بین‌الملل 06:32 - 22 فروردین 1399
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که پیک بیماری در کشورهای آفریقایی با افزایش شمار مبتلایان به کرونا در هفته‌های آینده بروز پیدا خواهد کرد.

پیک کرونای کشورهای آفریقایی در هفته‌های آینده

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، مقامات سازمان بهداشت جهانی اعلام کردند که برخی از کشورهای آفریقایی طی هفته‌های آتی شاهد افزایش شمار مبتلایان خواهند بود و پیک بیماری را پشت سر خواهند گذاشت. تست‌های کرونا باید فوراً در مقیاسی وسیع در منطقه انجام شود.

میشل یائو، مدیر برنامه‌های سازمان بهداشت جهانی در آفریقا در یک کنفرانس خبری گفت: تنها طی چهار روز گذشته ما شاهد دو برابر شدن تعداد مبتلایان بوده‌ایم.

وی هم‌چنین ادامه داد: اگر این روند ادامه داشته باشد و آنچنان که در چین و اروپا رخ داد، ممکن است برخی کشورهای آفریقایی نیز خیلی زود با موج عظیمی از مبتلایان و قربانیان روبرو شوند.

در آفریقا شمار کل مبتلایان به ویروس کرونا ۱۱ هزار مورد و تعداد قربانیان ۵۶۲ تن گزارش شده که تاکنون نسبتاً کم بوده است.

کشور زامبیا اقدامات مقابله‌ای متعددی از جمله تعطیلی کلیه مؤسسات آموزشی، ممنوعیت اجتماعات عمومی بیش از ۵۰ نفر و تعلیق تمام سفرهای غیر ضروری خارجی را به منظور جلوگیری از گسترش کرونا به کار بسته است.

ماتشیدیسو موتی، مقام ارشد سازمان بهداشت جهانی در آفریقا اظهار کرد که با گسترش همه‌گیر ویروس کرونا در بین کشورهای آفریقایی، نیاز مبرم و فوری به افزایش ظرفیت آزمایش‌های تشخیص کرونا وجود دارد.

یک مقام سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که بدون کمک‌های فوری و اقدام قاطع برای مبارزه با کرونا، کشورهای فقیر و آسیب‌پذیر آفریقایی متحمل موج گسترده‌ای از مبتلایان و قربانیان خواهند شد.

انتهای پیام


10477657
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که کاخ سفید دست‌کم برای دو ماه آینده بر اجرای قرنطینه و تحریم‌های نفتی ونزوئلا تمرکز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع امنیتی می‌گوید ۷ نفر در پی انفجار در مسجدی در پایتخت شمال شرقی نیجریه جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس، فرانسه و شماری از متحدان شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم انتشار چند سری از اسناد مرتبط با جفری اپستین، مجرم جنسی بدنام آمریکایی هنوز هزاران سند فاش نشده از او وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه از ابتدای روز ۱۵ پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۱۰۰ شهرک‌نشین غیرقانونی اسرائیلی به مسجد الاقصی در شرق قدس اشغالی یورش بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان الجزایر به اتفاق آرا استعمار فرانسه را جرم دانست و خواستار عذرخواهی و جبران کامل خسارات مادی و معنوی توسط پاریس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از آنکه واشنگتن اعلام کرد قصد دارد در سال ۲۰۲۷ تعرفه بر تراشه‌های چینی را افزایش دهد، از آمریکا خواست تا «اشتباهات خود را اصلاح کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مکرون و دبیرکل ناتو توافق کردند که از ماه آینده میلادی تلاش‌ها برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین پس از حدود چهار سال جنگ، با کمبود نیرو و فرسایش دفاعی روبه‌روست و با وجود کمک‌های مالی بزرگ، چشم‌انداز پیروزی نظامی را از دست داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است