علمی فناوری 13:33 - 06 آبان 1400
گوگل نوعی قابلیت ایمنی را فعال کرده که به کاربران زیر ۱۸ سال امکان می دهد برای حذف تصاویرشان از نتایج جست و جو درخواست کنند.

قابلیت ایمنی جدید گوگل برای کاربران خردسال

به گزارش ایسنا، گوگل اولین بار این گزینه را در ماه اوت و در راستای تدابیر ایمنی جدید برای کودکان معرفی کرد اما اکنون آن را به طور گسترده برای کاربران عرضه کرده است.

این غول اینترنتی اعلام کرد هر گونه تصاویر خردسالان به استثنای موارد منافع عمومی یا دارای ارزش خبری را حذف خواهد کرد. این درخواستها می توانند از سوی خردسالان، والدین، قیم یا نمایندگان قانونی دیگر آنها مطرح شوند.

برای این منظور کاربران باید آدرس URL که می خواهند حذف شود، نام و سن فرد خردسال و نام فردی که به نمایندگی از طرف وی درخواست می کند را ارائه کنند. گوگل اعلام کرد تحت این سیاست امکان حذف URL های وب (صفحات دارای متن و عکس) تحت این سیاست وجود ندارد. همچنین گوگل نمی تواند تصاویر را از وب سایتهای میزبانی کننده آنها حذف کند و در این مورد، کاربران باید با وب مستر تماس گرفته و حذف محتوا را درخواست کنند. گوگل برای کمک بیشتر لینک دستورالعمل نحوه تماس با وب مستر سایت را گذاشته است.

بر اساس گزارش انگجت، تا زمانی که گوگل به شکل فعال به حذف تصاویر نپردازد، معیارهایی که برای منافع عمومی یا ارزش خبری مصداق پیدا می‌کنند را مشاهده نخواهیم کرد. با این حال در مجموع به نظر می رسد اکثر تصاویری که یک خردسال یا قیم وی درخواست کند، حذف خواهند شد.

انتهای پیام


11291916
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع آگاه در سازمان غذا و دارو گفت: تا کنون هیچ گزارشی مبنی بر کمبود ست پیوند مغز استخوان به ما ارائه نشده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روح‌الله محلوجی کرمانشاهی مسن‌ترین شکسته بند ایران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه سالانه ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا ثبت می‌شود، اظهار داشت: باید از مردم به خاطر عملکرد خود عذرخواهی کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت در پاسخ به یکی از باور‌های نادرست تغذیه‌ای اعلام کرد: برخلاف تصور عمومی، قرص‌ها و پودر‌های لاغری یا چاقی که در عطاری‌ها عرضه می‌شوند، بی‌ضرر نیستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش از آغاز اجرای بسته‌های یادگیری برای تغییر رویکرد کتاب‌محور در دوره ابتدایی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایران با دستیابی به فناوری تولید واکسن‌های خوراکی آبزیان، به جمع سه کشور پیشرفته در این حوزه پیوسته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران ایرانی موفق شدند زنجیره‌ای کامل از پرورش تا تولید ۲۱ محصول دانش‌بنیان را راه‌اندازی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر بهداشت در نامه‌ای به معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و شیوع بیماری‌های تنفسی، شیوه نامه مراقبت و کنترل بیماری‌های حاد تنفسی در مدارس کشور سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ را ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بیش از حد اسطوخودوس می‌تواند سبب به هوش نیامدن بیمار پس از عمل جراحی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه نشان داده است که مدل‌های بزرگ زبانی فقط وانمود می‌کنند که «حس شوخ‌طبعی» دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است