اقتصادی 22:11 - 07 اسفند 1399

اجرای همزمان دو طرح فروش محصولات سایپا در قالب طرح عید تا عید

به گزارش بازرگانی مهر به نقل از سایپا، گروه خودروسازی سایپا با هدف تسریع و تسهیل در مشارکت متقاضیان خرید محصولات این گروه خودروسازی، به صورت همزمان دو طرح فروش فوق‌العاده و پیش فروش محصولات خود را در قالب طرح "عید تا عید" (ولادت حضرت علی (ع) تا مبعث حضرت رسول (ص))، اجرا می‌کند.

در این شیوه فروش ابتکاری، ۷ مدل از محصولات سایپا به صورت فروش فوق العاده و ۹ مدل از محصولات به صورت پیش فروش یک ساله عرضه می‌شود و مشتریان امکان مشارکت در یک یا هر دو طرح عرضه را دارند.

فرآیند ثبت نام مشتریان در این شیوه عرضه محصولات به شکلی طراحی شده که مشتریان می‌توانند در هر یک از طرح‌ها یا هر دو طرح فروش ثبت نام کنند و در روز قرعه کشی، ابتدا منتخبان فروش فوق العاده مشخص می‌شود و سپس سایر ثبت نام کنندگان در قرعه کشی طرح پیش فروش با موعد تحویل یک ساله شرکت داده خواهند شد.

بر این اساس متقاضیان مشارکت در این طرح‌های فروش می‌توانند از ساعت ۱۴ روز شنبه ۹ اسفند ماه به مدت سه روز و به صورت ۲۴ ساعته با ورود به سایت فروش اینترنتی محصولات گروه خودروسازی سایپا به آدرس https://saipa.iranecar.com اطلاعات شخصی را وارد کرده و پس از دریافت کد کاربری و رمز عبور، نسبت به ثبت نام و انتخاب نوع خودرو اقدام کنند.

در طرح فروش فوق العاده، خودروهای سایپا ۱۵۱، تیبا صندوقدار و تیبا ۲، ساینا و کوییک دنده‌ای به همراه کوییک آر و ساینا اس و در طرح پیش فروش با موعد تحویل حداکثر یک ساله، خودروهای شاهین، تیبا صندوقدار و تیبا ۲، ساینا و کوییک دنده‌ای، سایپا ۱۵۱، کوییک اس، ساینا اس و کوییک آر عرضه خواهند شد.

با هدف عرضه خودرو به مصرف کنندگان واقعی و کم کردن نقش واسطه‌ها در بازار خودرو، محدودیت‌های قبلی برای ثبت نام در این طرح‌های فروش نیز در نظر گرفته شده است.

هموطنان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این طرح‌های فروش به شبکه نمایندگی‌های مجاز گروه خودروسازی سایپا در سراسر کشور مراجعه کنند.


10967245
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، هدف‌گذاری صادراتی صنعت پتروشیمی برای سال جاری را ۱۳ میلیارد دلار اعلام و تأکید کرد: تکمیل زنجیره پایین‌دستی از اهداف اصلی برنامه هفتم است تا ارزش افزوده محصولات افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به بارش برف و باران و کاهش دما، تخلیه آب و جمع آوری لوله ها، اتصالات و تجهیزات سیستم‌های آبیاری تحت فشار در مناطق سردسیر در دستور‌کار قرار بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران گفت:برآورد‌ها نشان می‌دهد بیش از ۶۰ درصد از بازار پوشاک کشور در اختیار کالا‌های قاچاق قرار دارد؛ کالا‌هایی که عمدتاً به‌صورت استوک و فاقد حداقل استاندارد‌های کیفی وارد بازار می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل استاندارد تهران با اعلام اجباری بودن مجوز استاندارد کابل‌راه‌ها، به کلیه بهره‌برداران این تجهیزات در استان تهران هشدار داد: اجازه بهره‌برداری از این تجهیزات بدون مجوز استاندارد را ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۷ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه ساماندهی مد ولباس گفت: با توجه به شکل‌گیری نظام پرداخت اعتباری در کشور و استقبال مصرف‌کنندگان از این شیوه خرید، فروش قسطی پوشاک ایرادی ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی از تصویب انتشار اوراق ارز و طلا در هیات عالی بانک مرکزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت: خوشبختانه درحال حاضر همه بانک‌ها در صدور چک فعال هستند و امکان صدور چک دیجیتال را دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: ارزش معاملات خرد بازار بورس با تغییر اندکی نسبت به دیروز در محدوده ۲۴ همت باقی ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم آب موجود مخازن سد‌ها بنابر بر آمار در حال حاضر ۱۷.۵۴  میلیارد متر مکعب است که نسبت به سال گذشته ۲۲ درصد کاهش یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است