بین‌الملل 16:51 - 17 اسفند 1399
روزنامه "ولت آم زونتاگ" آلمان با ارجاع به یک سند داخلی وزارت دفاع آلمان گزارش داد برلین معتقد است که مسکو به دنبال "بی‌ثبات‌سازی و تضعیف ناتو" است و چین می‌خواهد نظم جهانی را از نو بسازد تا با منافع خودش سازگار باشد.

ترس وزارت دفاع آلمان از قابلیت‌های نظامی روسیه و تضعیف ناتو توسط این کشور

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، طبق گزارش روزنامه آلمانی، این سند نسبت به تهدید فزاینده ناشی از جنگ قدرت و ظرفیت‌های جدید نظامی در روسیه و چین هشدار می‌دهد.

وزارت دفاع آلمان به ویژه نگران موشک‌های "با دقت بالا، ردگیری دشوار، مافوق صوت" و بلندبرد روسیه و سرمایه‌گذاری‌های عطیم این کشور در حفظ پتانسیل حمله هسته‌ای تلافی‌جویانه از دریا و "مدرن‌سازی پتانسیل هسته‌ای" است.

طبق این سند، چنان که در گزارش به آن ارجاع شده، مسکو در حال حاضر دارای ۶ هزار و ۳۷۵ کلاهک هسته‌ای و بیش از ۸۴۰ هزار سرباز منظم است که به خوبی آموزش دیده و آماده جابه‌جایی سریع و آسان بین مکان‌ها، در صورت لزوم است. وزارت دفاع آلمان از جمله موارد نقطه‌ضعف، به قابلیت‌های دریایی نسبتاً محدود و کمبود هواپیماهای بدون سرنشین جنگی روسیه اشاره کرده است.

این سند نیروهای مسلح روسیه را "ابزار قدرت سیاسی" توصیف کرد که "بالاترین ارزش ممکن را با هزینه نسبتاً کم تولید می‌کند".

وزارت خارجه آلمان در مورد چین نیز، معتقد است این کشور از لحاظ نفوذ جهانی از جمله فروش تسلیحات و همکاری نظامی، دارای برتری نسبت به روسیه است. طبق این گزارش، پکن دارای ۶ هزار و ۸۵۰ تانک، هزار و ۶۰۰ جت جنگنده، بیش از ۲ میلیون سرباز و پهپادهای جنگی پیشرفته بوده و در حال گسترش سیستماتیک ظرفیت هسته‌ای و موشکی نیز است.

انتهای پیام


10981393
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ترکیه، اعلام کرد پس از مذاکرات با مقامات آمریکایی، قطری و مصری در میامی، انتظار می‌رود مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه در اوایل سال ۲۰۲۶ آغاز شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دونالد ترامپ در حال فراخوانی حدود ۵۰ سفیر و دیپلمات ارشد منصوب‌شده توسط جو بایدن از پست‌های خود در سراسر جهان است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه، اعلام کرد مسکو آماده است به طور رسمی تضمین دهد که قصد حمله به اتحادیه اروپا یا ناتو را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین در حال آماده‌سازی بسته تحریمی علیه افرادی است که با مجتمع نظامی-صنعتی روسیه کار می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۶.۴ ریشتر روز دوشنبه منطقه پاپوآ گینه نو را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون ترامپ با انتقاد شدید از سیاست‌های اروپا هشدار داد که ادامه روند فعلی در ۱۵ سال آینده می‌تواند سلاح‌های اتمی را بدست افراط‌گرایان بدهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروسی اعلام کرد که طبق ارزیابی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بخش اعظم ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران همچنان در داخل خاک کشور قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دانمارک می‌گوید انتصاب فرستاده آمریکا نشان‌دهنده علاقه مداوم ترامپ به گرینلند است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل عصائب اهل حق، با اعلام حمایت قاطع از راهبرد انحصار سلاح در دست دولت، آن را مطالبه اصلی مرجعیت و لازمه تحقق «عراق قدرتمند» دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن تحت فشار هزینه‌های سنگین سوخت فسیلی، مجوز نهایی فعالیت بزرگترین نیروگاه هسته‌ای جهان را صادر کرد تا پس از ۱۵ سال به دوران اتمی بازگردد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است