بین‌الملل 16:51 - 17 اسفند 1399
روزنامه "ولت آم زونتاگ" آلمان با ارجاع به یک سند داخلی وزارت دفاع آلمان گزارش داد برلین معتقد است که مسکو به دنبال "بی‌ثبات‌سازی و تضعیف ناتو" است و چین می‌خواهد نظم جهانی را از نو بسازد تا با منافع خودش سازگار باشد.

ترس وزارت دفاع آلمان از قابلیت‌های نظامی روسیه و تضعیف ناتو توسط این کشور

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، طبق گزارش روزنامه آلمانی، این سند نسبت به تهدید فزاینده ناشی از جنگ قدرت و ظرفیت‌های جدید نظامی در روسیه و چین هشدار می‌دهد.

وزارت دفاع آلمان به ویژه نگران موشک‌های "با دقت بالا، ردگیری دشوار، مافوق صوت" و بلندبرد روسیه و سرمایه‌گذاری‌های عطیم این کشور در حفظ پتانسیل حمله هسته‌ای تلافی‌جویانه از دریا و "مدرن‌سازی پتانسیل هسته‌ای" است.

طبق این سند، چنان که در گزارش به آن ارجاع شده، مسکو در حال حاضر دارای ۶ هزار و ۳۷۵ کلاهک هسته‌ای و بیش از ۸۴۰ هزار سرباز منظم است که به خوبی آموزش دیده و آماده جابه‌جایی سریع و آسان بین مکان‌ها، در صورت لزوم است. وزارت دفاع آلمان از جمله موارد نقطه‌ضعف، به قابلیت‌های دریایی نسبتاً محدود و کمبود هواپیماهای بدون سرنشین جنگی روسیه اشاره کرده است.

این سند نیروهای مسلح روسیه را "ابزار قدرت سیاسی" توصیف کرد که "بالاترین ارزش ممکن را با هزینه نسبتاً کم تولید می‌کند".

وزارت خارجه آلمان در مورد چین نیز، معتقد است این کشور از لحاظ نفوذ جهانی از جمله فروش تسلیحات و همکاری نظامی، دارای برتری نسبت به روسیه است. طبق این گزارش، پکن دارای ۶ هزار و ۸۵۰ تانک، هزار و ۶۰۰ جت جنگنده، بیش از ۲ میلیون سرباز و پهپادهای جنگی پیشرفته بوده و در حال گسترش سیستماتیک ظرفیت هسته‌ای و موشکی نیز است.

انتهای پیام


10981393
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس امنیت فدرال روسیه اعلام کرد دو شهروند روس را که قصد ترور یک مقام عالی‌رتبه نظامی را با هدایت سرویس‌های اطلاعاتی اوکراین داشتند، دستگیر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عمان و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ژنو با یکدیگر دیدار و درباره آخرین تحولات پرونده هسته‌ای ایران رایزنی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به تیراندازی مرزبانان کوبا به یک قایق با پرچم آمریکا که به کشته شدن چهار نفر انجامید، آن را اقدامی تحریک‌آمیز از سوی واشنگتن برای تشدید تنش دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پاسخ به این سوال که آیا چین در صورت حمله آمریکا به ایران، در کنار روسیه از ایران حمایت خواهد کرد یا خیر، گفت: چین از نزدیک تحولات ایران را دنبال می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی‌که کاخ سفید سایه یک جنگ تازه را بر خاورمیانه انداخته، دموکرات‌ها در واشنگتن دچار اختلافات سیاسی هستند؛ شکافی که بیش از هر چیز، فقدان اراده‌ای روشن برای ایستادن در برابر ماجراجویی نظامی را عیان می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در موجی از حملات شبه‌نظامیان در سراسر شمال غرب پاکستان طی دو روز گذشته، نزدیک به ۲۰ نفر از نیرو‌های پلیس و غیرنظامیان کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیوزیلند به بهانه نقض حقوق بشر، ممنوعیت سفر برای ۴۰ نفر از مقامات و نهاد‌های ایرانی از جمله وزیر کشور، وزیر اطلاعات و اعضای سپاه پاسداران وضع کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئت‌های ایرانی و آمریکایی با میانجی‌گری عمان، سومین دور مذاکرات هسته‌ای را در ژنو آغاز کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئت‌های ایرانی و آمریکایی با میانجی‌گری عمان، سومین دور مذاکرات هسته‌ای را در ژنو آغاز کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه از جلسات محرمانه کاخ سفید به پولیتیکو گفته‌اند مشاوران ارشد ترامپ در حال بررسی سناریویی هستند که در آن اسرائیل حمله به ایران را آغاز کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است