اجتماعی 14:15 - 07 اسفند 1399
مدیرعامل آسایشگاه خیریه معلولان و سالمندان کهریزک با اشاره به کمک ۱۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان به آسایشگاه کهریزک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز، همچنین از هدیه دو میلیارد تومانی این بنیاد به مددکاران آسایشگاه کهریزک همزمان با روز مددکار خبر داد.

هدیه ۲ میلیاردی بنیاد مستضعفان به مددکاران کهریزک همزمان با روز مددکار

محمدرضا صوفی نژاد در حاشیه بازدید رئیس بنیاد مستضعفان از مجموعه آسایشگاه خیریه کهریزک به ایسنا، اظهار کرد: رئیس بنیاد مستضعفان و تعدادی از مدیران این بنیاد صبح امروز همزمان با میلاد حضرت امیرالمومنین (ع) که به نام روز پدر و همچنین روز مددکار نامگذاری شده، از مجموعه آسایشگاه خیریه کهریزک بازدید کردند.

مدیرعامل آسایشگاه خیریه معلولان و سالمندان کهریزک با تشریح کمک‌های بنیاد مستضعفان به این آسایشگاه گفت: از ابتدای شیوع کرونا تا امروز، بنیاد مستضعفان نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان به آسایشگاه خیریه کهریزک کمک کرده است که سه میلیارد تومان در اسفند ماه سال گذشته و در نخستین روزهای شیوع کرونا بود و  هفت میلیارد تومان آن نیز طی سال جاری به منظور حمایت از مددجویان و مددکاران این مجموعه انجام شده است.

وی ادامه داد: در این بازدید نیز، مبلغ دو میلیارد تومان از سوی رئیس بنیاد مستضعفان برای تقدیر از مددکاران آسایشگاه خیریه کهریزک که در ماه‌های اخیر و همزمان با شیوع کرونا، تلاش و جانفشانی بسیاری کردند، تقدیم شد.

به گفته صوفی‌نژاد، علاوه بر این موارد، در جلسه امروز نیز رئیس بنیاد مستضعفان نسبت به احداث واحدهای مسکونی برای پرسنل این آسایشگاه اعلام آمادگی کرد.

مدیرعامل آسایشگاه خیریه معلولان و سالمندان کهریزک در پایان از کمک‌های بنیاد مستضعفان به این آسایشگاه و سایر اقشار محروم کشور از جمله کولبران و مددجویان نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد و بهزیستی، تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام


10966935
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت تمامی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه شنبه ۸ آذر ماه بصورت حضوری خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در فصل پاییز و زمستان خانواده‌ها باید تدابیری را برای مقابله با سرما اجرایی کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هواشناسی استان تهران از ماندگاری هوای آلوده تا اواسط هفته آینده خبر داد، در این مدت غلظت آلایندگی هوا بیشتر خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز از رویداد شهری تهران با اجرای پنل‌های تخصصی موضوعات مختلف شهری آغاز شد و پس از آن با اکثریت آراء دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی ابقا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از اجرای محدودیت ترافیکی مقطعی در محور هراز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران فردا شنبه ۸ آذر ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس و دانشگاه‌های استان تهران به استثنای ملارد، شهریار، شهر قدس، رباط کریم، فیروزکوه، دماوند و پردیس طی فردا شنبه ۸ آذرماه دورکار خواهند بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای تهران در استانداری برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روان‌پزشک و درمان‌گر اعتیاد گفت: بی‌تعارف بار‌ها گفته‌ام که مواد مخدر «گُل» در ایران از تمام مواد دیگر مخرب‌تر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز از رویداد شهری تهران با اجرای پنل های تخصصی موضوعات مختلف شهری آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است