سیاسی 14:12 - 01 آبان 1399
یک عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس دهم با بیان این که «مجلس دهم اقدامات خوبی برای توقف صید ترال انجام داد»، گفت: در آن مقطع با همکاری سپاه و کمیته امداد، بسیاری از صیدهای انجام شده به دست نیازمندان رسید.

اقدامات مجلس دهم برای توقف صید ترال چه بود؟

فاطمه ذوالقدر در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اقدامات مجلس دهم برای توقف صید ترال، اظهار کرد: در اوج اقدام برای صید ترال، مجلس دهم، فراکسیون امید و فراکسیون محیط زیست به موضوع ورود کرد و با صیادان محلی و شیلات جلسات مختلفی داشت‌. حتی صیادان محلی به مجلس آمده و حرف های خود را به نمایندگان گفتند.

وی ادامه داد: وزیر جهادکشاورزی به خاطر همین موضوع  به مجلس آمد و دوبار  کارت زرد گرفت و رییس شیلات هم عوض شد. وقتی وزارتخانه مقصر شناخته شد، سپاه هم اقداماتی انجام داد و تا حدود زیادی فعالیت کشتی هایی که صید ترال انجام می دادند، متوقف شد و با همکاری سپاه و کمیته امداد، بسیاری از صیدهای انجام شده به دست نیازمندان رسید.

این نماینده مجلس دهم با بیان این که «عمده مشکلات صید ترال در سواحل مکران و دریای عمان وجود داشت»، خاطرنشان کرد: مجلس دهم اقدامات خوبی برای توقف صید ترال انجام داد. رییس مجلس نیز گزارش سؤال از وزیر را در مورد صید ترال به ریاست  جمهوری را ارجاع داد  تا پیگیری شود. ما در فراکسیون توسعه دریا محور که در سال آخر مجلس تشکیل شده بود هم مشکلات را پیگیری کردیم تا صید ترال به حداقل رسید.

ذوالقدر در پایان اظهار کرد: صید ترال مدتی متوقف شده بود اما دوباره با مجوزهایی که داده شده است، کشتی ها اقدام به صید کرده اند.

انتهای پیام


10775755
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با ارسال پیامی کتبی به وزیر امور خارجه لبنان، بر استمرار حمایت ایران از حاکمیت، وحدت ملی، تمامیت سرزمینی، امنیت و ثبات این کشور به ویژه در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در دیدار اعضای کمیسیون برنامه مجلس شورای اسلامی، گفت: ما در هر شرایط در دفاع از نظام اسلامی تا پای جان ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی حلقه مفقوده سیاست‌گذاری در مهار فعالیت‌های غیرمولد است و موتور جهش تولید را روشن می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در نشست مشترک با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اهمیت تداوم و تقویت تعامل و هماهنگی بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی برای پیشبرد وظایف دستگاه دیپلماسی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از رویه تربیت نیروی انسانی در کشور و اینکه در تربیت نیروی انسانی عملکرد خوبی نداشته‌ایم، گفت: امروز نمی‌شود با شیوه‌های دهه ۶۰، گزینش انجام داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، با انتشار چندین پیام به مصوبه «کاهش سقف مهریه» واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی نوشت: آنچه بر من گذشت، تردیدی در مسیری که آغاز کرده‌ایم و قولی که به رئیس محترم جمهور داده‌ام، ایجاد نخواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بحث از «حرمت حکومت غیر فقیه» و «لزوم ولایت فقیه» بدون درک دقیق دو مفهوم کلیدی «امور حسبیه» و «اذن فقیه» ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صداوسیما می‌گوید در قانون هوای پاک در مورد دستگاه‌ها وظیفه ما مطالبه‌گری، پیگیری برای انجام ماموریت‌ها و وظایف است که تا حدودی انجام شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر دیدار رهبر انقلاب با هزاران نفر از زنان و دختران و واکنش‌های گسترده به مصوبه مجلس درباره مهریه پرداخته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است