اجتماعی 17:43 - 30 شهریور 1398
پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری با ترفند دو نرخی شدن سهمیه بنزین به شهروندان هشدار داد.

هشدار پلیس درمورد کلاهبرداری با بنزین دونرخی

به گزارش ایسنا، در روزهای اخیر افراد سودجو و  کلاهبردار با تبلیغات دروغین درمورد  دو نرخی شدن سهمیه بنزین و ارسال پیامهایی با این محتوا به کاربران فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی این افراد  را به درگاه‌های جعلی موسوم به فیشینگ هدایت کرده و پس از دریافت اطلاعات کارت بانکی نسبت به برداشت غیر مجاز از حسابشان اقدام می‌کنند.

این افراد در پیام‌هایی ادعا کرده اند که برای دریافت سهمیه سوخت، جلوگیری از دونرخی شدن قیمت بنزنین در کارت سوخت و ... باید حتما در سایتی ثبت نام کنند که این همان سایت فیشینگ است.

در همین راستا نیز اخیرا سایتی به نام www. Iniopdc. Com که آدرسی مشابه سایت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران دارد، فعال شده بود که پلیس فتا اقدام به برخورد با آن کرد و اقدامات برای شناسایی و دستگیری گردانندگان آن در حال انجام است.

مرکز اطلاع رسانی پلیس فتا با تایید این خبر به ایسنا اعلام کرد: برای جلوگیری از چنین اقداماتی لازم است که شهروندان فریب تبلیغات دروغین این گونه سایت‌ها را نخورده و صرفا اخبار را از مراجع رسمی و خبرگزاری‌های مجاز کشور که از طریق روابط عمومی شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی منتشر می‌شود، دریافت کنند. شهروندانی هم که پیش از این به چنین سایتی مراجعه کرده‌اند لازم است نسبت به تغییر رمز دوم کارت خود اقدام کنند.

انتهای پیام


10243449
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دختر جوان که از بی مسئولیتی و کافه گردی های همسرش خسته شده بود به دادگاه خانواده مراجعه کرد و درخواست طلاق داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی شاخص کیفیت هوای کلانشهر‌ها از ابتدا سال تا ۹ دی‌ماه ۱۴۰۴ در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که وضعیت کیفیت هوا در اغلب شهر‌های بزرگ کشور با کاهش روز‌های پاک همراه بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، آخرین اقدامات صورت گرفته در راستای شناسایی پناهگاه‌های عمومی در پایتخت را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: هم اکنون ترافیک در چالوس و آزادراه‌های تهران- شمال و کرج - قزوین و قزوینـ کرج - تهران سنگین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پلیس از فعالیت تمامی بخش‌های خدماتی پلیس در روز‌های چهارشنبه و پنج شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با تصمیم معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، طرح ترافیک امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴ اجرا نخواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دادگستری بخش کهریزک گفت: متهمان پرونده کثیرالشاکی ساخت و ساز‌های غیرقانونی در کهریزک به ۸ سال و نیم حبس تعزیری محکوم شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: ویژه خواران پسماند این سرزمین، سلامت و امنیت مردم را به گروگان گرفته و کاملاً از خلأ‌های قانونی استفاده می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح تمهیدات انتظامی-ترافیکی ویژه روز پدر در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های حوزه رمز ارز در سال گذشته حدود ۴ هزار پرونده شده است گفت: این امر نشان دهنده این است که تنظیم گری باید هر زودتر انجام شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است