سیاسی 01:11 - 02 خرداد 1401

عمان مقصد پنجمین سفر رئیس‌جمهور

به گزارش خبرگزاری مهر، علی بهادری جهرمی با اشاره به سفر روز دوشنبه رئیس جمهور به عمان در توئیتی نوشت: «پس از تاجیکستان، ترکمنستان، روسیه و قطر، عمان مقصد پنجمین سفر رئیس جمهور؛ توسعه روابط دیپلماتیک با تمرکز بر همسایگان و با محوریت موضوعات تجاری و اقتصادی با قدرت ادامه دارد.»

براساس این گزارش، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، به دعوت رسمی «هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان، روز دوشنبه دوم خرداد در صدر هیأتی بلندپایه عازم مسقط، پایتخت این کشور خواهد شد.


11570074
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف با تاکید بر اینکه راهبرد کشور که مقام معظم رهبری نیز تایید کرده‌اند بر این مبنا است که با کسی به دنبال جنگ نیستیم و با گفت‌و‌گو مشکلات قابل حل است، تأکید کرد: باید شرایط گفت‌و‌گو فراهم باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور اظهار کرد: نشست سازنده‌ای با وزرای کشور عراق و پاکستان برای سهولت سفر زائرین اربعین امسال برگزار شد که نشان از اهتمام سه کشور دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته سرلشکر موسوی اقدامات نیروی هوافضای سپاه پاسداران در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی بسیار بزرگ‌تر از کار‌هایی بوده که حتی در دوران دفاع مقدس صورت گرفته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته بقائی در مورد تمام موضوعات سیاست خارجی از جمله بحث هسته‌ای، ایران به صورت مستقل تصمیم می‌گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف گفت: افزایش قیمت بدون مصوبه ستاد تنظیم بازار برخورد نهاد‌های نظارتی را در پی خواهد داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور عراق برای شرکت در اجلاس سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان، وارد تهران شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز دوشنبه در راس هیاتی تهران را به مقصد چین ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است