علمی فناوری 18:39 - 23 مهر 1398
در پارک علم و فناوری کرمان انجام شد
پژوهشگران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری کرمان موفق به بومی‌سازی ۱۰ محصول فناورانه در حوزه ابزار دقیق شدند.

بومی‌سازی ۱۰ محصول فناورانه در حوزه ابزار دقیق

به گزارش ایسنا، مهندس علی اسماعیلی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان اظهار کرد: با تلاش‌های چندین ساله و حمایت‌های مادی و معنوی پارک علم و فناوری کرمان موفق شدیم ۱۰ محصول فناورانه در حوزه ابزار دقیق را از طراحی تا ساخت بومی‌سازی و به بازار عرضه کنیم.

وی افزود: این محصولات شامل انواع فلومترهای الکترومغناطیسی (کنتورهای هوشمند)، انواع سطح سنج اولتراسنیک، باد سنج و تجهیزات ابزار دقیق جاده ای که قبلاً از کشورهای اروپایی نظیر سوئیس و آلمان با هزینه‌های بالا وارد کشور می‌شدند، است.

اسماعیلی افزود: محصولات دانش بنیان تولید شده در این شرکت دانش‌بنیان با دارا بودن قیمت مناسب‌تر نسبت به نمونه خارجی، افزایش شاخصه‌های فنی است که مورد توجه صنایع داخلی قرار گرفت و به سرعت جایگزین محصولات وارداتی شد.

وی تاکید کرد: برخی از این نمونه‌ها مانند سنسورهای هوشمند تونل‌ها، برای اولین بار در ایران و خاورمیانه با کیفیت بهتر نسبت به نمونه‌های اروپایی تولید شده است.

اسماعیلی راز این موفقیت را تیم تحقیق و توسعه قوی با پشتکار فراوان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر تیم تحقیق و توسعه این شرکت با هشت نفر از بهترین نخبگان استان در حوزه مکانیک، الکترونیک، نرم افزار و بازرگانی دارای مدارک تحصیلی از لیسانس تا دکتری است.

طبق اعلام روابط عمومی وزارت علوم، مهندسی ابزار دقیق به‌طور گسترده به طراحی و کنترل سیستم‌های صنعتی نظیر سنسورها، ترانسمیترها، دستگاه‌های اندازه‌گیری و کنترل‌کننده‌های دما و مواد درون مخازن، می‌پردازد.

انتهای پیام


10267445
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص داروسازی سنتی گفت: زرشک می‌تواند به تعادل صفرا و تقویت عملکرد کبد کمک کند البته به شرط آنکه در مقدار مناسب و به شکل منطقی مصرف شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از انواع نمک‌ها می‌توانند موجب افزایش فشار خون شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک متخصص طب سنتی اکنون ۸ هزار نوع گیاه دارویی در ایران رشد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اورژانس استان تهران اعلام کرد: تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی استان موظف به پذیرش مصدومان حوادث ترافیکی هستند و محدودیتی برای انتقال بیماران از سوی اورژانس وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو، بر شفافیت در توزیع دارو با سامانه تیتک تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بازنگری غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک در مراحل پایانی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گفت: نمادها و نمایش‌های بیگانه جای فرهنگ ایرانی اسلامی را نمی‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در اختتامیه رویداد پیشگامان رهایی تاکید کرد که تکیه بر توان ملی به معنای بستن در‌ها و انزوا نیست،
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» میوه خرمالو باید به صورت کاملا رسیده مصرف شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص طب سنتی ترکیبی قوی را برای مقابله با آکنه صورت معرفی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است