علمی فناوری 16:19 - 27 دی 1400

طرح اولیه سوبارو از خودروی برقی با قدرت ۱۰۷۳ اسب بخار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، سوبارو در بازار خودروسازان برقی تازه وارد است اما به نظر می رسد پروژه های بلندپروازانه ای دارد.

طبق گزارشی جدید این خودروساز دو طرح اولیه خودروی برقی در نمایشگاه Tokyo Auto Salon رونمایی کرده که یکی از آنها نخستین خودروی برقی مخصوص مسابقه این شرکت است.

طرح اولیه مذکور STI E-RA قدرتی معادل ۱۰۷۳ اسب بخار دارد که به وسیله ۴ موتور یاماها تامین می شود.

همچنین این خودرو دارای ۴ چرخ متحرک است و سیستم گشتاور یگانه ای دارد که ثبات وسیله نقلیه را بیش از پیش ارتقا می دهد.

هرچند باتری ۶۰ کیلووات ساعتی این طرح اولیه کوچک است، اما سوبارو از قابلیت آن در مسابقه اطمینان دارد. سوبارو امیدوار است تا این خودرو در ۲۰۲۳ میلادی پیست نورنبرگ را در مدت ۶ دقیقه و ۴۰ ثانیه طی کند. البته با این احتساب خودروی مذکور از ID.R فولکس واگن که همین پیست را در ۶ دقیقه و ۵ ثانیه طی کرده کندتر است. اما به هرحال STI E-RAاز خودروهای جاده ای مانند «مدل اس پلید» تسلا با رکورد ۷ دقیقه و ۳۵ ثانیه برای طی کردن پیست نورنبرگ سریع تر است.

شرکت سوبارو قصد دارد در ۲۰۲۲ میلادی خودروی مذکور را در پیست های مسابقه ژاپن نیز آزمایش کند.

علاوه بر آن شرکت سوبارو از طرح اولیه Solterra STI نیز رونمایی کرد. این خودرو اسپرت است.

طرح اولیه سوبارو از خودروی برقی با قدرت ۱۰۷۳ اسب بخار


11414437
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: ما باید نسبت به فرزندان کشور احساس مسئولیت کنیم و جلوتر از زمانه حرکت کنیم، این موضوع لایق پژوهشی عمیق است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: سالانه بیش از ۵ هزار کتابخانه کلاسی راه‌اندازی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کسپرسکی نسبت به ویروس‌های خطرناک در گوشی‌های جدید اندروید هشدار داد!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کسپرسکی نسبت به ویروس‌های خطرناک در گوشی‌های جدید اندروید هشدار داد!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه بین‌المللی در مقیاس بزرگ، عوارض جدی سلامتی ناشی از عدم فعالیت بدنی منظم را آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آداب ماه رمضان برای بیماران مختلف شرایط خاص خود را دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت کد رشته‌محل‌های دارای شرایط خاص دوره‌های کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای و مهندسی فناوری و دوره‌های کارشناسی حرفه‌ای «ناپیوسته» دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان معمای منشأ ذره الهه خورشید را حل کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اینفینیکس گوشی جدید خود را معرفی کرده که دارای مشخصات و فناوری‌های عالی است که با جدیدترین گوشی‌های اندرویدی رقابت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که پیروی از دو عادت ساده قبل از خواب می‌تواند سلامت قلب را بهبود بخشد و سطح قند خون را در بزرگسالان متعادل کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است