بین‌الملل 16:51 - 17 اسفند 1399
روزنامه "ولت آم زونتاگ" آلمان با ارجاع به یک سند داخلی وزارت دفاع آلمان گزارش داد برلین معتقد است که مسکو به دنبال "بی‌ثبات‌سازی و تضعیف ناتو" است و چین می‌خواهد نظم جهانی را از نو بسازد تا با منافع خودش سازگار باشد.

ترس وزارت دفاع آلمان از قابلیت‌های نظامی روسیه و تضعیف ناتو توسط این کشور

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، طبق گزارش روزنامه آلمانی، این سند نسبت به تهدید فزاینده ناشی از جنگ قدرت و ظرفیت‌های جدید نظامی در روسیه و چین هشدار می‌دهد.

وزارت دفاع آلمان به ویژه نگران موشک‌های "با دقت بالا، ردگیری دشوار، مافوق صوت" و بلندبرد روسیه و سرمایه‌گذاری‌های عطیم این کشور در حفظ پتانسیل حمله هسته‌ای تلافی‌جویانه از دریا و "مدرن‌سازی پتانسیل هسته‌ای" است.

طبق این سند، چنان که در گزارش به آن ارجاع شده، مسکو در حال حاضر دارای ۶ هزار و ۳۷۵ کلاهک هسته‌ای و بیش از ۸۴۰ هزار سرباز منظم است که به خوبی آموزش دیده و آماده جابه‌جایی سریع و آسان بین مکان‌ها، در صورت لزوم است. وزارت دفاع آلمان از جمله موارد نقطه‌ضعف، به قابلیت‌های دریایی نسبتاً محدود و کمبود هواپیماهای بدون سرنشین جنگی روسیه اشاره کرده است.

این سند نیروهای مسلح روسیه را "ابزار قدرت سیاسی" توصیف کرد که "بالاترین ارزش ممکن را با هزینه نسبتاً کم تولید می‌کند".

وزارت خارجه آلمان در مورد چین نیز، معتقد است این کشور از لحاظ نفوذ جهانی از جمله فروش تسلیحات و همکاری نظامی، دارای برتری نسبت به روسیه است. طبق این گزارش، پکن دارای ۶ هزار و ۸۵۰ تانک، هزار و ۶۰۰ جت جنگنده، بیش از ۲ میلیون سرباز و پهپادهای جنگی پیشرفته بوده و در حال گسترش سیستماتیک ظرفیت هسته‌ای و موشکی نیز است.

انتهای پیام


10981393
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود جان راتکلیف به جلسه وزیر امور خارجه آمریکا با قانون‌گذاران ارشد درباره ایران بپیوندد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا تحریم‌های مرتبط با حوزه سایبری علیه افراد و نهادهای روسی و اماراتی اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدر عبدالعاطی تلفنی با سرگئی لاوروف، همتای روس خود درباره اوضاع منطقه‌ای از جمله ایران گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین روز سه‌شنبه گفت که کشورش به دنبال «روند سریع» برای پیوستن به اتحادیه اروپا است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار آتش‌بس در حالی است که از جنگ چهار سال می‌گذرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار آتش‌بس در اوکراین در حالی است که از جنگ چهار سال می‌گذرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ملک عبدالله دوم تأکید کرد که گفت‌و‌گو در مورد تحولات مربوط به مسئله ایران تنها راه جلوگیری از تشدید بیشتر تنش‌ها در منطقه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» توربیورن یاگلند پس از مواجهه با اتهامات مرتبط با پرونده اپستین در وضعیت بحرانی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» داعش مسئولیت حمله به مقر ارتش سوریه که منجر به کشته شدن یک سرباز شد را بر عهده گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع آگاه وزیر امور خارجه آمریکا امروز در یک جلسه خصوصی، قانونگذاران ارشد را در مورد ایران مطلع خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است