اقتصادی 21:13 - 28 اردیبهشت 1401
مدیرعامل و معاونان شرکت بیمه کوثر به عنوان یکی از اعضای فعال کنسرسیوم نفت و انرژی بیمه کشور از بیست و ششمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بازدید کردند.

بازدید مدیرعامل بیمه کوثر از بیست و ششمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی

اخبار شرکت‌ها؛ مدیرعامل و معاونان شرکت بیمه کوثر به عنوان یکی از اعضای فعال کنسرسیوم نفت و انرژی بیمه کشور از بیست و ششمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بازدید کردند و ابوالفضل آقادادی، مدیرعامل این شرکت به تشریح برخی از اقدامات صنعت بیمه داخلی برای پوشش ریسک‌ ها نفت و انرژی در غیاب بیمه گران خارجی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی بیمه کوثر ، آقادادی، مدیرعامل بیمه کوثر با بیان شناخت درست از نقش بیمه در توسعه "فعالیت های صنعت نفت و افزایش تولیدات آن" در بازدید از نمایشگاه فوق یاد آور شد: تحمیل تحریم‌های ظالمانه موجب شده تا شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی برای تامین نیازهای صنایع بزرگ و مهم، با بهره‌مندی از فناوری‌های بومی و تولید قطعات داخلی، برغم همه سختی‌ها و زیان‌های ناشی از تحریم، گام مفیدی در راستای بی‌نیازی به شرکت‌های خارجی بردارند .

آقادادی با اشاره به نقش شرکت بیمه کوثر به عنوان یکی از اعضای کنسرسیوم نفت و انرژی، خاطرنشان کرد: بیمه کوثر با داشتن سطح توانگری بالای مالی و ظرفیت نگهداری مناسب، سال‌هاست با اتکا به نیروهای جوان و کارآزموده خود به صورت فعال در بازار بیمه‌های صنایع مهم و راهبردی نفت، گاز و پتروشیمی حضور دارد و خدمات خود را در پوشش‌های مختلف بیمه‌ای در اختیار فعالان این عرصه قرار داده است.

وی با بیان اینکه در بیمه نفت ریسک‌های شرکت‌های نفتی در بخش‌های مختلف تحت پوشش قرار می گیرد، گفت : هرچند صنعت بیمه کشور به‌ خاطر تحریم‌ها نمی‌تواند، ریسک‌های بخش نفت و صنایع وابسته را به صورت اتکایی به خارج از کشور منتقل کند اما با مساعدت دولت و مدیریت درست بیمه مرکزی، خوشبختانه صنعت بیمه توانسته با ارایه خدمات مناسب، ریسک‌های صنعت نفت را پوشش داده و کارنامه خوبی در پرداخت خسارت‌ها و جبران زیان این صنایع، داشته باشد.

آقادادی با تقدیر از نقش پر رنگ نهاد ناظر برای مدیریت رشته‌های بیمه‌ای سودده اما پرریسک صنایع نفت و گاز، ادامه داد: حضور صنعت بیمه در کنار صنایع مهم کشور وارایه پوشش‌های بیمه‌ای مورد نیاز، نشان دهنده رشد و بلوغ صنعت بیمه کشور است.

انتهای پیام/


11566003
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک اقتصاددان گفت: برای جلوگیری از افزایش نرخ تورم دولت باید کنترل رشد نقدینگی توسط بانک‌های خصوصی و ارسال بودجه بدون کسری را با جدیت در دستور کار داشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: کاهش فرار‌های مالیاتی و مهار دلالی از طریق اجرای طرح مالیات بر سوداگری انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در نیمه شرقی کشور و نواحی زاگرس شاهد کاهش محسوس دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران – کرج – قزوین حدفاصل گرمدره تا پل کلاک گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصوبه اخیر ستاد تنظیم بازار، قیمت شیر خام را به ۲۹،۵۰۰ تومان کاهش داد تا لبنیات ارزان شود. در همین خصوص رئیس اتحادیه لبنی معتقد است صنایع آماده کاهش ۱۰-۱۷ هزار تومانی قیمت‌ها هستند، اما دامداران همکاری نمی‌کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: هشدار هواشناسی قرمز برای ۱۵ استان کشور صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: در پی شرایط نامساعد جوی، اطلاعیه هشدار رسمی سازمان هواپیمایی کشوری برای تمامی فرودگاه‌ها، شرکت‌های هواپیمایی و واحدهای عملیاتی صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۲۷ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت شیر و لبنیات بیستون اعلام کرد: این شرکت با سرمایه گذاری‌ها و حمایت‌های مهندس هادی درویشوند سهامدار عمده این شرکت، توانست با راه‌اندازی خط تولید پیشرفته پنیر بدون تولید پساب آب پنیر و آلودگی زیست محیطی برای نخستین بار در است...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی در ابلاغیه‌ای رسمی، بر لزوم عدم ایجاد اختلال در استفاده صادرکنندگان از روش واردات کالا در مقابل صادرات خود تأکید و اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است