بین‌الملل 15:47 - 08 اسفند 1398
پس از نشست بی‌نتیجه نخست‌وزیر مکلف عراق با گروه‌های کرد، یک منبع پارلمانی از برگزاری نشستی محرمانه میان وی و معاون اول رئیس پارلمان با حضور رؤسای فراکسیون‌های سیاسی خبر داد.

نشست بی‌نتیجه علاوی با کردهای عراق/جلسه رای‌ اعتماد کابینه به شنبه موکول می‌شود

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه سومریه نیوز، این منبع اعلام کرد، نشستی در پشت درهای بسته در دفتر حسن الکعبی، معاون اول رئیس پارلمان عراق و با حضور محمد توفیق علاوی، نخست‌وزیر مکلف و رؤسای فراکسیون‌ها و تعدادی از نمایندگان به منظور رایزنی در خصوص رای‌گیری کابینه برگزار شده است.

در همین راستا، یک منبع سیاسی گفت، برنامه حکومتی که علاوی ارائه کرد برخی فراکسیون‌ها را متقاعد نکرد و برخی کابینه وی را رد و بر لزوم تشکیل دولت توافقی تاکید کردند.

به گفته این منبع، برخی فراکسیون‌ها ترکیب کابینه علاوی را غیر مستقل و برخلاف آنچه که نخست‌وزیر مکلف متعهد شده بود، دانستند.

یک منبع پارلمانی عراق امروز (پنجشنبه) به سایت بغداد الیوم گفت، نشست گروه‌های کرد با نخست‌وزیر مکلف بدون دستیابی به توافقی که در اعطای رای اعتماد به دولت جدید سهیم باشد، خاتمه یافت.

این منبع گفت، کردها از علاوی خواستند تا وزارتخانه‌های دارایی و بازرگانی و دادگستری سهم آنان باشد. کردها این نکات را ارائه کردند و در ازای آن متعهد شدند که شخصیت‌های مستقلی را که با شروط علاوی مطابقت دارند،  معرفی کنند. وی گفت، رایزنی‌ها همچنان ادامه دارد.

منبع مذکور همچنین عنوان کرد، جلسه رای‌گیری کابینه علاوی به دلیل ادامه اختلافات سیاسی احتمالا به روزهای آتی موکول می‌شود.

یک منبع پارلمانی گفت، گروه‌های پارلمانی در مجلس حضور دارند اما هیچ توافق سیاسی برای ورود همه به جلسه یا اعطای رای‌ اعتماد به کابینه دولت علاوی وجود ندارد.

محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق، پیشنهاد کرد جلسه رای‌ اعتماد به دولت علاوی به شنبه آینده موکول شود.

در همین حال علاوی ساعاتی پیش از حضور در جلسه پارلمان در نامه‌ای به استفان هکی، سفیر انگلیس در بغداد درخواست انصراف از تابعیت انگلیسی خود را با توجه به عهده‌دار شدن مسوولیت نخست‌وزیری عراق ارائه و درخواست کرد که سفیر انگلیس اقدام‌های لازم را در این زمینه انجام دهد.

انتهای پیام


10416882
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که قصد دارد با همتایان روس و اوکراینی خود «تنها» زمانی که توافق صلح «نهایی» شود یا در مراحل پایانی خود باشد، دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ونزوئلا گفت که آمریکا «نمی‌تواند ونزوئلا را شکست دهد» و افزود که کشورش «شکست‌ناپذیر» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که حل جنگ اوکراین «آسان نیست» اما افزود که معتقد است «ما به توافق نزدیک می‌شویم.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر لبنان می‌گوید که کشورش با «جنگ فرسایشی» رو‌به‌رو است و برای تشدید احتمالی تنش توسط اسرائیل آماده می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات فرانسوی مردی را که گمان می‌رود آخرین مظنون انجام سرقت جواهرات مهم در موزه لوور باشد، دستگیر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا «پیشرفت چشمگیری» در جهت دستیابی به توافق صلح با اوکراین و روسیه داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وال استریت ژورنال به نقل از منابع گزارش داد که مقامات اتحادیه اروپا پس از اطلاع از طرح صلح واشنگتن برای اوکراین خشمگین شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش سوئد خواهان موشک‌های کروز دوربرد با قابلیت حمله به اهداف در عمق خاک روسیه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن اعلام کرد که پس از شناسایی یک پهپاد که گمان می‌رود چینی باشد، در نزدیکی جزیره یوناگونی جت‌های جنگنده خود را به پرواز درآورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس بقایای یک اسیر دیگر اسرائیلی را تحت توافق آتش‌بس غزه بازمی‌گرداند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است