سیاسی 10:43 - 16 اسفند 1399

جهش حقوق نیروهای قراردادی با حذف شرکت های واسطه

جبار کوچکی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ارائه طی پیشنهاد اصلاح تبصره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴٠٠، اظهار کرد: این تبصره مربوط به تعیین تکلیف و تصمیم‌گیری درباره حقوق و دست مزدهای کارکنان دولت است.

وی با بیان اینکه این پیشنهاد امروز در صحن مجلس مطرح و انتظار می‌رود از سوی نمایندگان با استقبال همراه شود، افزود: در این پیشنهاد دولت موظف است شرکت‌های واسط را حذف کرده تا همه افرادی که در دستگاه‌های دولتی کار می‌کنند مستقیماً از دستگاه مربوطه دریافت کنند.

کوچکی نژاد ادامه داد: در حال حاضر افرادی که به صورت قراردادی در دستگاه‌های دولتی و سازمان‌ها مشغول به فعالیت هستند بیش از ۳۰ درصد حقوق آن توسط شرکت‌ها واسط برداشت و تنها ۷۰ درصد آن به آنها پرداخت می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه در صورت حذف شرکت‌های واسط قطعاً شاهد جهش حقوقی خوبی برای این افراد خواهیم بود، اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ هزار نیروی قراردادی و شرکتی در دستگاه‌های دولتی و سازمان‌ها مشغول به فعالیت هستند.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس بها اشاره به تأخیر در پرداخت حقوق این افراد، افزود: زمانی که دستگاه‌ها و سازمان منابع مالی ندارد حقوق کارمندان رسمی خود را پرداخت کرده در صورت وجود منابع مالی به پرداخت حقوق این افراد می‌پردازند اما بر اساس این طرح این سازمان‌ها موظف شدند که حقوق این افراد را نیز همانند کارکنان رسمی خود در موعد مقرر و ماهانه و منظم پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه این پیشنهاد امروز در مجلس مطرح خواهد شد، ادامه داد: امروز تلاش می‌کنیم که در سه شیفت این موضوع در مجلس مطرح و تعیین تکلیف نهایی کنیم.


10978983
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون آموزش مجلس هفته آینده با محوریت رسیدگی به حوادث اخیر دانشگاه‌ها تشکیل جلسه خواهد داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات استان تهران اعلام کرد: داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر و روستا می‌توانند طبق قانون و تنها برای یک‌بار، حوزه انتخابیه خود را در همان شهرستان تغییر دهند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تناقض‌گویی‌ها کمکی به روند دیپلماتیک نمی‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تناقض‌گویی‌ها کمکی به روند دیپلماتیک نمی‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» متعاقب اقدام غیرقانونی دیپلمات هلندی در تلاش برای قاچاق اقلام ممنوعه به ایران، مراتب اعتراض شدید ایران به سفیر هلند در تهران ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید پرداخت زیر پنج درصد وام‌های اشتغال‌زایی به هیچ‌وجه قابل قبول نیست و مجلس از عملکرد دولت و بانک مرکزی در این زمینه رضایت ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نشست «زنان مدیر، پیشرانان حکمرانی عادلانه و کارآمد» با حضور معاون اول رئیس‌جمهور به میزبانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف با بیان اینکه برخی قوانین مرد محورند و باید اصلاح شوند، گفت: بدون نقش‌آفرینی مؤثر زنان در سطوح تصمیم‌گیری و مدیریتی، دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز توسعه ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا عارف گفت: بدون نقش‌آفرینی مؤثر زنان در سطوح تصمیم‌گیری و مدیریتی، دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز توسعه ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا عارف گفت: بدون نقش‌آفرینی مؤثر زنان در سطوح تصمیم‌گیری و مدیریتی، دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز توسعه ممکن نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است