اجتماعی 16:21 - 30 دی 1400
سازمان هواشناسی نسبت به رخداد گرد و خاک در استان خوزستان هشدار داد.

«هشدار قرمز» هواشناسی در خصوص وقوع گردو خاک در خوزستان

به گزارش ایسنا، سازمان هواشناسی با صدور هشدار قرمز رنگ نسبت به رخداد گرد و خاک در استان خوزستان، با اشاره به شرایط جوی مورد انتظار در این استان، اعلام کرد: از اواخر وقت امروز پنجشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۰، تا اوایل وقت شنبه دوم بهمن ماه ۱۴۰۰، تشکیل توده غلیظ گرد و خاک بر روی کشور عراق پیش‌بینی شده که تاثیر آن ابتدا بر نیمه غربی و سپس سایر مناطق استان خوزستان، سبب کاهش شدید دید افقی و کیفیت هوا خواهد شد.

سازمان هواشناسی توصیه کرده است که بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان از تردد غیرضروری خودداری کرده و مسئولین نیز تمهیدات لازم را به کار گیرند.

به‌ گزارش ایسنا، هشدار قرمزرنگ بالاترین سطح هشدار است که در آن پیش‌بینی می‌شود یک پدیده جوی خسارت‌های وسیعی به دنبال داشته باشد. از این‌رو سازمان هواشناسی با صدور هشدار قرمز به دستگاه‌های مختلف اعلام می‌کند که وارد عمل شوند و اقداماتی را برای کاهش خسارات وقوع پدیده‌های جوی انجام دهند.

انتهای پیام


11419014
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: پلیس با سرعت و جدیت بیشتری با قاچاق کالا، احتکار، اخلال در نظام اقتصادی و مفاسد اقتصادی برخورد خواهد کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نقش فناوری‌های نوین در کاهش زمان طلایی عملیات امداد و نجات در حوادث شبانه بسیار مهم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظم و امنیت کامل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران همزمان با برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن، در جمع راهپیمایان پایتخت حضور یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور را نشانه تداوم همان شور و شعور انقلابی سال ۱۳۵۷ دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن ضمن اشاره به اینکه حضور مردم سرمایه اجتماعی بزرگی برای کشور است، حل مشکلات اشتغال را مستلزم تغییر ریل اقتصاد دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران (فراجا)، با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن با بیان اینکه مردم با حضور خود پیامشان را داده‌اند و تأکید کرد که این انقلاب ماندنی است و مسئولان باید بیش از گذشته برای رفع مشکلات اقتصادی مردم تلاش کنند....
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: مردم همچنان پایبند ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب هستند و با این ملت و این حضور از آمریکا و صهیونیست‌ها هیچ هراسی نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از به‌کارگیری بیش از سه هزار نیروی خدمات شهری و صد‌ها دستگاه ماشین‌آلات تخصصی در مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، با حضور در راهپیمایی پرشور ۲۲ بهمن، بر اهمیت روایت فرهنگی انقلاب اسلامی با زبان هنر و مشارکت نسل کودک و نوجوان تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است