اقتصادی 18:11 - 19 مرداد 1401
بر اساس اعلام وزارت نیرو ، با دستور وزیر نیرو 26 کیلومتر لوله انتقال آب در روز جاری برای اتصال منابع آب زیرزمینی به شبکه آب شرب چهارمحال و بختیاری ارسال شد.

ارسال 26 کیلومتر لوله انتقال آب به چهارمحال و بختیاری به دستور وزیر نیرو

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، با تشکیل کمیته بررسی و حل مسئله آب استان چهارمحال و بختیاری به دستور وزیر نیرو خدمت‌رسانی برای حل مسئله شدت گرفته است.

با توجه به دستور وزیر نیرو، در روز جاری 26 کیلومتر لوله 110 به منظور اتصال منابع آب زیرزمینی به شبکه آب شرب استان چهارمحال و بختیاری از استان‌های همجوار تامین می‌شود که از این میزان 16 کیلومتر تامین شده و 10 کیلومتر نیز در حال حمل به منطقه است.

با تامین این میزان لوله زمینه جایگزینی آب گل‌آلود با منابع آب زیرزمینی به منظور گذر از شرایط فعلی مهیا شده و شبکه به حالت پایدار خواهد رسید.

به گزارش پاون، بارش‌های سیل‌آسای روز 17 مرداد سال جاری موجب گل‌آلود شدن بخشی از منابع تامین آب استان چهارمحال و بختیاری شد که این مسئله روند آبرسانی این استان را با مشکلاتی مواجه کرد.

در حال حاضر شبکه آب شرب برخی از مناطق استان به شرایط پایدار رسیده و تلاش‌ها برای حل کامل مسئله در چهارمحال و بختیاری ادامه دارد.

انتهای پیام/


11650499
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت مادر تخصصی برق حرارتی اعلام کرد: در خصوص سوخت مازوت استاندارد و غیر استاندارد، وزارت نفت متولی این حوزه است. امسال همکاری خوبی در زمینه تحویل مازوت کم گوگرد به برخی از نیروگاه‌ها که اولویت آنها مشخص شده، انجام شد. استفاده از این سوخت م...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: موضوعات مربوط به سهام عدالت شامل شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی، شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی که تاکنون به عنوان ناشر نزد سازمان بورس ثبت نشدند، شرکت‌های سرمایه‌پذیر بورسی و شرکت‌های سرمایه‌پذیر غیررسی در...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قصد خرید ساچمه نقره را دارید؟ آیا می‌دانید برای سرمایه گذاری بر روی فلز نقره، ساچمه گزینه‌ای مناسب است یا شمش؟ آیا از معایب خرید ساچمه نقره اطلاع دارید؟
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد گفت: اولویت اول ما در حوزه صنعت بیمه افزایش ضریب نفوذ خواهد بود وقتی در مورد ضریب نفوذ صحبت می‌کنیم به این نکته هم باید توجه داشته باشیم که این ضریب نفوذ یکی دیگر از مصداق‌های برقراری عدالت اقتصادی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت:یکی از اصلی‌ترین مشکلات پل خلیج فارس منابع مالی است که برای اجرای آن ۷۰۰ میلیون یورو لازم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت:یکی از اصلی‌ترین مشکلات پل خلیج فارس منابع مالی است که برای اجرای آن ۷۰۰ میلیون یورو لازم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت:رصد از مراکز عمده نشان می‌دهد که تغییری در قیمت نداشتیم و کماکان قیمت‌ها ثابت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بیمه مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۳، حق بیمه تولیدی صنعت بیمه به ۴۴۰ همت رسید که در هفت ماهه اول امسال به ۳۹۴ همت رسیده و انتظار می‌رود تا پایان سال به ۶۵۰ همت افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با توجه به شرایط اقلیمی و محدودیت منابع آبی، کشت فراسرزمینی یکی از راهکار‌های ارتقای امنیت غذایی و حفظ منابع آبی موجود محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: هیچ صنفی حق ندارد به بهانه کسر مالیات از مردم مبلغ اضافی دریافت کند چراکه این اقدام غیر قانونی است و تنها ۲۰۰ رستوران از ابتدای دی ماه مشمول این طرح می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است