سیاسی 21:02 - 07 آذر 1399
معاون وزیر امور خارجه پیشین آمریکا هدف ترور امروز دانشمند ایرانی را ممانعت از دیپلماسی تلقی کرد.

معاون وزیر خارجه پیشین آمریکا: ترور فخری‌زاده ممانعت از دیپلماسی بود

به گزارش ایسنا،  مارک فیتز پاتریک، معاون وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در پی ترور امروز شهید محسن فخری زاده دانشمند برجسته ایرانی در صفحه توییترش نوشت: دلیل ترور فخری زاده ممانعت از پتانسیل جنگی ایران نبود،  بلکه هدف ممانعت از دیپلماسی را در بر داشت داشت. 

او همچنین در واکنش به پیام توییتری کتربر دیگری که با اشاره به این ترور مدعی شده بود فخری زاده  «معمار برنامه هسته ای نظامی ایران»  بوده است،  گفت: این اتفاق بزرگی است اما برنامه هسته ای ایران مدت هاست از آن موقعیتی که به افراد وابسته بود گذر کرده است. 

اظهارات فیتز پاتریک در پی این مطرح می شود که روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بعدازظهر امروز جمعه عناصر تروریست مسلح خودرو حامل محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را مورد حمله قرار دادند. در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریستها آقای محسن فخری زاده به شدت مجروح شد و بیمارستان منتقل گردید.

در ادامه این بیانیه آمده است: متاسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیاء ایشان موفق نبود و دقایقی قبل این مدیر خدوم و دانشمند پس از سالها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

انتهای پیام


10829464
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی ارتش گفت: اکنون از ترکیب سامانه‌ها، تسلیحات، تجهیزات و نفرات نیرو‌های چهارگانه ارتش به بازدارندگی قابل اعتمادی دست یافته‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده قرارگاه جوانی جمعیت سپاه پاسداران گفت: در میان نیرو‌های مسلح، سپاه پاسداران برای سومین سال متوالی موفق به کسب مقام اول در حوزه جوانی جمعیت شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی، بر لزوم اجرای وظایف و تکالیف سازمان‌های نیرو‌های مسلح تاکید کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در جمهوری آذربایجان ضمن بازدید از مرز آستارا، بر لزوم هماهنگی بیشتر به‌منظور افزایش عبور کامیون‌ها به‌ویژه کالا‌های فسادپذیر تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در پکن گفت: ایران آماده است که هماهنگی‌های چندجانبه با چین را تقویت کرده و نظم بین‌المللی عادلانه‌تری را ترویج دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری اسلامی ایران فرارسیدن روز ملی قطر را به دولت و ملت برادر این کشور تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ستاد بزرگداشت ششمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی گفت: با جمع‌بندی ارزیابی‌ها، شعار «ایرانمرد» به‌عنوان محور اصلی مراسم امسال تعیین شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاول اول رئیس‌جمهور گفت: بازار سرمایه آئینه شفاف اعتماد عمومی به اقتصاد کشور است و هیچ بازاری بدون اعتماد مردم پایدار نخواهد ماند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید مجلس ۲ میلیارد یورو ارز برای واردات خودرو در اختیار وزارت صمت قرار داده، اما انجام نشدن واردات برای همه ما یک مسئله است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: در سیاست خارجی ایران حمل‌ونقل به‌هیچ‌وجه موضوعی حاشیه‌ای نیست، بلکه یکی از ابزار‌های اصلی دیپلماسی اقتصادی به شمار می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است