اقتصادی 21:13 - 28 اردیبهشت 1401
مدیرعامل و معاونان شرکت بیمه کوثر به عنوان یکی از اعضای فعال کنسرسیوم نفت و انرژی بیمه کشور از بیست و ششمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بازدید کردند.

بازدید مدیرعامل بیمه کوثر از بیست و ششمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی

اخبار شرکت‌ها؛ مدیرعامل و معاونان شرکت بیمه کوثر به عنوان یکی از اعضای فعال کنسرسیوم نفت و انرژی بیمه کشور از بیست و ششمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بازدید کردند و ابوالفضل آقادادی، مدیرعامل این شرکت به تشریح برخی از اقدامات صنعت بیمه داخلی برای پوشش ریسک‌ ها نفت و انرژی در غیاب بیمه گران خارجی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی بیمه کوثر ، آقادادی، مدیرعامل بیمه کوثر با بیان شناخت درست از نقش بیمه در توسعه "فعالیت های صنعت نفت و افزایش تولیدات آن" در بازدید از نمایشگاه فوق یاد آور شد: تحمیل تحریم‌های ظالمانه موجب شده تا شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی برای تامین نیازهای صنایع بزرگ و مهم، با بهره‌مندی از فناوری‌های بومی و تولید قطعات داخلی، برغم همه سختی‌ها و زیان‌های ناشی از تحریم، گام مفیدی در راستای بی‌نیازی به شرکت‌های خارجی بردارند .

آقادادی با اشاره به نقش شرکت بیمه کوثر به عنوان یکی از اعضای کنسرسیوم نفت و انرژی، خاطرنشان کرد: بیمه کوثر با داشتن سطح توانگری بالای مالی و ظرفیت نگهداری مناسب، سال‌هاست با اتکا به نیروهای جوان و کارآزموده خود به صورت فعال در بازار بیمه‌های صنایع مهم و راهبردی نفت، گاز و پتروشیمی حضور دارد و خدمات خود را در پوشش‌های مختلف بیمه‌ای در اختیار فعالان این عرصه قرار داده است.

وی با بیان اینکه در بیمه نفت ریسک‌های شرکت‌های نفتی در بخش‌های مختلف تحت پوشش قرار می گیرد، گفت : هرچند صنعت بیمه کشور به‌ خاطر تحریم‌ها نمی‌تواند، ریسک‌های بخش نفت و صنایع وابسته را به صورت اتکایی به خارج از کشور منتقل کند اما با مساعدت دولت و مدیریت درست بیمه مرکزی، خوشبختانه صنعت بیمه توانسته با ارایه خدمات مناسب، ریسک‌های صنعت نفت را پوشش داده و کارنامه خوبی در پرداخت خسارت‌ها و جبران زیان این صنایع، داشته باشد.

آقادادی با تقدیر از نقش پر رنگ نهاد ناظر برای مدیریت رشته‌های بیمه‌ای سودده اما پرریسک صنایع نفت و گاز، ادامه داد: حضور صنعت بیمه در کنار صنایع مهم کشور وارایه پوشش‌های بیمه‌ای مورد نیاز، نشان دهنده رشد و بلوغ صنعت بیمه کشور است.

انتهای پیام/


11566003
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تغییر ساعت کاری دستگاه‌های ملی و استانی از فردا خبر داد و گفت: ساعت کاری تمام دستگاه‌های اجرایی از جمله بانک‌ها از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی سه روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل بیمه مرکزی در نشست مشترک با رئیس و اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس آخرین وضعیت صنعت بیمه و اقدامات انجام‌شده در پرداخت خسارت‌های جاری و جنگی را تشریح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر ظرفیت‌های گسترده ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های کشاورزی گفت: ایران آماده است تجربیات خود در حوزه امنیت غذایی، تولید، سرمایه‌گذاری، انتقال فناوری و توسعه تجارت کشاورزی را با ازبکستان به اشتراک بگذارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور، از ترافیک سنگین در برخی محورهای مواصلاتی کشور، به‌ویژه محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت درباره وضعیت سوخت زمستانی، از بازیابی بخشی از افت تولید گاز و تمهیدات ویژه برای تأمین سوخت مایع نیروگاه‌ها و صنایع خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در حال حاضر محدودیت پروازی تنها مربوط به فرودگاه بغداد است و سازمان هواپیمایی کشوری در حال رایزنی برای انتقال پرواز‌های بغداد به فرودگاه نجف است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد از واردات و شماره‌گذاری حدود ۶۰ هزار خودرو در مناطق آزاد طی سه ماه پایانی سال ۱۴۰۳، سال ۱۴۰۴ و پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از سه خودروی جدید گروه خودروسازی سایپا و افتتاح خط تولید آریا با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونین و مدیران وزارت صمت برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از سه خودروی جدید گروه خودروسازی سایپا و افتتاح خط تولید آریا با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونین و مدیران وزارت صمت برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است