فرهنگی‌هنری 02:24 - 02 آذر 1399
کارشناسان سلامت در کشورهای مختلف همچنان بر سر استفاده از داروهای معرفی شده برای درمان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ اختلاف نظر دارند.

اختلاف‌نظر کارشناسان سلامت بر سر داروهای کووید-۱۹

به گزارش ایسنا، کارشناسان سلامت در سراسر جهان در مورد استفاده از داروهای خاص برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ با یکدیگر اختلاف نظر دارند و بسته به محل زندگی بیماران، گزینه‌های مختلف درمانی برای آنان مطرح شده است.

روز گذشته (جمعه) سازمان جهانی بهداشت (WHO) در دستورالعملی با استفاده از داروی ضد ویروس رمدسیویر در درمان بیماران کرونایی بستری در بیمارستان، مخالفت و اعلام کرد که هیچ شواهدی مبنی بر اثربخشی این دارو در بهبود یا جلوگیری از به کارگیری دستگاه‌های تنفسی برای بیماران وجود ندارد.

اما در ایالات متحده و بسیاری از کشورها، این دارو روش درمانی استاندارد برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ معرفی شده چرا که دوره بهبود بیماران بستری در بیمارستان را به طور میانگین از ۱۵ تا ۱۰ روز به پنج روز کاهش می‌دهد.

همچنین در ایالات متحده برخی از گروه‌های پزشکی، دو روش درمانی شامل داروی آنتی بادی و پلاسما درمانی را که سازمان غذا و داروی این کشور به استفاده اضطراری از آنها مجوز داده، تایید نکرده‌اند. به گفته آنان شواهد کافی برای توصیه یا رد استفاده از این روش‌ها وجود ندارد.

پزشکان همچنین در مورد زمان مصرف و استفاده نکردن از تنها داروی شناخته شده دگزامتازون و استروئیدهای مشابه برای بهبود بیماران مبتلا به کووید-۱۹ مطمئن نیستند.

به گزارش ژاپن تودی، همچنین به تازگی اخباری منتشر شده که حاکی از اثربخشی داروی ضد التهاب "توسیلیزومب" است هرچند یافته‌های اولیه در مورد این دارو منتشر نشده یا به طور کامل توسط محققان حوزه علوم پزشکی و دارویی مورد بازبینی قرار نگرفته که این موضوع به نوبه خود پزشکان را سردرگم کرده است.

انتهای پیام


10820382
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک مادر لبنانی از ارادت خود به رهبر معظم انقلاب سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جهانگیر الماسی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون مهمان ویژه‌برنامه «نفیس» شبکه نسیم سیما شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سی‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از برگزاری این رویداد فرهنگی از ۲۳ اردیبهشت‌ماه سال آینده خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه محفل در فضای مجازی یک میلیارد و چهل میلیون بازدید دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «از آبی کمرنگ تا سفید پررنگ» با گویندگی ۱۰ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون صدای رسانه ملی از راه‌اندازی «رادیو نیایش» در ماه مبارک رمضان خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «آندور» با گویندگی ۵۳ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به طور رسمی در مصلی امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از بازیگران، ورزشکارانی حرفه‌ای هم هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رسانه ملی برنامه‌های متفاوتی را به مناسبت ماه رمضان پخش می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است