بین‌الملل 20:18 - 11 آذر 1399
وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که اقدامات لازم‌ برای ایجاد مرکز مشترک نظارت بر صلح در قره‌باغ با روسیه ادامه دارد.

ترکیه: مرکز مشترک نظارت بر صلح در قره‌باغ با روسیه به زودی ایجاد می‌شود

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع ترکیه امروز سه‌شنبه با انتشار اطلاعیه‌ای در حساب توئیتر خود اعلام کرد که اقدامات لازم‌ برای ایجاد مرکز نظارت بر صلح در قره‌باغ به صورت مشترک با روسیه ادامه دارد.

این وزارت‌خانه یادآور شده که توافق میان دو کشور به منظور ایجاد مرکز مشترک در قره‌باغ کوهستانی در طی دیدار ویدئویی خلوصی آکار و سرگئی شویگو وزرای دفاع ترکیه و روسیه در ۱۱ نوامبر گذشته امضا شده است.

وزارت دفاع ترکیه همچنین افزود: "دیدارهای مربوط به مشخص شدن جزئیات فنی ایجاد مرکز مشترک نظارت بر صلح با روسیه در جمهوری آذربایجان نیز پایان یافته است. تلاش‌ها برای ایجاد این مرکز در کوتاه‌ترین زمان ممکن ادامه دارد".

انتهای پیام


10836780
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قرار است مقام‌های ارشد آمریکا شنبه در پاریس با نمایندگان اوکراین، فرانسه، آلمان و انگلیس دیدار تا درباره طرح صلح دونالد ترامپ گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید آمریکا پیشنهاد داده به عنوان مصالحه، نیرو‌های اوکراینی از بخشی از دونباس خارج شوند تا در آن نوعی منطقه غیرنظامی ایجاد شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در ترکیه اعلام کرد که ترکیه می‌تواند جزء کشور‌هایی باشد که نیرو‌های خود را در غزه مستقر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت چین در تل‌آویو، ضمن محکوم کردن شدید سفر اعلام‌نشده یک مقام تایوانی به اسرائیل، تاکید کرد که این اقدام مستقیما خط قرمز پکن را لمس می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شده که اگر حزب‌الله تا پایان سال تسلیحات خود را تحویل ندهد، (رژیم) اسرائیل حملات گسترده‌ای علیه این کشور انجام خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان به انتقاد از دیدگاه آمریکا پرداخت و گفت که واشنگتن اتحادیه اروپا را تنها به عنوان یک موسسه طبقه‌بندی می‌کند نه یک بلوک از کشورها.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین طی تماس تلفنی با مادورو بر حمایت قاطع مسکو از دولت کاراکاس در برابر «فشار‌های فزاینده خارجی» تأکید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی اعتراضات شدید مردمی به فساد و سیاست‌های اقتصادی، نخست‌وزیر بلغارستان استعفا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک کنیسه و مدرسه یهودی در این شهر، برای اولین بار پس از ده‌ها سال، طی یک مراسم با حضور غیرعلنی دو خاخام از اسرائیل، افتتاح شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تایم «معماران هوش مصنوعی» از جمله مدیران شرکت‌های انویدیا، اسپیس ایکس و اوپن‌ای‌آی را به‌دلیل ایجاد تحول عمیق به عنوان شخصیت سال معرفی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است