اقتصادی 14:40 - 01 مهر 1401
سوئیس به تمام بیمارستان‌های کشور اعلام کرده که مصرف انرژی خود را به حداقل برسانند و در دیگر شرکت‌ها هم سهمیه‌بندی مصرف انرژی اعمال می‌شود.

سوئیس مجبور به کاهش مصرف برق در بیمارستان‌ها مجبور کرد

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، موسسه پزشکی سوئیس برنامه کاهش مصرف برق و انرژی را‌ در دستورکار قرار داده است. علاوه بر آن در دیگر شرکت‌های صنعتی هم سهمیه‌بندی انرژی صورت گرفته است.

باستیان ژوآرک، رئیس بخش انرژی اداره فدرال کشور در زمینه عرضه اقتصادی ملی اعلام کرد: با وجود اینکه بیمارستان‌ها از سهمیه‌بندی گاز و انرژی معاف هستند اما باید کاهش قابل توجهی در مصرف بیمارستان‌های سوئیس ایجاد شود.

وی اضافه کرد: حتی در صنایع بسیار مهم نظیر داروسازی،‌ اقدامات کاهش مصرف انرژی باید اجرایی شود.

شوآرک اضافه کرد: در حال حاضر تقریبا همه صنایع بدون استثنا نیازمند کاهش مصرف انرژی هستند و البته این رویکرد درستی نیست و آنها خودشان باید فکر کنند که در این شرایط بحرانی چه راهکاری می‌توانند ارائه دهند. به عنوان مثال این راهکار می‌تواند کاهش ساعت کار آنها باشد، اگر آنها 10 تا 20 درصد مصرف برق خود را‌ کاهش دهند می‌توان سهمیه‌بندی برق صنایع را‌ به تاخیر انداخت.

ماه گذشته شورای فدرال سوئیس اعلام کرد که کاهش مصرف گاز طبیعی در کشور حداقل تا 15 درصد است که باید از اکتبر 2022 تا پایان مارس 2023 اجرایی شود. این تصمیم در حقیقت آمادگی برای قطع واردات گاز از روسیه است.

مقامات سوئیسی طرح اضطراری را برای وضعیت بحران انرژی اجرایی می‌کنند که در شرایط قطع گاز یا کمبود واردات از روسیه موثر باشد. این طرح شامل چندین مرحله است و از کمپین‌های هشدار عمومی گرفته تا خاموش کردن چراغ معابر و مغازه‌ها را شامل می‌شود که حداقل برای 30 هزار مشترک پرمصرف اجرایی خواهد شد.

پایان پیام/


11695741
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس تهران حذف حجم مبنا را تصمیمی تاریخی از سوی سازمان بورس دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۷۸ مربوط به آذرماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:: از امشب با ورود سامانه بارشی از سمت جنوب، بارش‌ها در استان‌های بوشهر، فارس، هرمزگان، غرب کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و جنوب اصفهان آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: حذف حجم مبنا می‌تواند به سرعت به تعادل بازار و افزایش نقدشوندگی منجر شود و در نتیجه شاهد کاهش صف‌های خرید و فروش خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، با ارسال بخشنامه‌ای به مدیران کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، بر اجرای جدی اقدامات نظارتی ویژه «شب یلدا» تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در یکصدومین نشست کمیته حمایت از کسب‌وکار مقرر شد زمینه واردات گندم توسط بخش خصوصی به منظور تأمین نیاز صنف و صنعت و ظرفیت خالی موجود، فراهم شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند گفت: پتروشیمی اروند در برخی محصولات بیش از ۸۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند و در برخی دیگر تنها تولیدکننده داخلی به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی گفت: ادعای بلوبانک مبنی بر تاخیر در سامانه‌های ساتنا و پایا را تکذیب کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم مبنا برای نماد‌های معاملاتی شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس تهران و فرابورس ایران برابر یک سهم تعیین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در مسکو گفت:اجرایی شدن موافقت‌نامه تجارت آزاد میان طرفین را چارچوب حقوقی برای گسترش مناسبات تهران با پنج کشور عضو این اتحادیه خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است