اقتصادی 21:13 - 28 اردیبهشت 1401
مدیرعامل و معاونان شرکت بیمه کوثر به عنوان یکی از اعضای فعال کنسرسیوم نفت و انرژی بیمه کشور از بیست و ششمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بازدید کردند.

بازدید مدیرعامل بیمه کوثر از بیست و ششمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی

اخبار شرکت‌ها؛ مدیرعامل و معاونان شرکت بیمه کوثر به عنوان یکی از اعضای فعال کنسرسیوم نفت و انرژی بیمه کشور از بیست و ششمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بازدید کردند و ابوالفضل آقادادی، مدیرعامل این شرکت به تشریح برخی از اقدامات صنعت بیمه داخلی برای پوشش ریسک‌ ها نفت و انرژی در غیاب بیمه گران خارجی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی بیمه کوثر ، آقادادی، مدیرعامل بیمه کوثر با بیان شناخت درست از نقش بیمه در توسعه "فعالیت های صنعت نفت و افزایش تولیدات آن" در بازدید از نمایشگاه فوق یاد آور شد: تحمیل تحریم‌های ظالمانه موجب شده تا شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی برای تامین نیازهای صنایع بزرگ و مهم، با بهره‌مندی از فناوری‌های بومی و تولید قطعات داخلی، برغم همه سختی‌ها و زیان‌های ناشی از تحریم، گام مفیدی در راستای بی‌نیازی به شرکت‌های خارجی بردارند .

آقادادی با اشاره به نقش شرکت بیمه کوثر به عنوان یکی از اعضای کنسرسیوم نفت و انرژی، خاطرنشان کرد: بیمه کوثر با داشتن سطح توانگری بالای مالی و ظرفیت نگهداری مناسب، سال‌هاست با اتکا به نیروهای جوان و کارآزموده خود به صورت فعال در بازار بیمه‌های صنایع مهم و راهبردی نفت، گاز و پتروشیمی حضور دارد و خدمات خود را در پوشش‌های مختلف بیمه‌ای در اختیار فعالان این عرصه قرار داده است.

وی با بیان اینکه در بیمه نفت ریسک‌های شرکت‌های نفتی در بخش‌های مختلف تحت پوشش قرار می گیرد، گفت : هرچند صنعت بیمه کشور به‌ خاطر تحریم‌ها نمی‌تواند، ریسک‌های بخش نفت و صنایع وابسته را به صورت اتکایی به خارج از کشور منتقل کند اما با مساعدت دولت و مدیریت درست بیمه مرکزی، خوشبختانه صنعت بیمه توانسته با ارایه خدمات مناسب، ریسک‌های صنعت نفت را پوشش داده و کارنامه خوبی در پرداخت خسارت‌ها و جبران زیان این صنایع، داشته باشد.

آقادادی با تقدیر از نقش پر رنگ نهاد ناظر برای مدیریت رشته‌های بیمه‌ای سودده اما پرریسک صنایع نفت و گاز، ادامه داد: حضور صنعت بیمه در کنار صنایع مهم کشور وارایه پوشش‌های بیمه‌ای مورد نیاز، نشان دهنده رشد و بلوغ صنعت بیمه کشور است.

انتهای پیام/


11566003
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن صنفی آردسازان گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته ۱۰ تا ۱۵ درصد نان تولیدی هدر می‌رودکه یکسان سازی قیمت می‌تواند آن را کاهش دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرفدراسیون طیور گفت: شنیده‌ها حاکی از آن است که دولت برای تنظیم بازار بدنبال واردات مرغ است، درحالیکه نیازی به واردات نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که قیمت میوه، صیفی و فرنگی تا پایان ماه نوسانی نداشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با عرضه خودرو توسط دو شرکت خودروساز داخلی شاهد آرامش و بهبود وضعیت بازار خودرو برای مدتی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با عرضه خودرو توسط دو شرکت خودروساز داخلی شاهد آرامش و بهبود وضعیت بازار خودرو برای مدتی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر آسیای میانه و روسیه سازمان توسعه تجارت گفت:تجهیزات نیروگاهی و ریلی، قطعات خودرو و ماشین‌آلات بیشترین سهم کالا‌های صنعتی صادراتی ایران به روسیه را تشکیل می‌دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان جنگل‌ها گفت: تاکنون ۷.۶ میلیون هکتار مراتع احیا شده و در قانون برنامه هفتم پیشرفت، ۲۰ میلیون هکتار برای مدیریت، حفاظت و احیا مراتع هدف‌گذاری شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی از جمله محور هراز گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:فردا در نوار شمالی کشور و روز‌های یکشنبه و دوشنبه در شرق کشور، کاهش نسبی دما انتظار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور امور اقتصاد و دارایی گفت: رسوب بالای کالا‌ها از مهم‌ترین چالش‌های فعالان اقتصادی است که هزینه‌های مضاعفی را بر آن‌ها تحمیل کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است