سیاسی 17:57 - 25 تیر 1398
در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس مقرر شد
نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در خصوص بررسی ها جلسه امروز کمیسیون متبوع خود توضیح داد: در جلسه امروز کمیسیون مشکلات ۶۴۰۰ نفر از پذیرفته شدگان قوه قضاییه را مورد بررسی قرار دادیم.

وضعیت ۶۴۰۰  نفر از قبول‌شدگان آزمون قوه قضائیه ظرف یک ماه تعیین تکلیف می‌شود

یحیی کمالی پور در گفت و گو با ایسنا، در خصوص جلسه امروز کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: در این جلسه با حضور وزیر دادگستری، معاون رییس جمهور، رییس سازمان تعزیرات حکومتی، معاون قوه قضاییه، رییس سازمان زندان ها و تعدادی از کارشناسان سازمان برنامه بودجه وضعیت و مشکلات ۶۴۰۰ نفر از پذیرفته شدگان سال های ۹۶و ۹۷ دستگاه قضایی را مورد بررسی قرار دادیم.

وی افزود: نهایتا مقرر شد که ظرف یک ماه وضعیت تمامی این عزیزان تعیین تکلیف شود، بر این اساس قرار است ۴۰۰۰ نفر از این عزیزان از منابع خود قوه قضاییه مشغول کار شوند و مابقی آنها نیز پس بررسی ها مشغول کار شوند و مشکل آنها برطرف شود.

انتهای پیام


10179432
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران در پایتخت لبنان با «شیخ علی الخطیب» دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیرخارجه ایران با وزیر اقتصاد لبنان در پایتخت این کشور دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور غلبه بر ناترازی منابع آب و انرژی را نیازمند اجرای راهکار‌های متنوع و بهره‌ور در مدیریت مصرف دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، ۵ دستور کلیدی برای اجرای موفق طرح اصلاح نظام یارانه‌ای را به استانداران ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره هشت، نحوه ارائه مدارک لازم برای داوطلبی در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ضمن تاکید بر الزام دستگاه‌ها به تدوین طرح‌های ادامه کارکرد خدمات رسانی، نسبت به تمرکز دشمن بر اختلال در زنجیره تأمین کالا و خدمات هشدار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، نوشت: اعتراض در جمهوری اسلامی امری طبیعی و سازنده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران امروز در بیروت گفت: ما خواهان جنگ نیستیم، ولی برای جنگ آمادگی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه در تامین و توزیع کافی کالا نباید هیچ کمبودی احساس شود، گفت: هر واحدی که مرتکب تخلف در توزیع و فروش کالا با قیمت مصوب شد، برخورد می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است