اقتصادی 22:11 - 07 اسفند 1399

اجرای همزمان دو طرح فروش محصولات سایپا در قالب طرح عید تا عید

به گزارش بازرگانی مهر به نقل از سایپا، گروه خودروسازی سایپا با هدف تسریع و تسهیل در مشارکت متقاضیان خرید محصولات این گروه خودروسازی، به صورت همزمان دو طرح فروش فوق‌العاده و پیش فروش محصولات خود را در قالب طرح "عید تا عید" (ولادت حضرت علی (ع) تا مبعث حضرت رسول (ص))، اجرا می‌کند.

در این شیوه فروش ابتکاری، ۷ مدل از محصولات سایپا به صورت فروش فوق العاده و ۹ مدل از محصولات به صورت پیش فروش یک ساله عرضه می‌شود و مشتریان امکان مشارکت در یک یا هر دو طرح عرضه را دارند.

فرآیند ثبت نام مشتریان در این شیوه عرضه محصولات به شکلی طراحی شده که مشتریان می‌توانند در هر یک از طرح‌ها یا هر دو طرح فروش ثبت نام کنند و در روز قرعه کشی، ابتدا منتخبان فروش فوق العاده مشخص می‌شود و سپس سایر ثبت نام کنندگان در قرعه کشی طرح پیش فروش با موعد تحویل یک ساله شرکت داده خواهند شد.

بر این اساس متقاضیان مشارکت در این طرح‌های فروش می‌توانند از ساعت ۱۴ روز شنبه ۹ اسفند ماه به مدت سه روز و به صورت ۲۴ ساعته با ورود به سایت فروش اینترنتی محصولات گروه خودروسازی سایپا به آدرس https://saipa.iranecar.com اطلاعات شخصی را وارد کرده و پس از دریافت کد کاربری و رمز عبور، نسبت به ثبت نام و انتخاب نوع خودرو اقدام کنند.

در طرح فروش فوق العاده، خودروهای سایپا ۱۵۱، تیبا صندوقدار و تیبا ۲، ساینا و کوییک دنده‌ای به همراه کوییک آر و ساینا اس و در طرح پیش فروش با موعد تحویل حداکثر یک ساله، خودروهای شاهین، تیبا صندوقدار و تیبا ۲، ساینا و کوییک دنده‌ای، سایپا ۱۵۱، کوییک اس، ساینا اس و کوییک آر عرضه خواهند شد.

با هدف عرضه خودرو به مصرف کنندگان واقعی و کم کردن نقش واسطه‌ها در بازار خودرو، محدودیت‌های قبلی برای ثبت نام در این طرح‌های فروش نیز در نظر گرفته شده است.

هموطنان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این طرح‌های فروش به شبکه نمایندگی‌های مجاز گروه خودروسازی سایپا در سراسر کشور مراجعه کنند.


10967245
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته کاهش ۱۰ درصدی ضایعات میزان تولید محصولات کشاورزی را حداقل ۱۰ میلیون تن افزایش می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از واکسیناسیون ۱۰۰ درصد دام سنگین و صنعتی علیه بیماری تب برفکی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل کانون کارگزاران در خصوص بحث رتبه بندی کارگزاری‌ها و اصلاح این دستورالعمل نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هئیت مدیره انجمن دفاتر خدمات مسافرتی گفت: ۵۰ درصد گردشگری کشور در اختیار افراد کاملاً غیرمجاز است؛ افرادی که نه دفتر دارند، نه تخصص و تنها در فضای مجازی جولان می‌دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی گفت: اجرای سیستم صدور صورتحساب الکترونیکی در رستوران‌ها به عنوان یک گام مؤثر در جهت شفاف‌سازی مالی و جلوگیری از فرار مالیاتی محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتحادیه جایگاه‌داران عرضه سوخت گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها، عرضه سوخت بنزین سوپر به مصرف‌کننده نهایی در حداقل زمان هفت روز و حداکثر یک ماه انجام خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت: میانگین توزیع بنزین از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا سوم آذر ماه روزانه ۱۳۳ میلیون لیتر در کل کشور بوده که نسبت به سال گذشته ۶.۷ درصد رشد داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل‌ها گفت: براساس آخرین آمار بالای ۹۰ درصد دود لکه‌ها خاموش شد و کمتر از ۱۰ درصد دود مشاهده می‌شود که این به معنای آتش سوزی نیست، بلکه دود پس از خاموش کردن آتش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس قانون، قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی قبل از آغاز سال زراعی باید مصوب و اعلام شود تا کشاورز بتواند برای کشت برنامه ریزی کند که متاسفانه با گذشت بیش از ۲ ماه از آغاز سال زراعی خبری از تعیین تکلیف ۳۱ قلم محصول کشاورزی نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است