علمی فناوری 17:03 - 24 دی 1399

ماسک طبی مناسب برای صحبت کردن با موبایل از راه رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به دیجیتال ترندز، ماسک طبی به یکی از ملزومات ایمنی در سال ۲۰۲۰ تبدیل شده است. در همین راستا در نمایشگاه محصولات مصرفی الکترونیکی ۲۰۲۱ میلادی انواع مختلفی از آن ارائه شده‌اند. در همین راستا شرکت مخابراتی انگلیسی «بیناتون» ماسکی ابداع کرده که قابلیت‌های مهمی در این زمینه دارد.

این ابزار «ماسک فون» نام دارد و به کاربر اجازه می‌دهد بدون پایین آوردن ماسک با موبایل صحبت کند و به این ترتیب از قرار گرفتن وی در معرض ویروس کرونا یا آنفلوانزا جلوگیری می‌شود.

در این ماسک پارچه‌ای هدست بلوتوثی نصب شده که شامل میکروفون وایربادهای بی سیم است. چند دکمه کنترل روی بخش خارجی ماسک قرار دارد که به کاربر اجازه می‌دهد صوت را تنظیم یا ترک‌های موسیقی را عقب و جلو ببرد.

البته این ماسک چالش‌هایی نیز دارد و به عنوان مثال نمی‌توان آن را شست. شرکت بیناتون توصیه می‌کند با خارج کردن ایرباد و فیلترها می‌توان ماسک را تمیز کرد اما از آنجا که بلندگوها داخل آن تعبیه شده‌اند نمی‌توان ماسک را در ماشین لباسشویی انداخت.


10903616
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی ترکیبی خاص را برای مقابله با روز‌های سرد پاییز و زمستان معرفی می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: محتوا‌های آموزشی باید علاوه بر مکتوب، به سمت استفاده از محتوای چندرسانه‌ای و فناوری‌های نوین حرکت کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دبیرخانه کمیته نظارت بر اجرای برنامه ملی کنترل عفونت HIV، از آغاز پویش «من هم تست HIV می‌دهم» از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر ۱۴۰۴ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آیین ملی تندیس فداکاری ظهر امروز در دانشگاه تهران برگزار شد و از ۳۷ دانشجو و شخصیت فداکار تجلیل به عمل آمد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طی چهارده دوره برگزاری مراسم اعطای تندیس ملی فداکاری، تاکنون ۵۹۱ دانشجو، گروه دانشجویی و شخصیت فداکار به جامعه معرفی شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فرزندان مگس‌های میوه که اجدادشان با ماهواره Bion-M2 پرواز کردند، در پایان ماه نوامبر به فضا پرتاب خواهند شد تا یک آزمایش علمی در مورد اثرات بی‌وزنی بر تولید مثل انجام دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه علمی تازه نشان داده است که کاهش حس بویایی در افراد مسن ممکن است نشانه اولیه افزایش خطر ابتلا به بیماری جدی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیسی گفت: تولید خودرو‌های بی‌کیفیت با مصرف سوخت بالا یکی از مهمترین عوامل اصلی آلودگی هواست، بهتر است خودروسازان از تولید خودرو‌های بی‌کیفیت دست بردارند. سالانه بیش از ۵۷ هزار مورد مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان شواهد بی‌سابقه‌ای از جریان گرمای قابل توجه در قطب شمال انسلادوس (قمر زحل) کشف کرده‌اند که فرضیات قبلی مبنی بر محدود کردن اتلاف گرما به قطب جنوب فعال آن را به چالش می‌کشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه نشان داده است که مصرف یک فنجان قهوه در روز می‌تواند خطر فیبریلاسیون دهلیزی را کاهش دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است