اجتماعی 17:43 - 30 شهریور 1398
پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری با ترفند دو نرخی شدن سهمیه بنزین به شهروندان هشدار داد.

هشدار پلیس درمورد کلاهبرداری با بنزین دونرخی

به گزارش ایسنا، در روزهای اخیر افراد سودجو و  کلاهبردار با تبلیغات دروغین درمورد  دو نرخی شدن سهمیه بنزین و ارسال پیامهایی با این محتوا به کاربران فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی این افراد  را به درگاه‌های جعلی موسوم به فیشینگ هدایت کرده و پس از دریافت اطلاعات کارت بانکی نسبت به برداشت غیر مجاز از حسابشان اقدام می‌کنند.

این افراد در پیام‌هایی ادعا کرده اند که برای دریافت سهمیه سوخت، جلوگیری از دونرخی شدن قیمت بنزنین در کارت سوخت و ... باید حتما در سایتی ثبت نام کنند که این همان سایت فیشینگ است.

در همین راستا نیز اخیرا سایتی به نام www. Iniopdc. Com که آدرسی مشابه سایت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران دارد، فعال شده بود که پلیس فتا اقدام به برخورد با آن کرد و اقدامات برای شناسایی و دستگیری گردانندگان آن در حال انجام است.

مرکز اطلاع رسانی پلیس فتا با تایید این خبر به ایسنا اعلام کرد: برای جلوگیری از چنین اقداماتی لازم است که شهروندان فریب تبلیغات دروغین این گونه سایت‌ها را نخورده و صرفا اخبار را از مراجع رسمی و خبرگزاری‌های مجاز کشور که از طریق روابط عمومی شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی منتشر می‌شود، دریافت کنند. شهروندانی هم که پیش از این به چنین سایتی مراجعه کرده‌اند لازم است نسبت به تغییر رمز دوم کارت خود اقدام کنند.

انتهای پیام


10243449
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت و نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مکه با حضور در هتل «سنود الریان» در مکه مکرمه، از نزدیک روند خدمات‌رسانی به زائران عمره مفرده را بررسی و با آنان درباره سطح رضایتمندی از خدمات اقامتی و پشتیبانی گفت‌و‌گو کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ تهران از کاهش سر فاصله سرویس دهی ناوگان اتوبوس های تندرو به منظور افزایش رفاه حال شهروندان و محدودیت تردد خودروهای تک سرنشین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، از برگزاری نخستین همایش ملی علمی سیاست‌گذاری و حکمرانی شهری با محوریت «مدیریت مشارکتی» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: پرداخت مطالبات داروخانه‌ها و مراکز طرف قرارداد خصوصی بابت اسناد رسیدگی شده ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری در تمامی استان‌ها آغاز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران با اشاره به اجرای طرح تأمین ۳۴۲ واحد مسکن برای خانواده‌های تحت حمایت، روش‌های مشارکت در این طرح را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زاکانی گفت: بازسازی تمامی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده پایتخت در جریان جنگ ۱۲ روزه به پایان رسیده است
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان اعضای باند کلاهبرداری را که بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان اخاذی کرده بودند را شناسایی و دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورا، با تأکید بر اهمیت طرح قرارگاه مسکن، این اقدام را زمینه‌ای مناسب برای جذب سرمایه‌های خرد و توانمندسازی کارکنان شهرداری دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شهرداری منطقه ۹ به همراه جمعی از مدیران شهری از پروژه‌های شاخص ترافیکی شامل مجتمع ایستگاهی استاد معین، پیاده‌راه تفرش، تعریض بزرگراه آیت‌الله سعیدی و مسقف‌سازی پایانه اتوبوسرانی بوتان بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش پزشکی قانونی درباره احتمال مرگ یک کارگر ساختمانی با اصابت گلوله در حالی روند پرونده را تغییر داد که همکاران وی مدعی بودند میلگرد وارد سرش شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است