سیاسی 18:03 - 10 تیر 1399

کرونا تمام نشده و همچنان باید مراقب باشیم

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام حسن روحانی روز سه‌شنبه در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به دنبال برخی اظهارات مطرح شده از سوی اعضای شورا در مورد وضعیت بیماری کووید ۱۹ در کشور و اقدامات انجام شده از سوی دولت برای مقابله با این بیماری گزارش کاملی از اقدامات انجام شده در زمینه مبارزه با ویروس کرونا طی ۵ ماه گذشته ارائه کرد و گفت: در طول مدت شیوع ویروس کرونا، اقدامات بسیار خوبی از سوی وزارت بهداشت و کادر پزشکی و بیمارستانی کشور انجام و تصمیمات مهمی در ستاد ملی مقابله با کرونا اتخاذ و اجرا شده است.

رئیس جمهور اظهار داشت: برغم همه تلاش‌ها و اقدامات بسیار خوب انجام شده در مبارزه با این بیماری و درمان مبتلایان به دلیل ناشناخته بودن ویروس کرونا همچنان شاهد افزایش تعداد مبتلایان در برخی شهرهای کشور هستیم که براساس گزارش‌های رسیده اجتماعات و مراسم‌ها بزرگترین عامل شیوع مجدد ویروس در برخی مناطق بوده است.

روحانی استفاده از ماسک را یکی از راه‌های مهم به عنوان عامل بازدارنده در انتقال ویروس کرونا برشمرد و با اشاره به برنامه دولت برای تولید ماسک ارزان‌قیمت توسط وزارت صمت با بهره‌مندی از یارانه دولتی، تأکید کرد: براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا از ۱۵ تیرماه استفاده از ماسک در مکان‌های سرپوشیده و تجمع‌ها اجباری خواهد بود و افراد بدون ماسک اجازه استفاده از مترو را نخواهند داشت.

رئیس جمهور با بیان اینکه خدمات پرسنل بهداشتی و درمانی کشور در این روزها روی افراد مسن و بیماران زمینه‌ای متمرکز شده است، گفت: باید مراقبت‌ها و رعایت اصول بهداشتی را همچنان مد نظر قرار دهیم و کمک کنیم بار سنگینی که بر دوش پرسنل بهداشت و درمان است، سبک شود.

روحانی تأکید کرد: راه خود در مبارزه با ویروس کرونا را ادامه می‌دهیم و همچنان مصمم هستیم محدودیت‌ها در برخی مراکز و اماکنی که بازگشایی آنها ضروری نیست، ادامه داشته باشد.


10596992
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور گفت: استان‌ها باید نمایشگاهی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری را ارائه دهند و در خصوص جذب سرمایه‌گذاران خارجی، بر همسایگان تمرکز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر نقش معاونت راهبردی به‌عنوان اتاق فکر دولت و رصدخانه کارشناسی کشور، استفاده از نظرات نخبگان را شرط اساسی عبور از ناترازی‌ها دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت زنده یاد بهرام بیضایی هنرمند و کارگردان برجسته سینما و تئاتر ایران را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی با تأکید بر جایگاه ممتاز استاد ابراهیمی دینانی در سپهر اندیشه و حکمت اسلامی، گفت: این استاد برجسته از تبار حکیمانی است که عقلانیت و معنویت را به‌درستی به هم پیوند زده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: از همه احزاب و گروه‌های یمنی درخواست می‌کنم با گفت‌و‌گو و تعامل با یکدیگر، مانع از تحقق توطئه دشمنان منطقه برای تضعیف و تجزیه یمن شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر دغدغه جدی نمایندگان نسبت به منابع و مصارف بودجه، گفت: فردا کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق بررسی می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت پرتاب ماهواره‌های بومی «کوثر»، «ظفر» و «پایا» پیام تبریک صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید نبود حکمرانی ارزی فاجعه ایجاد می‌کند چون سال گذشته گفتیم که بودجه تورمی را تصویب نکنید و تمام پیش‌بینی ما متاسفانه محقق شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات اعلام کرد: بررسی اولیه لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ توسط دیوان محاسبات کشور نشان می‌دهد که این بودجه از شفافیت لازم برخوردار نیست و کسری بودجه را تشدید خواهدکرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور تأکید کرد: با بازتوزیع یارانه‌ها و کنترل هزینه‌های دولت می‌توان معیشت مردم را به شکل مؤثر بهبود بخشید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است