اجتماعی 16:30 - 13 اسفند 1399

کلاهبرداری با ترفند جشن احسان و نیکوکاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، احسان آنقی گفت: کلاهبرداران در ایام و مناسبت‌های مختلف از قبیل جشن احسان و نیکوکاری با انتشار پیام و تبلیغات از طریق شبکه‌های اجتماعی شهروندان را دعوت به شرکت در کمپین‌های جمع آوری کمک‌های نقدی کرده و از این طریق از آنها کلاهبرداری می‌کنند.

وی افزود: عده‌ای فرصت طلب در این گونه ایام از عواطف و احساسات هموطنان بیشترین سوءاستفاده را انجام می‌دهند و با شگردهای خاص و ایجاد زمینه اعتمادسازی به خصوص در فضای مجازی به دنبال خالی کردن جیب مردم هستند، به طوری که برخی کلاهبرداران با ارائه شماره‌های حساب بانکی خود و جمع کردن حتی مبالغ اندک از تک تک مردم، سرمایه‌های مردم را به تاراج می‌برند.

رئیس پلیس فتا استان مرکزی ادامه داد: در برخی موارد افراد از طریق صفحات شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی و درج تبلیغات در سایت‌ها با معرفی خود به عنوان عضوی از مؤسسه خیریه با عنوان کمک به خانواده‌های نیازمند و بی‌سرپرست و با سو استفاده از نام مؤسسه‌های خیریه معتبر اقدام به فریب و درخواست کمک مالی کرده و مردم هم به واریز کمک‌های نقدی به این افراد می‌پردازند.

آنقی بیان کرد: راه اندازی مراکز نیکوکاری باید با هماهنگی نهادهای مرتبط از قبیل کمیته امداد امام خمینی (ره)،بهزیستی و یا سایر نهادهای مربوطه صورت پذیرد و در غیر این صورت به هر عنوانی غیر قانونی بوده و موجبات سو استفاده و کلاهبرداری را فراهم می‌سازد.

وی تاکید کرد: شهروندان در هنگام پرداخت وجه حتماً تنها به شماره حساب‌های رسمی اعلام شده و معتبر سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)، کمک‌های خود را واریز و به سایر شماره حساب‌هایی که به نام اشخاص بوده و مورد تأیید هیچ سازمانی نیستند، اعتماد نکنند.

رئیس پلیس فتا استان مرکزی در پایان تصریح کرد: در صورتی مواجهه با مراکز نیکوکاری حتماً صحت و سقم مجوز آنها را از نهادهای معتبر استعلام کرده و پیش از واریز وجه اعتبارسنجی لازم را انجام دهند و در صورت مواجهه با موارد مشکوک در این زمینه، مراتب را از طریق سایت اینترنتی www.cyberpolice.ir به کارشناسان پلیس فتا در مرکز فوریت‌های سایبری اطلاع دهند.


10976276
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به استقبال صورت گرفته و فرصت مهیا شده برای عزیمت ایرانیان خارج از کشور به سفر حج تمتع ۱۴۰۵، هموطنان تا تاریخ تعیین شده روند ثبت نام را انجام دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از انجام عملیات امدادرسانی در ۱۴ استان کشور در پی بارش برف و باران در جاده‌ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در بیانیه‌ای از منظر حقوق داخلی و حقوق بین الملل عمومی به تبیین عدم وجاهت حقوقی اطلاق عنوان «سازمان تروریستی» به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: بدون‌تردید اقدام خصمانه اروپایی‌ها در تروریستی نامیدن سپاه قهرمان، بدون پاسخ نخواهد ماند و آنها عواقب و تبعات این حماقت‌شان را خواهند دید و درک خواهند کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف مرگبار با ۵ نفر کشته در هفته اول بهمن ماه در نقاط مختلف پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مجمع حقوقدانان انقلاب اسلامی برای پذیرش رایگان وکالت اولیای دم تمامی جان‌باختگان حوادث اخیر اعلام آمادگی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور در روز جمعه ۱۰ بهمن ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران تا ساعت ۸ صبح روز جمعه بر روی عدد ۶۴ قرار گرفته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل توانبخشی جمعیت هلال‌احمر ضمن تشریح سیاست‌های حوزه توانبخشی از تقویت روند تأمین قطعات تخصصی ارتز و پروتز، توسعه برنامه‌های غربالگری و ساماندهی ساختار‌های پشتیبان خدمات توانبخشی در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقی خبر داد که تحت عنوان مسافر کارت‌های بانکی رانندگان را سرقت و آنها را خالی می‌کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است