اقتصادی 19:44 - 27 دی 1398

شرایط عرضه گاز مایع در بورس انرژی مساعد است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، حسن منتظر تربتی در خصوص کم و کیف عرضه گاز مایع در بورس انرژی، گفت: خوشبختانه عرضه گاز مایع در بورس انرژی از چند ماه گذشته به خوبی در حال انجام است و زیرساخت‌ها برای انجام این مهم به درستی فراهم شده است و این عرضه به طور مدام با قیمت و مشتری مناسب انجام می‌شود، لذا از بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه دعوت می‌کنیم.

معاون وزیر نفت در امور گاز ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد کالاهای مورد نیاز بخش گازرسانی و انتقال گاز به دست سازندگان ایرانی تولید می‌شود، ارتقای استاندارد کالاها در شرکت ملی گاز ایران بسیار مهم بوده و افزون بر این، مساله تأمین کالاها نیز دارای اهمیت است.

پیش از این نیز مدیرعامل بورس انرژی گفته بود: علاوه بر توافق صورت گرفته در زمینه پذیرش «گاز مایع صادراتی» با شرکت ملی گاز و عرضه آن، در زمینه عرضه «گاز طبیعی» نیز تفاهم لازم صورت گرفته و جلسات کارشناسی برگزار شده است.


10349047
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در ۷ ماهه امسال درآمد‌های مالیاتی ۵.۵ برابر درآمد‌های نفتی بوده‌است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با پیش‌بینی کاهش فراگیر دما در نقاط مختلف کشور در اواخر هفته جاری، خواستار آماده‌باش کامل مدیران عامل شرکت‌های گاز استانی در این ارتباط شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:از فردا چهارشنبه شاهد کاهش دمای هوا در شهر‌های شمالی خواهیم بود و پایان هفته هم جوی آرام در بسیاری از مناطق کشور پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» راه‌های توسعه همکاری‌های دوجانبه و تقویت روابط اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری میان ایران و ارمنستان بررسی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت:بر اساس قانون بودجه امسال صورت‌حساب کاغذی مؤدیان از ابتدای دی ماه دیگر اعتبار مالیاتی ندارد. 
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: بر اساس آخرین دستورالعمل‌های شورای رقابت، محاسبات قیمت خودرو را بر اساس ضوابطی انجام می‌دهیم که مبتنی بر صورت‌های مالی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: بر اساس آخرین دستورالعمل‌های شورای رقابت، محاسبات قیمت خودرو را بر اساس ضوابطی انجام می‌دهیم که مبتنی بر صورت‌های مالی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون درآمد و امور مشترکین شرکت آب و فاضلاب منطقه ۲ تهران از کشف بیش از ۷ هزار انشعاب غیرمجاز خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمارهای مرکز آمار بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «تخم مرغ ماشینی» با ۹.۷ درصد، «شیر پاستوریزه» با ۶.۲ درصد و «خامه پاستوریزه» با ۵.۶ درصد است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد مصوبه هیأت مقررات‌زدایی در خصوص حذف اخذ عوارض شهری از تاکسی‌های اینترنتی را ابلاغ کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است