اقتصادی 18:53 - 13 اسفند 1399

ایران و فنلاند وبینار تخصصی مدیریت مصرف منابع آب برگزار کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، در راستای پیگیری مفاد تفاهم نامه مشترک وزیر جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران و وزیر کشاورزی و جنگلداری فنلاند در حوزه آب و خاک بین که در جریان سفر وزیر وقت جهاد کشاورزی به کشور فنلاند امضا شد، وبینار تخصصی مدیریت مصرف منابع آب توسط معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، وزارت کشاورزی و جنگلداری فنلاند، انجمن آب فنلاند و با همکاری مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت جهاد کشاورزی و وزارت امور خارجه امروز چهارشنبه به صورت مجازی برگزار شد.

در این وبینار سه ساعته معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، معاون وزیر کشاورزی و جنگلداری فنلاند، سفیر ایران در فنلاند، سفیر فنلاند در ایران و حدود ۸۰ نفر از مدعوین از مدیران و کارشناسان استانی و ستادی و مؤسسات تحقیقاتی وابسته، وزارت نیرو، دانشگاه‌ها، شرکت‌های بخش خصوصی مرتبط و منتخب دو کشور و غیره حضور داشتند.

در این جلسه، مباحث تخصصی حوزه آب بعد از ارائه گزارش‌های متعدد و اعلام توانمندی‌های فنی شرکت‌های بخش خصوصی فنلاند مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد در ادامه همکاری‌ها، پروژه‌های تخصصی و طرح‌های ذیربط تعریف و عملیاتی و اجرایی شود.


10976463
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۶ اسفند بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از اصلاح ۶۴۴ نقاط پرحادثه در سطح راه‌های کشور از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن‌ماه خبر داد و گفت: هدفگذاری سالانه در این حوزه به میزان ۱۲۵ درصد محقق ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف تهران بر ضرورت اجرای واقعی و قانونی تخفیف‌ها در نمایشگاه‌های عرضه کالا تأکید کردند و اعلام کردند تمامی تخفیف‌های ارائه‌شده باید مورد تأیید اتحادیه مربوطه و اتاق اصناف قرار داشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام مقامات اصناف اجرای سیاست‌های ارزی علاوه بر بهبود وضعیت توزیع کالا زمینه ساز کاهش وابستگی کشور به حوزه واردات خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: میوه شب عید با کیفیت بالا به میزان ۳ برابر سال گذشته تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی با تاکید بر اجرای ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم  افزود: «بر اساس این ماده، تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلف به بازنگری و اصلاح ساختار خود هستند و این فرآیند با جدیت در حال پیگیری است.»
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با افزایش ۶۱ هزار و ۶۶۰ واحد در سطح ۳ میلیون و ۷۱۳ هزار واحد ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف تهران گفت: در نمایشگاه‌های بهاره خرما با قیمت هر کیلوگرم ۳۱۰ هزار تومان و هر شانه تخم‌مرغ با نرخ ۲۴۰ هزار تومان عرضه خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس ابلاغ مصوبه شورای عالی انرژی، متقاضیان جدید اتصال به شبکه برق با قدرت قراردادی یک مگاوات و بیشتر، ملزم به خرید اوراق گواهی ظرفیت از بورس انرژی ایران خواهند بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف تهران گفت:اخیراً استفاده از عناوین خیرخواهانه برای برپایی نمایشگاه‌های غیرمجاز باب شده است که این اقدام نه توجیه اقتصادی دارد و نه قانونی که‌ در صورت مشاهده با آنها برخورد خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است