علمی فناوری 17:03 - 24 دی 1399

ماسک طبی مناسب برای صحبت کردن با موبایل از راه رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به دیجیتال ترندز، ماسک طبی به یکی از ملزومات ایمنی در سال ۲۰۲۰ تبدیل شده است. در همین راستا در نمایشگاه محصولات مصرفی الکترونیکی ۲۰۲۱ میلادی انواع مختلفی از آن ارائه شده‌اند. در همین راستا شرکت مخابراتی انگلیسی «بیناتون» ماسکی ابداع کرده که قابلیت‌های مهمی در این زمینه دارد.

این ابزار «ماسک فون» نام دارد و به کاربر اجازه می‌دهد بدون پایین آوردن ماسک با موبایل صحبت کند و به این ترتیب از قرار گرفتن وی در معرض ویروس کرونا یا آنفلوانزا جلوگیری می‌شود.

در این ماسک پارچه‌ای هدست بلوتوثی نصب شده که شامل میکروفون وایربادهای بی سیم است. چند دکمه کنترل روی بخش خارجی ماسک قرار دارد که به کاربر اجازه می‌دهد صوت را تنظیم یا ترک‌های موسیقی را عقب و جلو ببرد.

البته این ماسک چالش‌هایی نیز دارد و به عنوان مثال نمی‌توان آن را شست. شرکت بیناتون توصیه می‌کند با خارج کردن ایرباد و فیلترها می‌توان ماسک را تمیز کرد اما از آنجا که بلندگوها داخل آن تعبیه شده‌اند نمی‌توان ماسک را در ماشین لباسشویی انداخت.


10903616
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وان‌پلاس از گوشی جدید خود با فناوری پیشرفته و شارژ فوق‌العاده سریع رونمایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای که توسط دانشمندان ژاپنی انجام شده است، نشانگر زیستی را آشکار کرده است که نشان‌دهنده پیری تسریع‌شده مغز است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک دانشنامه آنلاین خود را برای رقابت با ویکی‌پدیا راه‌اندازی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان نسبت به خطرات افزودن موز به اسموتی‌ها هشدار داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته طاهری‌نیا، سهم ناچیز علم و فناوری از تولید ناخالص داخلی، گره اصلی پیشرفت علمی ایران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش از انجام پژوهش‌های آسیب‌شناسانه درباره چرایی کاهش مشارکت برخی دانش‌آموزان در نماز جماعت مدارس خبر داد و گفت: بر اساس نتایج این پژوهش‌ها، برنامه‌های تبیینی و معرفتی متناسب با شرایط و ذائقه نسل جدید تدوین خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج نهایی آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ (رشته‌های تحصیلی پذیرش با آزمون و پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی)،متقاضیان رشته‌های تحصیلی دانشگاه غیرانتفاعی امام صادق (ع) اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رئیس‌جمهور یکی از شروط توسعه زیست‌بوم دانش‌بنیان کشور را نیروی انسانی متخصص» دانست و گفت: این معاونت با همکاری وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش در حال بازنگری جدی در نظام آموزشی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ تا یکشنبه، ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص داروسازی بالینی و کارشناس اداره کل پایش و نظارت بر فرآورده‌های سلامت، هم‌زمان با هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها نسبت به رشد نگران‌کننده موارد مسمومیت ناشی از مصرف مشروبات الکلی دست‌ساز و متانول هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است