اقتصادی 22:11 - 07 اسفند 1399

اجرای همزمان دو طرح فروش محصولات سایپا در قالب طرح عید تا عید

به گزارش بازرگانی مهر به نقل از سایپا، گروه خودروسازی سایپا با هدف تسریع و تسهیل در مشارکت متقاضیان خرید محصولات این گروه خودروسازی، به صورت همزمان دو طرح فروش فوق‌العاده و پیش فروش محصولات خود را در قالب طرح "عید تا عید" (ولادت حضرت علی (ع) تا مبعث حضرت رسول (ص))، اجرا می‌کند.

در این شیوه فروش ابتکاری، ۷ مدل از محصولات سایپا به صورت فروش فوق العاده و ۹ مدل از محصولات به صورت پیش فروش یک ساله عرضه می‌شود و مشتریان امکان مشارکت در یک یا هر دو طرح عرضه را دارند.

فرآیند ثبت نام مشتریان در این شیوه عرضه محصولات به شکلی طراحی شده که مشتریان می‌توانند در هر یک از طرح‌ها یا هر دو طرح فروش ثبت نام کنند و در روز قرعه کشی، ابتدا منتخبان فروش فوق العاده مشخص می‌شود و سپس سایر ثبت نام کنندگان در قرعه کشی طرح پیش فروش با موعد تحویل یک ساله شرکت داده خواهند شد.

بر این اساس متقاضیان مشارکت در این طرح‌های فروش می‌توانند از ساعت ۱۴ روز شنبه ۹ اسفند ماه به مدت سه روز و به صورت ۲۴ ساعته با ورود به سایت فروش اینترنتی محصولات گروه خودروسازی سایپا به آدرس https://saipa.iranecar.com اطلاعات شخصی را وارد کرده و پس از دریافت کد کاربری و رمز عبور، نسبت به ثبت نام و انتخاب نوع خودرو اقدام کنند.

در طرح فروش فوق العاده، خودروهای سایپا ۱۵۱، تیبا صندوقدار و تیبا ۲، ساینا و کوییک دنده‌ای به همراه کوییک آر و ساینا اس و در طرح پیش فروش با موعد تحویل حداکثر یک ساله، خودروهای شاهین، تیبا صندوقدار و تیبا ۲، ساینا و کوییک دنده‌ای، سایپا ۱۵۱، کوییک اس، ساینا اس و کوییک آر عرضه خواهند شد.

با هدف عرضه خودرو به مصرف کنندگان واقعی و کم کردن نقش واسطه‌ها در بازار خودرو، محدودیت‌های قبلی برای ثبت نام در این طرح‌های فروش نیز در نظر گرفته شده است.

هموطنان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این طرح‌های فروش به شبکه نمایندگی‌های مجاز گروه خودروسازی سایپا در سراسر کشور مراجعه کنند.


10967245
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی‌ها از سطح بازار نشان می‌دهد که طی روز‌های اخیر قیمت روغن نباتی مجدد افزایش داشته که این امر با وجود رشد ۳ برابری قیمت در ماه با واکنش خانوار‌ها رو‌به‌رو شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت در دیدار با نخست‌وزیر تاجیکستان، از هدف‌گذاری تجارت یک میلیارد دلاری و ایجاد کارخانجات مشترک خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:گسترش همکاری‌های تجاری، دارویی و معدنی ایران و تاجیکستان و بهره گیری از دانش مهندسان در بهره‌برداری از معادن تاجیکستان از مهم‌ترین دستاورد‌های سفر به تاجیکستان بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری بر مدیریت پرواز‌های نوروزی و رعایت حقوق مسافر تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سالانه بیس از ۱۰۰ میلیون تُن فرآورده نفتی در کشور جابه‌جا می‌شود که حدود ۱۷ درصد از مجموع جابه‌جایی کالای کشور را به خود اختصاص داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی بر ضرورت اعمال «نظارت حداکثری» در همه ابعاد صنعت هوانوردی تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت: از امشب تا ابتدای هفته آینده شاهد جوی پایدار و افزایش دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بخشنامه اجرای ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری در ماه مبارک رمضان ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: طرح تشدید و کنترل نظارت‌های بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز تا پایان ایام نوروز ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در دیدار با وزیر توسعه اقتصادی و تجارت جمهوری تاجیکستان بر توسعه تولید مشترک بین دو کشور با ایجاد شهرک صنعتی مشترک تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است