اقتصادی 21:13 - 28 اردیبهشت 1401
مدیرعامل و معاونان شرکت بیمه کوثر به عنوان یکی از اعضای فعال کنسرسیوم نفت و انرژی بیمه کشور از بیست و ششمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بازدید کردند.

بازدید مدیرعامل بیمه کوثر از بیست و ششمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی

اخبار شرکت‌ها؛ مدیرعامل و معاونان شرکت بیمه کوثر به عنوان یکی از اعضای فعال کنسرسیوم نفت و انرژی بیمه کشور از بیست و ششمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بازدید کردند و ابوالفضل آقادادی، مدیرعامل این شرکت به تشریح برخی از اقدامات صنعت بیمه داخلی برای پوشش ریسک‌ ها نفت و انرژی در غیاب بیمه گران خارجی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی بیمه کوثر ، آقادادی، مدیرعامل بیمه کوثر با بیان شناخت درست از نقش بیمه در توسعه "فعالیت های صنعت نفت و افزایش تولیدات آن" در بازدید از نمایشگاه فوق یاد آور شد: تحمیل تحریم‌های ظالمانه موجب شده تا شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی برای تامین نیازهای صنایع بزرگ و مهم، با بهره‌مندی از فناوری‌های بومی و تولید قطعات داخلی، برغم همه سختی‌ها و زیان‌های ناشی از تحریم، گام مفیدی در راستای بی‌نیازی به شرکت‌های خارجی بردارند .

آقادادی با اشاره به نقش شرکت بیمه کوثر به عنوان یکی از اعضای کنسرسیوم نفت و انرژی، خاطرنشان کرد: بیمه کوثر با داشتن سطح توانگری بالای مالی و ظرفیت نگهداری مناسب، سال‌هاست با اتکا به نیروهای جوان و کارآزموده خود به صورت فعال در بازار بیمه‌های صنایع مهم و راهبردی نفت، گاز و پتروشیمی حضور دارد و خدمات خود را در پوشش‌های مختلف بیمه‌ای در اختیار فعالان این عرصه قرار داده است.

وی با بیان اینکه در بیمه نفت ریسک‌های شرکت‌های نفتی در بخش‌های مختلف تحت پوشش قرار می گیرد، گفت : هرچند صنعت بیمه کشور به‌ خاطر تحریم‌ها نمی‌تواند، ریسک‌های بخش نفت و صنایع وابسته را به صورت اتکایی به خارج از کشور منتقل کند اما با مساعدت دولت و مدیریت درست بیمه مرکزی، خوشبختانه صنعت بیمه توانسته با ارایه خدمات مناسب، ریسک‌های صنعت نفت را پوشش داده و کارنامه خوبی در پرداخت خسارت‌ها و جبران زیان این صنایع، داشته باشد.

آقادادی با تقدیر از نقش پر رنگ نهاد ناظر برای مدیریت رشته‌های بیمه‌ای سودده اما پرریسک صنایع نفت و گاز، ادامه داد: حضور صنعت بیمه در کنار صنایع مهم کشور وارایه پوشش‌های بیمه‌ای مورد نیاز، نشان دهنده رشد و بلوغ صنعت بیمه کشور است.

انتهای پیام/


11566003
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از تداوم آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها تا اواسط هفته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی عرضه خودرو‌های وارداتی (مربوط به عرضه شماره دهم) امروز انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت:تولید فولاد خام در ایران به حدود ۳۱.۴ میلیون تن رسید که رشد ۲.۲ درصدی را به خود اختصاص داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت با بیان اینکه ۹۵ درصد تجهیزات ثابت پتروشیمی بومی‌سازی شده است، گفت: واردات ۲ میلیارد تجهیزات صنعت پتروشیمی، لزوم ورود فناوری ایرانی برای بومی‌سازی این تجهیزات را نمایان می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک گردشگری با ثبت سود خالص ۹.۶ همت و رشد ۱۱۱۰ درصدی سودآوری در دوره شش‌ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۴، نسبت کفایت سرمایه خود را نیز به ۵.۳ درصد افزایش داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه، هوشمندسازی نظام مالیاتی و استفاده صد درصدی از صورت‌حساب الکترونیک را گامی مهم در جهت تحقق عدالت مالیاتی و شفافیت اقتصادی دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مهندسی قوای محرکه گفت:تولید شاهین با چهره جدید و موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ تا پایان سال آینده وارد خط تولید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی در اواسط هفته (سه شنبه) تشدید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی در اواسط هفته (سه شنبه) تشدید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: اجرای قانون ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در شفاف سازی اراضی موجود در کشور را دارد و می‌تواند بازار مسکن را مدیریت کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است