اقتصادی 18:14 - 05 تیر 1401

تاکید بر افزایش تعاملات تجاری میان ایران و تاجیکستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان توسعه تجارت، هیأت تجاری دولت تاجیکستان به ریاست بختیار شریفی، معاون اول وزارت صنعت و فناوری‌های نو این کشور و در راستای توافقات چهاردهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی علمی و فنی ایران و تاجیکستان مبنی بر برگزاری کارگروه صنعت معدن و تجارت با حضور در تهران با علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر و رییس سازمان توسعه تجارت دیدار و گفتگو کردند.

طرفین در این دیدار بر لزوم گسترش تجارت میان ایران و تاجیکستان با وجود مشترکات فرهنگی بسیار و روابط سیاسی عالی، تاکید کردند.

در این دیدار پیمان پاک، حجم ۱۳۰ میلیون دلاری مبادلات دو کشور را ناچیز عنوان کرد و بر لزوم افزایش تعاملات و تامین اقلام مورد نیاز دو کشور از سوی طرف مقابل تاکید کرد.

وی با ذکر برخی از مثال‌ها در حوزه کشت فرا سرزمینی از تامین پنبه کارخانه‌های نساجی ایرانی توسط تاجیکستان استقبال کرد.

همچنین بختیار شریفی نیز با استقبال از توسعه روابط تجاری با ایران، از لزوم استفاده تاجیکستان از دانش و فناوری‌های صنعتی ایران تاکید کرد.

در ادامه نیز طرفین به بررسی نحوه تعامل و تجارت در حوزه‌های صنعتی، محصولات شیمیایی، پتروشیمی، غذایی و دارویی لوازم‌خانگی کاشی و سرامیک پرداختند.

همچنین مقرر شد به‌منظور کاهش موانع تعرفه‌ای دو طرف امکان انعقاد موافقت‌نامه تجارت ترجیحی بین دو کشور را بررسی نمایند.


11605837
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان سال، حداقل ۱۰ هزار واحد استیجاری در اختیار زوج‌های جوان قرار خواهد گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیامک ثبت حساب بانکی به برخی از سرپرستان خانوار با کد ملی سرشماره استان‌های تهران و البرز ارسال شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرمایه‌گذاری یکی از دغدغه‌های اصلی بیشتر افراد جامعه در شرایط اقتصادی پرنوسان است. در ایران، طلا و سکه از پرطرفدارترین گزینه‌ها برای حفظ ارزش دارایی یا همان سرمایه‌گذاری به شمار می‌روند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده‌های خانواده همیشه جزو حساس‌ترین و پرچالش‌ترین دعاوی حقوقی در ایران بوده‌اند. وقتی پای طلاق، مهریه یا حضانت فرزند به میان می‌آید، نه‌تنها زندگی شخصی افراد تحت تأثیر قرار می‌گیرد، بلکه آرامش خانواده‌ها و حتی آینده فرزندان نیز در معرض ت...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: تا سه روز آینده شاهد جوی پایدار در بسیاری از نقاط کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست مشترک مسئولان هواپیمایی کشوری ایران و تاجیکستان، ایجاد مسیر پروازی جدید مشترک میان ایران و افغانستان برای بهبود مدیریت ترافیک هوایی تاجیکستان پیشنهاد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشکده سوانح طبیعی گفت: در بازسازی پس از دفاع مقدس ۱۲ روزه مقرر شده که جبران خسارت این واحد‌ها از طریق فروش تراکم شهر انجام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: حفظ پایداری شبکه، توسعه بازار برق و مشارکت همه بازیگران صنعت، محور راهبردی برنامه هفتم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد مستضعفان گفت:افزایش حس مسئولیت اجتماعی از طریق پرداخت مالیات انجام می‌شود که باید این فرهنگ را تقویت کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام بانک مرکزی حجم کل تأمین ارز برای واردات کالا و خدمات به بیش از ۳۶.۳ میلیارد دلار رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است