فرهنگی‌هنری 19:27 - 05 اسفند 1399
اعضای برگزیده کانون پرورش فکری در چهل‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی هنرهای زیبا کودکان «لیدیسه» جمهوری چک جوایز خود را از دست سفیر این کشور در ایران دریافت کردند.

جایزه سفیر چک به کودکان نقاش ایرانی

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، یوزف زیختار ـ سفیر جمهوری چک در ایران ـ در آیین اهدای جوایز به اعضای برگزیده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نمایشگاه بین‌المللی هنرهای زیبا کودکان «لیدیسه» ضمن ابراز خرسندی از استقبال و مشارکت بچه‌های ایران در این رویداد هنری، گفت: تمام آثار شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه زیبا و در سطح بالای هنری بود.

او افزود: در این دوره از نمایشگاه بیش‌ از ۲۰ هزار اثر به دبیرخانه رسید که کودکان و نوجوانان ایرانی در مقایسه با سایر کشورها بالاترین مشارکت را داشته‌اند که این موضوع بسیار برای ما با اهمیت و خوشحال‌کننده است.

سفیر جمهوری چک در ایران یادآور شد: این رویداد به مناسبت یادبود کودکانی که در دوران جنگ جهانی دوم کشته و یا مورد اذیت قرار گرفتند برگزار می‌شود و در دو دوره اخیر موضوع آن طبیعت «منظره و چشم‌انداز» انتخاب شده است.

در ادامه‌ راتین اعتقاد، عضو مرکز کانون استان خوزستان نشان رز، علی اشرفی‌متقی، عضو کانون استان همدان و ملیسا رضوی از کانون استان تهران به ترتیب جایزه نشان رز و دیپلم افتخار بخش نقاشی دریافت کردند.

هم‌چنین مهتا عابد، جایزه نشان رز بخش عکس و شادی اسماعیل‌نیا هر دو از تهران دیپلم افتخار این بخش را از دست سفیر چک در تهران دریافت کردند و دیپلم افتخار اعظم عظیمی از نهبندان خراسان جنوبی نیز تحویل نماینده روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شد تا برای او ارسال شود.

آیین اهدای جوایز برگزیدگان چهل‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی هنرهای زیبا کودکان «لیدیسه» جمهوری چک روز ۴ اسفند با حضور لوکاش گاوندا (مسوول فرهنگی سفارت چک در ایران) و خانواده‌های کودکان و نوجوانان برگزیده در محل سفارتخانه این کشور در تهران برگزار شد.

انتهای پیام


10964693
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سه فیلم سینمایی حاضر در چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در پی استقبال مخاطبان امشب چهاردهم بهمن در سانسی فوق‌العاده روی پرده می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «آندو» به کارگردانی مرتضی رحیمی و تهیه‌کنندگی علیرضا سبط احمدی به جشنواره فیلم فجر پیوست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس رسانه نوشت: مرز میان طنز و شوخی و نقد با استهزا و توهین و تخریب به باریکی تار مویی است، کوچک‌ترین لغزش می‌تواند سقوط به وادی دیگر و راه بردن به ناکجاآباد را در پیش داشته باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: باید برای
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرود انقلابی «خمینی‌ای امام» از شبکه تهران برای نخستین بار پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه‌برنامه اعیاد شعبانیه «رفیق» با تمرکز بر پویش «به خاطر تو» از یکشنبه ۱۲ بهمن تا چهارشنبه ۱۵ بهمن، هر شب ساعت ۱۹:۱۵ از شبکه امید روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه تلویزیونی «گلدسته‌های ایران» از ۵ بهمن‌ به‌صورت شناور و مقطعی از شبکه‌های مختلف سیما روی آنتن رفته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌های حاضر در چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر همزمان با پخش در سینما‌های مردمی در سالن‌های میلاد، ملت و خانه هنرمندان نیز روی پرده می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رادیو در آستانه سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) و آغاز ولایت امام زمان (عج)، کتاب گویای «شجره طوبی» را پیرامون ظهور و قیام امام زمان (عج) تولید و منتشر کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در میان تولیدات سال‌های اخیر سینمای ایران فیلم «اسکورت» ساخته‌ی یوسف حاتمی‌کیا تلاشی قابل توجه برای پیوند دادن سینمای اکشن با درامی انسانی و اجتماعی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است