علمی فناوری 16:53 - 01 آذر 1399
رئیس مرکز نشر دانشگاهی وزارت علوم با بیان این که فعالیتی که به ضرورت کتاب خواندن می افزاید ارزشمند است، گفت: در شرایطی که معیشت و شیوع کرونا مسأله اول مردم ایران است، حرف زدن درباره اخلاق، فرهنگ، کتاب، سرانه مطالعه، ظرافت و دقت بیشتری می‌طلبد.

رونمایی از سامانه ای که بازارهای جدیدی برای فعالان حوزه نشر ایجاد می‌کند

به گزارش ایسنا، دکتر حسین ابراهیم‌آبادی در مراسم رونمایی از سامانه هدیه، نذر و بن خرید کتاب طراحی شده توسط یکی از استارتاپهای فعال در کشور که همزمان با بیست و هشتمین هفته کتاب و کتابخوانی صورت گرفت، به صورت مجازی سخنرانی کرد و افزود: تکیه بر فناوری و نوآوری در توسعه فرهنگ و برنامه‌های فرهنگی مهم هست، اما خود نوآوری مهم تر از فناوری ماست، چون این نوآوری است که باعث خلاقیت می شود و اساساً جنبش اجتماعی مبتنی بر نوآوری است.



اهمیت ارتباط فناوری به حوزه کتاب



مهدی فیروزان، مدیرعامل موسسه شهر کتاب نیز در این مراسم اظهار کرد: این سامانه نه تنها هیچ خسارتی برای فعالان حوزه نشر ندارد، بلکه بازارهای جدیدی را برای فعالان حوزه نشر ایجاد می‌کند.



بر اساس اعلام روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی وزارت علوم، وی خاطرنشان کرد: این سامانه به نفع همه بازیگران حوزه کتاب است و مشتریان جدیدی را به حلقه کتاب اضافه خواهد کرد و به ضرر هیچ کدام از ذینفعان کتاب نیست؛ چه بسا می تواند اتفاق خوبی را در صنعت نشر رقم زند و باعث تقویت و رشد اقتصادی حوزه کتاب خواهد شد. ما برای عبور از رکود فعلی ناگزیر از استفاده از فناوری و هم افزایی با دیگر بازارهای دیگر و به خدمت گرفتن منابع بیشتر از طریق نوآوری هستیم.

انتهای پیام


10819988
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اورژانس استان‌تهران از فوت یک نفر و مصدوم شدن دو نفر در اثر تصادف بی‌ار‌تی با دو موتورسیکلت در خط ویژه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: «مقاومت میکروبی» در گستره‌ای جهانی به یکی از ۱۰ تهدید اصلی در حوزه سلامت تبدیل شده‌است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تولید یک میلیون کیلووات مبدل برق نیروگاه‌های خورشیدی در ایران آغاز شد؛ این پروژه توسط ۵ شرکت دانش‌بنیان ایرانی اجرا می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعاتکنفرانس جهانی توسعه ارتباطات راه دور را فرصتی برای گفت‌و‌گو‌های راهبردی و هماهنگی‌های بین‌المللی در حوزه زیرساخت‌های دیجیتال دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکام جداگانه‌ای، «سیدظفراله کلانتری» و «سیدحیدر میرفخرالدینی» را به عنوان سرپرستان دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و یزد منصوب کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تأیید انتخاب اعضای هیأت­‌های نظارت بر ضوابط نشر کتاب» که در جلسه ۹۲۳ مورخ ۱۳ آبان ۱۴۰۴ این به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلسکوپ فضایی جیمز وب موفق شد تا اولین نسل از ستارگان کیهان را رصد کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هکر‌ها از طرق مختلف سعی می‌کنند تا به تلفن شما نفوذ کنند که دانستن راه‌های مقابله با آن ضروری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک سیاره جدید نزدیک به زمین، اسرار سیاراتی را که میزبان حیات بوده‌اند، آشکار کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان فناوری ساخت زیستی برای اندام‌ها و رگ‌های خونی مصنوعی را توسعه می‌دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است