اقتصادی 10:43 - 03 بهمن 1399

آخرین وضعیت خودروهای وارداتی دپو شده در گمرکات

سید روح الله لطیفی، سخنگوی گمرک ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: پس از ترخیص ۲۳۲۵ خودرو از ۵۱۰۸ خودرو موجود در گمرک، تا اواخر ۲۶ شهریور امسال، دوهزار و ۷۸۳ خودرو در گمرک باقی ماند که از بین اینها ۸۴۰ خودرو به مرحله اظهارگمرکی رسیده اند.

وی ادامه داد: بخشی از مابقی خودروها ثبت سفارش ندارند و وزارت صمت با اخذ یا عدم پیگیری مصوبه ثبت سفارش، می‌تواند در مسیر ورود یا متروکه و یا مرجوع شدن این خودروها که ارز آن نیز در گذشته پرداخت شده و چندین سال در مبادی ورودی کشور خاک می‌خورند تصمیم بگیرد (حدود ۱۱۰۰ خودرو)، بخشی از این خودروها نیز تشریفات گمرکی را طی کرده اند وبیش از هزار و ۱۶۰ خودرو نیز دارای پرونده قضائی است که بر اساس مصوبه هیئت دولت به محض تبرئه در محاکم امکان طی تشریفات ترخیص را خواهند داشت که بخشی از ۸۴۰ خودروی اظهار شده نیز در این مسیر بوده اند.

لطیفی در خصوص خودروهای اظهار شده به گمرک، توضیح داد: در بین این خودروها، ۵۵۱ دستگاه در سال ۹۷، ۱۱۱ دستگاه در سال ۹۸ و ۱۷۸ دستگاه در سال ۹۹ در مهلت‌هایی که برای اظهار کالا داده شد اظهار شدند اما هنوز ترخیص نشده اند.

سخنگوی گمرک ایران پیرامون مبدا خرید این خودروها نیز بیان کرد: مبدا خرید ۴۶۷ دستگاه از این خودروها کشور امارات، ۱۶۱ دستگاه کشور چین، ۱۰۵ دستگاه، کشور ترکیه، ۴۹ دستگاه کشور عمان، ۴۶ دستگاه کشور آلمان (عمدتاً خودروهای شرکت بنز)، ۶ دستگاه کشور هند، ۲ دستگاه کشور ژاپن، یک خودرو کشور قطر و یک خودرو نیز کشور گرجستان است.

لطیفی تشریح کرد: بر اساس مصوبات دولت ترخیص خودروهایی که حجم موتور آنها بالای ۲۵۰۰ سی سی بوده و یا خودروهای آمریکایی یا خودروهایی که به سفارش آمریکا ساخته شدند ممنوع است. بخشی از خودروهایی که نتوانستند از گمرک پروانه ترخیص بگیرند به خصوص در منطقه آزاد اروند یکی از این دو موضوع را نقض کرده بودند (۸۳ دستگاه) در حال حاضر ترانزیت خودرو بین مناطق آزاد نیز اگر آمریکایی باشد قابل انجام نیست.

وی بیان داشت: واردات خودرو از کشور چین معمولاً خودروهای چینی است. این کشور شریک اول کشور ما در حوزه صادرات و واردات اولین مقصد و مبدا است. آلمان نیز چهارمین کشور وارداتی ما است که بر خلاف دیگر کشورهای برجام تجارت بهتری با کشورمان داشته است. امارات نیز در صادرات سومین مقصد و در واردات دومین مبدا برای تأمین کالاهای کشور است و جنبه واسطه‌ای دارد به همین دلیل سفارشات بیشتری از آنجا بوده است. کشور عمان نیز به ایران نزدیک شده است و آن هم جنبه واسطه‌ای دارد و در دوره کرونا بخشی از تجارتی که در گذشته با امارات انجام می‌شد، بابروز محدودیت‌ها توسط کشور عمان انجام شد.


10915204
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با واریز مجموع ۱۲۵ هزار و ۶۱۲ میلیارد ریال؛ مستمری شهریورماه مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور پرداخت شد و مبالغ واریزی از ابتدای صبح قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:شنبه و یکشنبه در شمال‌غرب، استان‌های ساحلی خزر و ارتفاعات البرز مرکزی شاهد بارش باران و رگبار و رعدوبرق خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان همکاری اقتصادی در نشست امروز دادستان‌های عضو این سازمان در قزاقستان، بر عملیاتی‌سازی هرچه سریع‌تر «مرکز منطقه‌ای اکو برای همکاری میان نهادهای مبارزه با فساد و بازرسان عالی (آمبودزمان‌ها)» تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با ابلاغ معاون حقوقی رئیس‌جمهور به رئیس‌کل گمرک ایران، اخذ ۱۰ درصد عوارض کرایه حمل مایعات نفتی و گازی وارداتی و صادراتی توسط ناوگان دریایی غیر ایرانی متوقف شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی صنایع پتروشیمی و سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی دارویی با هدف تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی تا تولید مواد مؤثره دارویی و تقویت تأمین پایدار مواد اولیه، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امور مالیاتی مواعد جدید مالیاتی را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:در حال حاضر به دلیل حجم بالای تردد، در برخی محور‌های شمالی و دیگر مسیر‌های مواصلاتی کشور ترافیک سنگین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت: مردم با سرمایه‌گذاری در صندوق‌های ارزی می‌توانند از نوسانات ارزی مصونیت بیشتری پیدا کنند و منافع حاصل از سرمایه‌گذاری آنها نیز ماهیت ارزی خواهد داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» باید دید بازار سرمایه پس از رشد قابل‌توجه هفته کاری گذشته، فردا معاملات خود را با ادامه تقاضا و ورود نقدینگی آغاز می‌کند یا شاهد افزایش عرضه و شناسایی سود خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۲۰ شهریور بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است