علمی فناوری 18:39 - 23 مهر 1398
در پارک علم و فناوری کرمان انجام شد
پژوهشگران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری کرمان موفق به بومی‌سازی ۱۰ محصول فناورانه در حوزه ابزار دقیق شدند.

بومی‌سازی ۱۰ محصول فناورانه در حوزه ابزار دقیق

به گزارش ایسنا، مهندس علی اسماعیلی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان اظهار کرد: با تلاش‌های چندین ساله و حمایت‌های مادی و معنوی پارک علم و فناوری کرمان موفق شدیم ۱۰ محصول فناورانه در حوزه ابزار دقیق را از طراحی تا ساخت بومی‌سازی و به بازار عرضه کنیم.

وی افزود: این محصولات شامل انواع فلومترهای الکترومغناطیسی (کنتورهای هوشمند)، انواع سطح سنج اولتراسنیک، باد سنج و تجهیزات ابزار دقیق جاده ای که قبلاً از کشورهای اروپایی نظیر سوئیس و آلمان با هزینه‌های بالا وارد کشور می‌شدند، است.

اسماعیلی افزود: محصولات دانش بنیان تولید شده در این شرکت دانش‌بنیان با دارا بودن قیمت مناسب‌تر نسبت به نمونه خارجی، افزایش شاخصه‌های فنی است که مورد توجه صنایع داخلی قرار گرفت و به سرعت جایگزین محصولات وارداتی شد.

وی تاکید کرد: برخی از این نمونه‌ها مانند سنسورهای هوشمند تونل‌ها، برای اولین بار در ایران و خاورمیانه با کیفیت بهتر نسبت به نمونه‌های اروپایی تولید شده است.

اسماعیلی راز این موفقیت را تیم تحقیق و توسعه قوی با پشتکار فراوان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر تیم تحقیق و توسعه این شرکت با هشت نفر از بهترین نخبگان استان در حوزه مکانیک، الکترونیک، نرم افزار و بازرگانی دارای مدارک تحصیلی از لیسانس تا دکتری است.

طبق اعلام روابط عمومی وزارت علوم، مهندسی ابزار دقیق به‌طور گسترده به طراحی و کنترل سیستم‌های صنعتی نظیر سنسورها، ترانسمیترها، دستگاه‌های اندازه‌گیری و کنترل‌کننده‌های دما و مواد درون مخازن، می‌پردازد.

انتهای پیام


10267445
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش اظهار کرد: تحقق توسعه متوازن رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای، ارتقای کیفیت و استقرار نظام رصد عملکرد در دوره اول متوسطه، محور‌های اصلی برنامه تحول در این مقطع تحصیلی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش و رئیس هیات‌امنای صندوق ذخیره فرهنگیان با تقدیر از اقدامات و تلاش‌های مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره موسسه در سال مالی ۱۴۰۴، بر لزوم استمرار مسیر اصلاحات ساختاری و ارتقای شفافیت در مدیریت صندوق تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مهندس جوان کفش هوشمند پیشرفته‌ای را اختراع کرده است که به سالمندان در حفظ تعادل و کاهش خطر زمین خوردن کمک می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علائمی مانند مشکلات حافظه، بی‌حسی در اندام‌ها، مشکلات حرکتی و وخامت بینایی ممکن است نشان‌دهنده مشکلات سیستم عصبی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که منطقه وسیعی از اقیانوس هند جنوبی در سواحل استرالیای غربی، با سریع‌ترین سرعتی که تاکنون در نیمکره جنوبی ثبت شده است، کاهش بی‌سابقه‌ای در شوری را تجربه می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تکنو از گوشی هوشمند پریمیوم خود برای علاقه‌مندان به عکاسی رونمایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روشی امیدوارکننده برای کاهش رشد سرطان روده بزرگ و افزایش شانس بقا کشف شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان برای اولین بار مکانیسم طبیعی که تشکیل اجرام یخی به شکل «آدم‌برفی‌ها» را در مناطق بیرونی منظومه شمسی توضیح می‌دهد، شناسایی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اجرایی نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۶ گفت: سال گذشته نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس میزبان ۱۶ هیئت از ۱۱ کشور و ۲۷ شرکت بود و در بخش سرمایه‌گذاری حدود ۶۰ میلیارد ریال در کافه سرمایه منعقد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۶ گفت: دوره جدید با تمرکز بر شبکه‌سازی هدفمند، تأمین مالی استارتاپ‌ها، خلق تجربه تعاملی برای بازدیدکنندگان و استقرار زون‌های تخصصی سرمایه‌گذاری، صنعت و فناوری، در قالبی فستیوالی و فرآیندی ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است