اقتصادی 18:11 - 19 مرداد 1401
بر اساس اعلام وزارت نیرو ، با دستور وزیر نیرو 26 کیلومتر لوله انتقال آب در روز جاری برای اتصال منابع آب زیرزمینی به شبکه آب شرب چهارمحال و بختیاری ارسال شد.

ارسال 26 کیلومتر لوله انتقال آب به چهارمحال و بختیاری به دستور وزیر نیرو

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، با تشکیل کمیته بررسی و حل مسئله آب استان چهارمحال و بختیاری به دستور وزیر نیرو خدمت‌رسانی برای حل مسئله شدت گرفته است.

با توجه به دستور وزیر نیرو، در روز جاری 26 کیلومتر لوله 110 به منظور اتصال منابع آب زیرزمینی به شبکه آب شرب استان چهارمحال و بختیاری از استان‌های همجوار تامین می‌شود که از این میزان 16 کیلومتر تامین شده و 10 کیلومتر نیز در حال حمل به منطقه است.

با تامین این میزان لوله زمینه جایگزینی آب گل‌آلود با منابع آب زیرزمینی به منظور گذر از شرایط فعلی مهیا شده و شبکه به حالت پایدار خواهد رسید.

به گزارش پاون، بارش‌های سیل‌آسای روز 17 مرداد سال جاری موجب گل‌آلود شدن بخشی از منابع تامین آب استان چهارمحال و بختیاری شد که این مسئله روند آبرسانی این استان را با مشکلاتی مواجه کرد.

در حال حاضر شبکه آب شرب برخی از مناطق استان به شرایط پایدار رسیده و تلاش‌ها برای حل کامل مسئله در چهارمحال و بختیاری ادامه دارد.

انتهای پیام/


11650499
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل کشت تا ۱۸ آذرماه، یک میلیون و ۵۵۹ هزارهکتار گندم آبی و ۳ میلیون و ۲۷۵ هزارهکتار گندم دیم کشت شده است که با احتساب بارش‌های اخیر پیش بینی می‌شود که سطح کشت به ۶ میلیون هکتار برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: بر اساس بخشنامه جدید، ساعت کار کلیه دستگاه‌های اجرایی کشور برای مدیریت بهینه مصرف انرژی در دوره سرد سال، از امروز (دوم دی ماه) تا تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ دستخوش تغییراتی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: تاکنون برای اجرای مسکن کارگری ۱۸۰ هزار واحد به توافق رسیده که ۹۶ تا ۹۷ هزار واحد آن تأمین زمین شده و مابقی در دست انجام مقدماتی در استان‌ها است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دامداران استان تهران گفت: هنوز هیچ یک از نهاده‌ها به اندازه مورد نیاز در سامانه بازارگاه توزیع نشده است و کمبود شدید ذرت و سویا وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روز چهارشنبه با عبور موج بارشی ضعیفی از کشور در برخی نقاط استان‌های کرمانشاه، همدان، مرکزی، البرز و تهران بارش پراکنده برف و باران و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روز چهارشنبه با عبور موج بارشی ضعیفی از کشور در برخی نقاط استان‌های کرمانشاه، همدان، مرکزی، البرز و تهران بارش پراکنده برف و باران و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده میزان تولید خودرو در آبان‌ماه به ۲۰ هزار و ۱۷۳ دستگاه رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازار مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالا گفت: امروز ما به نقطه‌ای رسیدیم که می‌توانیم به‌طور رسمی اعلام کنیم که بازار قانونی، شفاف و رسمی نقره در کشور داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله اعلام کرد واریز وجه برای شرکت در نود و یکمین حراج سکه طلا روز سه‌شنبه دوم دی‌ماه انجام می‌شود و این حراج روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر پذیرش بورس تهران گفت: دولت برنامه مدیریت تقاضا را دارد که شامل دو بخش تقاضای واقعی و سفته بازانه است برنامه دولت این است که با معرفی ابزار‌های جدید در حوزه ارزی بتواند مدیریت تقاضا در بازار ارز را داشته باشد و بتواند نرخ ارز و جریان ار...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است