سیاسی 21:02 - 07 آذر 1399
معاون وزیر امور خارجه پیشین آمریکا هدف ترور امروز دانشمند ایرانی را ممانعت از دیپلماسی تلقی کرد.

معاون وزیر خارجه پیشین آمریکا: ترور فخری‌زاده ممانعت از دیپلماسی بود

به گزارش ایسنا،  مارک فیتز پاتریک، معاون وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در پی ترور امروز شهید محسن فخری زاده دانشمند برجسته ایرانی در صفحه توییترش نوشت: دلیل ترور فخری زاده ممانعت از پتانسیل جنگی ایران نبود،  بلکه هدف ممانعت از دیپلماسی را در بر داشت داشت. 

او همچنین در واکنش به پیام توییتری کتربر دیگری که با اشاره به این ترور مدعی شده بود فخری زاده  «معمار برنامه هسته ای نظامی ایران»  بوده است،  گفت: این اتفاق بزرگی است اما برنامه هسته ای ایران مدت هاست از آن موقعیتی که به افراد وابسته بود گذر کرده است. 

اظهارات فیتز پاتریک در پی این مطرح می شود که روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بعدازظهر امروز جمعه عناصر تروریست مسلح خودرو حامل محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را مورد حمله قرار دادند. در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریستها آقای محسن فخری زاده به شدت مجروح شد و بیمارستان منتقل گردید.

در ادامه این بیانیه آمده است: متاسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیاء ایشان موفق نبود و دقایقی قبل این مدیر خدوم و دانشمند پس از سالها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

انتهای پیام


10829464
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گلزاری گفت: مصوبه اخیر درباره بنزین جزو معدود مصوبات قیمت‌گذاری در این حوزه است که محرمانگی ندارد. چون باید صدای موافقان، منتقدان و کارشناسان به درستی در سطح جامعه شنیده شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمازجمعه این هفته تهران، هفتم آذر به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان در جدیدترین گزارش خود به مردم، ایرادات ماده ۱۷ لایحه «نظام جامع باشگاه‌داری جمهوری اسلامی ایران» را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: یکی از ویژگی‌های منحصر بفرد شهید فخری‌زاده، ایجاد ارتباط و پیوند میان دانشگاه، صنعت و علوم مختلف بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده رهبر انقلاب در شورای دفاع تاکید کرد: هفتم آذر یادآور ظرفیتی عظیم و پنهان در ژرفای اقتدار دریایی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ گفت: همه نیرو‌های سپاه در آمادگی کامل قرار دارند و برای مقابله با هرگونه تهدیدی اعم از نرم، سخت و نیمه‌سخت آماده هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده‌کل سپاه گفت: بسیج در جنگ ۱۲ روزه در دو عرصه‌ی امنیت و عرصه‌ی مردم‌یاری حضور یافت و از روز اول جنگ، حضور چشمگیر بسیجیان را شاهد بودیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش عملکرد یک‌ساله دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی منتشر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: نیروی دریایی ارتش اقتدار و آمادگی کامل خود را برای پاسخ قاطع، مؤثر و پشیمان‌کننده به هرگونه تجاوز و تعرض احتمالی مهیا ساخته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید افزایش مهارت در روستاها در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها تاثیرگذار است چون باعث تقویت اقتصاد روستایی می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است