اجتماعی 17:43 - 30 شهریور 1398
پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری با ترفند دو نرخی شدن سهمیه بنزین به شهروندان هشدار داد.

هشدار پلیس درمورد کلاهبرداری با بنزین دونرخی

به گزارش ایسنا، در روزهای اخیر افراد سودجو و  کلاهبردار با تبلیغات دروغین درمورد  دو نرخی شدن سهمیه بنزین و ارسال پیامهایی با این محتوا به کاربران فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی این افراد  را به درگاه‌های جعلی موسوم به فیشینگ هدایت کرده و پس از دریافت اطلاعات کارت بانکی نسبت به برداشت غیر مجاز از حسابشان اقدام می‌کنند.

این افراد در پیام‌هایی ادعا کرده اند که برای دریافت سهمیه سوخت، جلوگیری از دونرخی شدن قیمت بنزنین در کارت سوخت و ... باید حتما در سایتی ثبت نام کنند که این همان سایت فیشینگ است.

در همین راستا نیز اخیرا سایتی به نام www. Iniopdc. Com که آدرسی مشابه سایت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران دارد، فعال شده بود که پلیس فتا اقدام به برخورد با آن کرد و اقدامات برای شناسایی و دستگیری گردانندگان آن در حال انجام است.

مرکز اطلاع رسانی پلیس فتا با تایید این خبر به ایسنا اعلام کرد: برای جلوگیری از چنین اقداماتی لازم است که شهروندان فریب تبلیغات دروغین این گونه سایت‌ها را نخورده و صرفا اخبار را از مراجع رسمی و خبرگزاری‌های مجاز کشور که از طریق روابط عمومی شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی منتشر می‌شود، دریافت کنند. شهروندانی هم که پیش از این به چنین سایتی مراجعه کرده‌اند لازم است نسبت به تغییر رمز دوم کارت خود اقدام کنند.

انتهای پیام


10243449
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بزرگراه یادگار امام (ره) به بزرگراه هاشمی رفسنجانی از امشب مسدود خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا، دوم و سوم دی ماه، طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منزل در شهر تهران اجرا می‌شود
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: اجرای به‌موقع و بدون وقفه طرح فیبر نوری شعب اخذ رأی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، یک مأموریت ملی و تکلیف قانونی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: اجرای به‌موقع و بدون وقفه طرح فیبر نوری شعب اخذ رأی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، یک مأموریت ملی و تکلیف قانونی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عمرانی استاندار تهران اعلام کرد: مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم فردا ۲ دی ماه مجازی و طرح زوج و فرد از درب منزل تا ۴۸ ساعت آینده اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط‌عمومی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از وقوع ۱۲۷ حادثه در ۷۲ ساعت گذشته در کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: بیش از ۳۰ نفر از متهمان و محکومان پرونده چای دبش، درخواست اعاده دادرسی کرده بودند، رسیدگی به این پرونده طی هفته گذشته به اتمام رسید و کلیه درخواست‌های اعاده دادرسی، رد شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۴ با استقرار «اتوبوس‌های پناه گرم» در میدان ۱۳ آبان و فعال‌سازی شبانه‌روزی گشت‌های حامی شهر، خدمات حمایتی و امدادی ویژه‌ای را برای افراد بی‌پناه و نیازمند فراهم می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: طی چند هفته اخیر ۲۲۰ زوج دانشجوی دانشگاه تهران و ۱۱۴ زوج معلول در قالب طرح ازدواج‌های آسان، با هم ازدواج کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با ارسال پیامکی به شهروندان نسبت به پیامد‌های خطرناک تصمیم گیری‌های لحظه‌ای در زمان عصبانیت هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است