علمی فناوری 17:52 - 04 آذر 1400
در دو حکم ابقا برای دانشگاه تربیت مدرس تاکید شد
با حکم سرپرست دانشگاه تربیت مدرس، رؤسای مرکز تحقیقات مهندسی راه و ترابری و مرکز مطالعات مدیریت و توسعه فناوری ابقا شدند.

ارزش افزوده برای علوم پسامدرن چند رشته‌ای و علوم مدرن میان‌رشته‌ای ایجاد شود

به گزارش ایسنا، با حکم دکتر فرهاد دانشجو سرپرست دانشگاه تربیت مدرس، دکتر امین میرزا بروجردیان در سمت «رییس مرکز تحقیقات مهندسی راه و ترابری دانشگاه» و دکتر حسن دانایی فرد در سمت «رییس مرکز مطالعات مدیریت و توسعه فناوری» به مدت دو سال دیگر ابقا شدند.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس در این احکام آمده است:

"امید است با توکل به خداوند متعال، اعتقاد راسخ و عمل به آموزه‌ها و ارزش‌های اسلام ناب محمدی (ص) و پیروی از سیره شهدای راه اسلام همراه با برنامه‌ریزی، سعه صدر و بهره‌گیری از توان همکاران و مشاوران دلسوز، متعهد و متخصص در راستای بیانیه «گام دوم انقلاب» تلاش جهادی نمایید و در اجرای منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) و ارتقای علمی دانشگاه در تراز انقلاب اسلامی موفق باشید.

ایجاد تحول در راستای تبدیل شدن دانشگاه تربیت مدرس به دانشگاه نسل چهارم با مأموریت‌های آموزشی، پژوهشی، ترویج علم و توسعه اقتصاد فعال و با وظیفه ایجاد اهداف راهبردی برای بهبود فعالیت پیشران اقتصاد کشور همزمان با ترویج فرهنگ اسلامی و ایرانی و دفاع از حقیقت، کشف طبیعت و ایجاد ارزش افزوده با استفاده از روش‌های متناسب برای علوم پسامدرن چند رشته‌ای و علوم مدرن میان‌رشته‌ای به منظور تعلیم و تربیت دانشمندان اخلاق‌مدار، حرفه‌ای، کارآفرین در فضای اقتصاد رقابتی کشور و دنیا و استفاده از روش‌های ترکیبی، حقیقی و مجازی، از ملزومات موفقیت در انجام وظایف محوله است."

انتهای پیام


11336677
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از روزه داران دچار سردرد می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم در یک پیام ویدیویی گفت: قطعاً با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد جدی می‌شود و اگر جنبه قضایی داشته باشد، محاکم قضایی ورود خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه شریف از همه دانشجویان خواست با تمرکز بر مسیر علمی خود، به مدیریت دانشگاه در کنترل خشونت و بازگشت آرامش به محیط آکادمیک کمک کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در پشت پرده هر رنگ یک مزاج نهفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: هوش مصنوعی می‌تواند از الگو‌های اندیشه‌ورزی قرآن برای خلق مدل‌های شناختی جدید الهام بگیرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه راهنمای آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متا در حال احیای برنامه دیرینه خود برای عرضه ساعت هوشمند خود است، پروژه‌ای که ابتدا در سال ۲۰۲۱ و قبل از توقف، آغاز شد و ممکن است امسال این ساعت را در بازار ببینیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پوست صرفاً یک مانع محافظ برای بدن نیست، بلکه شاخص مهمی از سلامت داخلی آن نیز هست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان اخیرا در مورد گسترش حملات RenEngine از طریق بازی‌ها به شدت هشدار داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پی حوادث اخیر و تجمع‌های دانشجویی روز‌های گذشته توضیحاتی ارائه داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است