سیاسی 10:05 - 05 تیر 1401

نعمت امنیت مرهون هم افزایی خدشه ناپذیر جامعه اطلاعاتی کشور است

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سرلشکر صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در پیام‌های جداگانه ای انتصاب سردار کاظمی به ریاست سازمان اطلاعات سپاه را تبریک گفت و از خدمات ١٣ ساله حجت الاسلام طائب در راه اندازی و مدیریت این سازمان پرافتخار تجلیل کرد.

متن پیام‌ها بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر ارجمند سردار سرتیپ پاسدار محمد کاظمی (دام عزّه)

سلام علیکم؛

در کمال مسرت انتصاب شایسته جنابعالی به سمت «رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» که بیانگر تعهد، شایستگی، کارایی و توانمندی‌های آن برادر عزیز برای خدمت صادقانه و موفق در این سنگر خطیر است را صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم.

بی شک نعمت بزرگ امنیت و آرامش پایدار در شرایط حساس و پیچیده منطقه‌ای و تهدیدات ناشی از توطئه‌های نظام سلطه و استکبار به ویژه ایالت متحده آمریکا، رژیم جعلی صهیونیستی و ارتجاع پلید منطقه‌ای که افتخار انقلاب اسلامی و عزت ایران و ایرانی در پهنه جهانی را رقم زده است، مرهون الطاف و عنایات خداوندی و اخوت، هوشمندی، هماهنگی، همکاری و هم افزایی خدشه ناپذیر جامعه اطلاعاتی کشور به خصوص نقش آفرینی‌های راهبردی سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مجاهدت‌های خاموش سربازان گمنام امام زمان (عج) در این مجموعه مؤمن، مقتدر و هوشمند است.

اطمینان دارم به فضل الهی دوره جدید مدیریتی این سازمان با راهبری عالمانه و قاطعانه آن سردار عالیقدر تحت نظر فرماندهی محترم کل سپاه در تعامل و مساعی با سایر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی، شاهد شکست‌های مکرر اطلاعاتی دشمنان به ویژه رژیم صهیونیستی و خنثی سازی نقشه‌های پلید آنان در ایجاد خدشه بر دژ مستحکم امنیت مردم و کشور و نیز باور، اعتقاد و اعتماد ملت شریف و بصیر ایران اسلامی در صحنه همراهی با نظام خواهیم بود.

توفیق و سربلندی آن برادر گرانقدر در این سنگر خطیر و حساس تحت عنایات حضرت بقیه الله العظم حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نایب بر حقش مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) را از درگاه حضرت حق تعالی مسئلت می جویم.

بسم الله الرحمن الرحیم



جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای حسین طائب (دام عزّه)



سلام علیکم؛

در پایان دوره تصدی ۱۳ ساله «ریاست سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» بر خود وظیفه می دانم از تلاش‌های مجاهدانه و هوشمندانه جنابعالی در پایه گذاری و راه اندازی این سازمان مؤثر و موفق و انجام ماموریت‌ها و وظایف خطیر آنکه بحمدالله دستاوردهای افتخارآمیزی در حوزه پیشگیری و مقابله با توطئه‌های دشمنان علیه انقلاب، نظام و میهن اسلامی در پی داشته است، قدردانی و سپاسگزاری نمایم.

بی شک نقش آفرینی‌های سازمان اطلاعات سپاه با مدیریت جنابعالی در شکست نقشه‌های شوم و آمال و آرزوهای رژیم پلید صهیونیستی علیه ایران اسلامی و مصاف با پدیده نفوذ و برخورد گسترده قاطعانه و غیر محافظه‌کارانه با مفسدان اقتصادی دانه درشت و محتکران کالاهای اساسی، ماندگار و الهام بخش حضور این سازمان در صحنه ماموریت‌های خطیر پیش رو خواهد بود.

دوام توفیق و سربلندی آن برادر گرانقدر در استمرار خدمت صادقانه در جایگاه مشاور فرماندهی کل سپاه به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت عظیم‌الشأن ایران تحت عنایات حضرت بقیه الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و زعامت رهبر فرزانه انقلاب و فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) را از درگاه ربوبی مسئلت می‌کنم.

سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا


11605091
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پی قطعنامه شورای امنیت در مورد غزه، بیانیه‌ای صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در بدو ورود به تهران گفت: درباره همکاری بانکی و مراودات مالی، پیشنهاد استفاده از ریال یا پول دیجیتال را در اجلاس شانگهای ارائه کردیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: استفاده رژیم صدام از سلاح‌های شیمیایی علیه مردم ایران از مصادیق روشن «جنایت جنگی» و «جنایت علیه بشریت» است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم پایبندی کامل مجموعه‌های دولتی و حاکمیتی به قوانین و هنجار‌های ملی در حوزه عفاف و حجاب، خاطرنشان کرد: رعایت این اصول باید از درون دستگاه‌ها و از سوی مدیران و کارکنان آغاز شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران و معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پادشاهی اردن درباره نشست پیش روی شورا حکام آژانس بین المللی انرژی تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف با ابراز خرسندی از نتایج بیست‌وچهارمین نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای گفت: پیشنهاد‌ها و دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در اسناد و بیانیه پایانی این اجلاس لحاظ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد به تصویب قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت سازمان ملل متحد واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور عازم تهران شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با اشاره به نقش دیپلماسی عمومی در تقویت روابط با دیگر کشور‌ها و ملت‌ها گفت: یکی از مسئولیت‌های مهم سفرا، خنثی‌سازی فضاسازی‌ها، روایت‌سازی‌های نادرست و تبلیغات ضدایرانی است که برخی جریان‌ها علیه کشور دنبال می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه جایگزین‌کردن اختلافات با وحدت، ضرورتی راهبردی برای کشور‌های اسلامی است، گفت: انتظار این است که امت اسلامی، پیمان برادری را جایگزین هرگونه اختلاف و درگیری کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است