علمی فناوری 13:33 - 06 آبان 1400
گوگل نوعی قابلیت ایمنی را فعال کرده که به کاربران زیر ۱۸ سال امکان می دهد برای حذف تصاویرشان از نتایج جست و جو درخواست کنند.

قابلیت ایمنی جدید گوگل برای کاربران خردسال

به گزارش ایسنا، گوگل اولین بار این گزینه را در ماه اوت و در راستای تدابیر ایمنی جدید برای کودکان معرفی کرد اما اکنون آن را به طور گسترده برای کاربران عرضه کرده است.

این غول اینترنتی اعلام کرد هر گونه تصاویر خردسالان به استثنای موارد منافع عمومی یا دارای ارزش خبری را حذف خواهد کرد. این درخواستها می توانند از سوی خردسالان، والدین، قیم یا نمایندگان قانونی دیگر آنها مطرح شوند.

برای این منظور کاربران باید آدرس URL که می خواهند حذف شود، نام و سن فرد خردسال و نام فردی که به نمایندگی از طرف وی درخواست می کند را ارائه کنند. گوگل اعلام کرد تحت این سیاست امکان حذف URL های وب (صفحات دارای متن و عکس) تحت این سیاست وجود ندارد. همچنین گوگل نمی تواند تصاویر را از وب سایتهای میزبانی کننده آنها حذف کند و در این مورد، کاربران باید با وب مستر تماس گرفته و حذف محتوا را درخواست کنند. گوگل برای کمک بیشتر لینک دستورالعمل نحوه تماس با وب مستر سایت را گذاشته است.

بر اساس گزارش انگجت، تا زمانی که گوگل به شکل فعال به حذف تصاویر نپردازد، معیارهایی که برای منافع عمومی یا ارزش خبری مصداق پیدا می‌کنند را مشاهده نخواهیم کرد. با این حال در مجموع به نظر می رسد اکثر تصاویری که یک خردسال یا قیم وی درخواست کند، حذف خواهند شد.

انتهای پیام


11291916
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به انتشار فیلمی در خصوص وجود ذرات مگنت از مشتقات آهن در فضای مجازی، توضیحاتی ارائه و تاکید کرد: در شرایط این روز‌های تهران وجود چنین ذرات بزرگی با واقعیت‌ها منطبق نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با اشاره به رسیدگی به پرونده ۱۰۰ کودکستان متخلف در آموزش و پرورش گفت: متخلف‌ها برای اصلاح شهریه فقط یک ماه فرصت دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نشستن دائمی بر روی صندلی سبب بروز آرتروز زودرس می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوشیدن آب سرد برای سلامتی انسان مفید نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه نشان داده است که چت بات هوش مصنوعی ChatGPT به شدت چابلوس است و در بیشتر موارد نظر موافق و باب میل کاربر را می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو، از آغاز فرآیند تسهیل صدور پروانه‌ها در سازمان متبوعش خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ضریب نفوذ پهن باند سیار در تابستان سال گذشته از ۱۳۶.۸۲ به ۱۴۰.۷۳ در تابستان امسال رسیده است که حکایت از رشد ۲.۸۶ درصدی در این حوزه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم بدرقه زائرین دانشجو، هم‌زمان با آغاز مرحله رسمی اعزام دانشگاهیان به سرزمین وحی، امروز یکشنبه ۲۵ آبان ماه با حضور رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، مدیران کاروان‌ها و خانواده‌های دانشجویان در فضای معنوی در فرودگاه بین‌المللی امام خمین...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جنگ ۱۲ روزه نشان داد که میدان اصلی رویارویی تنها در مرزهای فیزیکی نیست و بخش مهمی از نبرد در فضای سایبر جریان دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با تاکید بر لزوم ثبت روایت‌های آموزشی معلمان واشتراک‌گذاری تجارب خود، گفت: تحلیل روایت‌های معلمان می‌تواند دستمایه تولید دانش بومی در نظام آموزشی شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است