بین‌الملل 06:32 - 22 فروردین 1399
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که پیک بیماری در کشورهای آفریقایی با افزایش شمار مبتلایان به کرونا در هفته‌های آینده بروز پیدا خواهد کرد.

پیک کرونای کشورهای آفریقایی در هفته‌های آینده

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، مقامات سازمان بهداشت جهانی اعلام کردند که برخی از کشورهای آفریقایی طی هفته‌های آتی شاهد افزایش شمار مبتلایان خواهند بود و پیک بیماری را پشت سر خواهند گذاشت. تست‌های کرونا باید فوراً در مقیاسی وسیع در منطقه انجام شود.

میشل یائو، مدیر برنامه‌های سازمان بهداشت جهانی در آفریقا در یک کنفرانس خبری گفت: تنها طی چهار روز گذشته ما شاهد دو برابر شدن تعداد مبتلایان بوده‌ایم.

وی هم‌چنین ادامه داد: اگر این روند ادامه داشته باشد و آنچنان که در چین و اروپا رخ داد، ممکن است برخی کشورهای آفریقایی نیز خیلی زود با موج عظیمی از مبتلایان و قربانیان روبرو شوند.

در آفریقا شمار کل مبتلایان به ویروس کرونا ۱۱ هزار مورد و تعداد قربانیان ۵۶۲ تن گزارش شده که تاکنون نسبتاً کم بوده است.

کشور زامبیا اقدامات مقابله‌ای متعددی از جمله تعطیلی کلیه مؤسسات آموزشی، ممنوعیت اجتماعات عمومی بیش از ۵۰ نفر و تعلیق تمام سفرهای غیر ضروری خارجی را به منظور جلوگیری از گسترش کرونا به کار بسته است.

ماتشیدیسو موتی، مقام ارشد سازمان بهداشت جهانی در آفریقا اظهار کرد که با گسترش همه‌گیر ویروس کرونا در بین کشورهای آفریقایی، نیاز مبرم و فوری به افزایش ظرفیت آزمایش‌های تشخیص کرونا وجود دارد.

یک مقام سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که بدون کمک‌های فوری و اقدام قاطع برای مبارزه با کرونا، کشورهای فقیر و آسیب‌پذیر آفریقایی متحمل موج گسترده‌ای از مبتلایان و قربانیان خواهند شد.

انتهای پیام


10477657
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی به دمشق فشار می‌آورند تا در بخش مخابرات از فناوری آمریکایی یا سایر «کشور‌های متحد» استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم حملات تند پیشین ترامپ به شهردار نیویورک با برچسب «کمونیست»، افشای خبر دیدار محرمانه این دو در واشنگتن واکنش‌های زیادی درپی داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وبگاه آکسیوس به نقل از منابع خود، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در ژنو را «مثبت» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا متعهد شده‌اند هفته آینده طرحی را به رای بگذارند که هرگونه حمله نظامی به ایران را منوط به اجازه رسمی کنگره می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان با اعلام پایان موفقیت‌آمیز دور فعلی مذاکرات ژنو، از «پیشرفت ملموس» در گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع مدعی شده‌اند که طرف آمریکایی از شنیدن پیشنهاد‌های تهران «ناامید» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان با توصیف حملات اخیر نیرو‌های افغان به عنوان اقدامی «توجیه‌ناپذیر»، از اتخاذ تدابیر نظامی و امنیتی فوری برای مقابله با این تهاجم خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، با انتقاد شدید از تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران و کوبا، واشنگتن را به احیای رفتار‌های استعمارگری قرن نوزدهم متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع آمریکایی در گفت‌و‌گو با الجزیره ادعا‌هایی را درباره مواضع آمریکا وتصمیمات احتمالی آن مطرح کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر ماهواره‌ای شرکت چینی از استقرار بی‌سابقه و عملیاتی اسکادران جنگنده‌های رادارگریز F-۲۲ آمریکا در پایگاهی در جنوب اسرائیل پرده برداشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است