اقتصادی 19:08 - 26 مرداد 1401
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه در پنج روز آینده در بخش‌هایی از شرق و مرکز کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد گردوخاک داریم، گفت: در سه روز آینده در مناطق مرزی غرب و جنوب غرب، پدیده غبار موجب کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی می‌شود.

گرد و غبار در برخی استان‌ها/ اهواز داغ‌ترین شهر کشور

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: از امروز تا جمعه 28 مرداد در بخش‌هایی از شمال غرب کشور رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت داریم.

وی افزود: در پنج روز آینده در بخش‌هایی از سیستان و بلوچستان، شرق و شمال هرمزگان و جنوب کرمان در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رگبار پراکنده، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: همچنین در پنج روز آینده در بخش‌هایی از شرق و مرکز کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک داریم. 

ضیائیان اضافه کرد:‌ در سه روز آینده در مناطق مرزی غرب و جنوب غرب کشور پدیده غبار موجب کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی می‌شود.

وی درباره وضعیت جوی پایتخت اظهار د اشت: آسمان تهران فردا صاف، در برخی ساعات افزایش باد و احتمال وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 35 و 25 درجه خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود:‌ روز آینده اهواز با بیشینه دمای 47 درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای 8 درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان خواهد بود.

انتهای پیام/


11658019
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در بسیاری از نقاط کشور از جمله نواحی شمال گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب در بیشتر مناطق کشور افزایش دما پیش‌بینی می‌شود، اما از فردا جمعه در شمال‌غرب و غرب و روز شنبه در شمال شرق، سواحل خزر، نواحی مرکزی و جنوب‌غرب کاهش دما رخ خواهد داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نشست مسئولان اتاق اصناف کشور و امنای بازار با سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای ملی زعفران گفت: علی رغم گذشت یک ماه از فصل برداشت، آمار تولید زعفران اعلام نشده، اما گزارش کشاورزان حاکی از کاهش ۲۰ تا ۶۰ درصدی تولید است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بیمه مرکزی با تاکید بر اینکه صنعت بیمه به پوست‌اندازی نیاز مبرم دارد گفت: هر جا می‌رویم به مقاومت در برابر تغییر و نوآوری متهم می‌شویم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس انرژی گفت: طبق بررسی‌های کارشناسی هدررفت سالانه انرژی ناشی از عملکرد بخاری‌های غیراستاندارد به بیش از ۱۰ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی می‌رسد، رقمی که در صورت صرفه‌جویی می‌تواند نیاز چندین استان سردسیر را در طول فصل زمستان تأمین کند.   ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون تلفیق بودجه با اشاره به نگرانی‌های موجود در لایحه بودجه گفت: نخست اینکه باتوجه به افزایش قیمت‌ها رقم ۸.۸ میلیارد دلار پاسخگوی نیاز مردم در سال آینده نباشد و دوم اینکه حذف ارز ترجیحی موجب افزایش تورم و کوچک‌تر شدن سفره مردم شود....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: با توجه به مشکلات تامین نهاده، بازار گوشت قرمز و دام زنده تعریفی ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت گاز استان تهران از افزایش بی‌سابقه مصرف گاز در پایتخت خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است