسرائیل در سفر به واشنگتن برای دیدار با ترامپ، با انتخاب مسیر طولانی‌تر از عبور حریم هوایی برخی کشورها خودداری کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است