سیاسی 14:12 - 01 آبان 1399
یک عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس دهم با بیان این که «مجلس دهم اقدامات خوبی برای توقف صید ترال انجام داد»، گفت: در آن مقطع با همکاری سپاه و کمیته امداد، بسیاری از صیدهای انجام شده به دست نیازمندان رسید.

اقدامات مجلس دهم برای توقف صید ترال چه بود؟

فاطمه ذوالقدر در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اقدامات مجلس دهم برای توقف صید ترال، اظهار کرد: در اوج اقدام برای صید ترال، مجلس دهم، فراکسیون امید و فراکسیون محیط زیست به موضوع ورود کرد و با صیادان محلی و شیلات جلسات مختلفی داشت‌. حتی صیادان محلی به مجلس آمده و حرف های خود را به نمایندگان گفتند.

وی ادامه داد: وزیر جهادکشاورزی به خاطر همین موضوع  به مجلس آمد و دوبار  کارت زرد گرفت و رییس شیلات هم عوض شد. وقتی وزارتخانه مقصر شناخته شد، سپاه هم اقداماتی انجام داد و تا حدود زیادی فعالیت کشتی هایی که صید ترال انجام می دادند، متوقف شد و با همکاری سپاه و کمیته امداد، بسیاری از صیدهای انجام شده به دست نیازمندان رسید.

این نماینده مجلس دهم با بیان این که «عمده مشکلات صید ترال در سواحل مکران و دریای عمان وجود داشت»، خاطرنشان کرد: مجلس دهم اقدامات خوبی برای توقف صید ترال انجام داد. رییس مجلس نیز گزارش سؤال از وزیر را در مورد صید ترال به ریاست  جمهوری را ارجاع داد  تا پیگیری شود. ما در فراکسیون توسعه دریا محور که در سال آخر مجلس تشکیل شده بود هم مشکلات را پیگیری کردیم تا صید ترال به حداقل رسید.

ذوالقدر در پایان اظهار کرد: صید ترال مدتی متوقف شده بود اما دوباره با مجوزهایی که داده شده است، کشتی ها اقدام به صید کرده اند.

انتهای پیام


10775755
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور به منظور شرکت در اجلاس نخست وزیران سازمان شانگهای، در رأس هیاتی سیاسی و اقتصادی تهران را به مقصد روسیه ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر واکنش وزیر امور خارجه کشورمان نسبت به درخواست مذاکره از سوی آمریکا پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس اول کمیسیون اصل نود مجلس می‌گوید برای نرخ سهمیه ۱۵۰۰ تومانی و ۳ هزار تومانی هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به تداوم جنایت‌های رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی گفت: آنچه در کرانه باختری در حال وقوع است ادامه سیاست امحای استعماری فلسطینیان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس، در تماس تلفنی در خصوص آخرین تحولات منطقه گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور خطاب به وزیر صمت دستور داد که در جلسه‌ای با خودروسازان، صریحاً اعلام کند اگر تا یکسال آینده موتور خودرو‌ها اصلاح و مصرف آنها بهینه نشود، هیچ‌گونه ارزی دریافت نخواهند کرد و اجازه تولید نیز نخواهند داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت مادر بزرگوار شهیدان والامقام قاسم، محمود و محمد علی معینی نجف آبادی را به خانواده ایشان و مردم استان اصفهان تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با بیان اینکه قانون مداری در جهان امروز تبدیل به زورمداری شده است، گفت: امروزه می‌بینیم وضعیت بسیار ضعیفی را سازمان ملل متحد دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی از مذاکره فراری نیست، گفت: در عین حال طرف مقابل باید بداند که ما از غنی سازی دست بر نخواهیم داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی از مذاکره فراری نیست، گفت: در عین حال طرف مقابل باید بداند که ما از غنی سازی دست بر نخواهیم داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است