علمی فناوری 13:33 - 06 آبان 1400
گوگل نوعی قابلیت ایمنی را فعال کرده که به کاربران زیر ۱۸ سال امکان می دهد برای حذف تصاویرشان از نتایج جست و جو درخواست کنند.

قابلیت ایمنی جدید گوگل برای کاربران خردسال

به گزارش ایسنا، گوگل اولین بار این گزینه را در ماه اوت و در راستای تدابیر ایمنی جدید برای کودکان معرفی کرد اما اکنون آن را به طور گسترده برای کاربران عرضه کرده است.

این غول اینترنتی اعلام کرد هر گونه تصاویر خردسالان به استثنای موارد منافع عمومی یا دارای ارزش خبری را حذف خواهد کرد. این درخواستها می توانند از سوی خردسالان، والدین، قیم یا نمایندگان قانونی دیگر آنها مطرح شوند.

برای این منظور کاربران باید آدرس URL که می خواهند حذف شود، نام و سن فرد خردسال و نام فردی که به نمایندگی از طرف وی درخواست می کند را ارائه کنند. گوگل اعلام کرد تحت این سیاست امکان حذف URL های وب (صفحات دارای متن و عکس) تحت این سیاست وجود ندارد. همچنین گوگل نمی تواند تصاویر را از وب سایتهای میزبانی کننده آنها حذف کند و در این مورد، کاربران باید با وب مستر تماس گرفته و حذف محتوا را درخواست کنند. گوگل برای کمک بیشتر لینک دستورالعمل نحوه تماس با وب مستر سایت را گذاشته است.

بر اساس گزارش انگجت، تا زمانی که گوگل به شکل فعال به حذف تصاویر نپردازد، معیارهایی که برای منافع عمومی یا ارزش خبری مصداق پیدا می‌کنند را مشاهده نخواهیم کرد. با این حال در مجموع به نظر می رسد اکثر تصاویری که یک خردسال یا قیم وی درخواست کند، حذف خواهند شد.

انتهای پیام


11291916
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: ما باید نسبت به فرزندان کشور احساس مسئولیت کنیم و جلوتر از زمانه حرکت کنیم، این موضوع لایق پژوهشی عمیق است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: سالانه بیش از ۵ هزار کتابخانه کلاسی راه‌اندازی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کسپرسکی نسبت به ویروس‌های خطرناک در گوشی‌های جدید اندروید هشدار داد!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کسپرسکی نسبت به ویروس‌های خطرناک در گوشی‌های جدید اندروید هشدار داد!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه بین‌المللی در مقیاس بزرگ، عوارض جدی سلامتی ناشی از عدم فعالیت بدنی منظم را آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آداب ماه رمضان برای بیماران مختلف شرایط خاص خود را دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت کد رشته‌محل‌های دارای شرایط خاص دوره‌های کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای و مهندسی فناوری و دوره‌های کارشناسی حرفه‌ای «ناپیوسته» دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان معمای منشأ ذره الهه خورشید را حل کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اینفینیکس گوشی جدید خود را معرفی کرده که دارای مشخصات و فناوری‌های عالی است که با جدیدترین گوشی‌های اندرویدی رقابت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که پیروی از دو عادت ساده قبل از خواب می‌تواند سلامت قلب را بهبود بخشد و سطح قند خون را در بزرگسالان متعادل کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است