اجتماعی 20:40 - 02 تیر 1401

اختصاص ۱۵۰۰ میلیارد تومان به فعالیت تابستانه مدارس کشور

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه پنجشنبه در شورای آموزش و پرورش فارس با اشاره به نقش تأثیرگذار آموزش و پرورش بر همه ابعاد جامعه اظهار کرد: آموزش و پرورش در اشتغال، اقتصاد و تولید ناخالص ملی کشور مؤثر است به طوری که امروز فارغ التحصیل هنرستانی بیکار نداریم در حالی که در مقاطع بالاتر تحصیلی فارغ التحصیلان بیکار داریم.

وی با اشاره به شعار سال گفت: با حرکت به سمت فعالیت‌های دانش بنیان، بهره وری افزایش می‌یابد و اگر فعالیت‌های دانش‌بنیان نباشد، تولید نیست و اگر تولید نباشد اقتصاد و اشتغالی نیست و اعتقاد همه بر این است که اقدامات دانش‌بنیان را باید از سن قبل از دبستان و دوران دبستان شروع کرد که حاصل آن عدالت تربیتی و عدالت اجتماعی است.

وزیر آموزش و پرورش نرخ بازگشت سرمایه گذاری در آموزش و پرورش در دوره ابتدایی را بیش از ۱۵ درصد عنوان کرد و گفت: این نرخ بازگشت مانند سایر سرمایه گذاری ها ملموس نیست، لذا در این حوزه سرمایه‌گذاری نمی‌شود.

نوری با اشاره به روند تدوین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و مشکلات ایجاد شده در مسیر اجرای آن، گفت: در نظام تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی نباید از الگو هایی تقلیدی به ویژه الگوهای غربی استفاده کرد، زیرا ما یک نظام اعتقادی و ایدئولوژیک داریم.

وی با تاکید بر لزوم اتخاذ تصمیم‌های جدی و اثر گذار در شوراهای آموزش و پرورش، افزود: در قانون شوراها اجازه تبدیل به احسن داده شده و با استفاده از این ظرفیت قانونی و مشارکت بخش خصوصی، می‌توان از فرسودگی مراکز رفاهی و درمانی فرهنگیان جلوگیری و نسبت به تجهیز و به روز کردن آن‌ها اقدام کرد، لذا نباید بودجه مدارس را صرف اینگونه اقدامات کرد، زیرا مدرسه در اولویت است و املاک مدارس هم باید به نفع خود مدارس استفاده شود.

وزیر آموزش و پرورش یکی از اولویت‌های خود را برچیدن مدارس کانکسی دانست و گفت: بیش از ۸ هزار مدرسه کانکسی با جمعیت دانش آموزی بالای ۱۰ نفر در کشور داریم و می‌توان در قالب یک طرح مشارکتی به صورت ۲۰ درصد اعتبار از سوی استان‌ها و ۸۰ درصد وزارت آموزش و پرورش و استفاده از ظرفیت خیرین، مدارس کانکسی را جمع آوری کرد.

وی با اشاره به تخصیص ۴۲۰ میلیارد تومان برای تجهیزات و پروژه‌های آموزشی مدارس و دانشگاه فرهنگیان در فارس، گفت: از این اعتبار باید برای پروژه‌های آموزشی مدارس و دانشگاه‌های فرهنگیان استفاده کرد و علاوه بر این می‌توان از سایر منابع قانونی و کمک خیرین نیز بهره گرفت.

نوری با اشاره به اجرای ۸۹ پروژه ورزشی در استان فارس، گفت: آمادگی ایجاد ۱۰۰ فضای ورزشی دیگر نیز در استان فارس داریم که ۵۰ درصد اعتبار آن از سوی معاونت تربیت بدنی پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت موضوع تربیت گفت: در همین راستا ۱,۵۰۰ میلیارد تومان در سطح کشور برای فعالیت‌های تابستانی، پرورشی و آموزشی تخصیص داده شده است و در قالب قرارگاه عدالت تربیتی در همه استان‌ها از جمله فارس، بیش از ۳۰۰ گروه جهادی برای فعالیت‌هایی مانند جبران عقب ماندگی درسی دانش آموزان و ساخت و ساز ساماندهی شدند.

نوری بر لزوم مکاتبه مسئولین استانی برای گسترش نواحی آموزش و پرورش در شیراز اشاره کرد و گفت: در سال جاری از طریق آزمون استخدامی ۳۴ هزار و ۸۱۳ نفر در آموزش و پرورش با اولویت مناطق محروم جذب می‌شوند و بر اساس مصوبه دولت نخبگان بدون آزمون جذب خواهند شد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بر تربیت معلم بر اساس سند تحول جدی هستیم، گفت: برش استانی سند تحول می‌تواند تدوین شود که استان فارس در این زمینه ظرفیت دارد.

نوری با بیان اینکه باید به عشایر معلم ثابت اختصاص دهیم، اما باید از همان منطقه و عشایر باشد، از کمک به تأمین نیروی مورد نیاز مداری عشایری خبر داد و گفت: دانشگاه فرهنگیان استان فارس نیز امروز کلنگ زده و ساخته خواهد شد.


11602990
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح سند سیاست‌های حاکم بر تدوین برنامه و بودجه سال ۱۴۰۵ با حداکثر رأی اعضای شورای شهر تهران به تصویب رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خندانی از آغاز فرآیند برون‌سپاری گسترده خدمات فنی، حقوقی و قضایی به دفاتر اسناد رسمی در راستای اجرای قانون برنامه هفتم خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور در تماس تلفنی با دادستان ایرانشهر بر کاهش ورودی پرونده‌ها، تقویت صلح‌وسازش و حمایت از مردم منطقه تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر گفت: بودجه امسال شهرداری تهران حدود ۳۲۰ هزار میلیارد تومان است، این رقم برای سال ۱۴۰۵ معادل بودجه ۱۱ وزارتخانه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سیصد و هشتاد و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، اسامی ۱۳ معبر در منطقه ۱۴ و یک معبر در منطقه ۶ تهران تغییر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس پایتخت از دستگیری ۲۵۳ نفر سارق و مالخر در اجرای طرح‌های اخیر پلیس تهران بزرگ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی با اشاره به برنامه ساماندهی دستفروشان، گفت: این طرح با همکاری دستگاه‌های مختلف و ایجاد بازار‌های فاخر در مناطق ۵، ۱۵، ۱۷ و ۲۰ تا شب عید اجرا خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد مشاور در امور جرائم اجتماعی که به اتهام قتل پسری جوان یکبار به قصاص محکوم شده بود، پس از محاکمه در شعبه هم عرض باردیگر مستحق قصاص تشخیص داده شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کمیته ایمنی شورای شهر تهران گفت: بیش از ۵۰۰ تاورکرین در تهران وجود دارد که از این تعداد ۱۵۰ تاورکرین فاقد استاندارد است و ۱۹۰ اپراتور این تاورکرین‌ها فاقد گواهینامه هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکانون‌های خدمت رضوی استان تهران گفت: مجموعه باغ راه حضرت زهرا (س) فضایی ارزشمند و منحصر‌به‌فرد برای ارائه خدمات و دستاورد‌های گروه‌های مردمی در جنوب تهران فراهم کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است