بین‌الملل 08:40 - 05 مهر 1400
نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در نخستین دیدارش با مقامات کشورهای عرب حوزه خلیج فارس، با وزرای خارجه امارات و بحرین گفتگو کرد.

نخستین دیدار بنت با مقام‌های کشورهای عرب حوزه خلیج‌فارس

به گزارش ایسنا، به نقل از صدی البلد، نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه در توئیتی از دیدارش با وزرای خارجه بحرین و امارات ابراز خوشحالی کرد.

وی در حساب کاربری خود نوشت: "از دیدار با وزیر امور خارجه بحرین و وزیر امور خارجه امارات خوشحالم. ما آرزو داریم که روابط خود را در همه زمینه‌ها تقویت کنیم و امیدواریم سایر کشورهای منطقه نیز به توافقنامه های ابراهیم بپیوندند. "

نخست وزیر رژیم صهیونیستی عصر  یکشنبه در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با وزرای خارجه بحرین و امارات دیدار کرد.

دفتر نخست وزیر اسرائیل در بیانیه ای اعلام کرد این اولین دیدار بنت با رهبران کشورهای حوزه خلیج فارس از زمان روی کار آمدن وی در ژوئن گذشته است.

در این بیانیه آمده است که بنت پس از سخنرانی در مجمع عمومی با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل و سفیر آمریکا در این سازمان ملاقات می‌کند.

شبکه کان پیشتر اعلام کرد که نفتالی بنت در سفر خود به نیویورک در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با وزرای کشورهای عربی که توافقنامه صلح ابراهیم را امضا کرده‌اند، دیدار خواهد کرد.

انتهای پیام


11246156
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با رد طرح موضوع استرداد بشار اسد در دیدار ولادیمیر پوتین با محمد الجولانی، تأکید کرد که پایگاه‌های نظامی روسیه در سوریه در دستور مذاکرات دو طرف قرار داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از دریافت ۳۰ پیکر دیگر از رژیم صهیونیستی خبر داد که شمار کل پیکر‌های تحویل‌گرفته شده را به ۱۲۰ رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیران بخش سلامت غزه از وضعیت بی‌سابقه نظام درمانی خبر داده و هشدار دادند بیش از ۴۰۰ عمل جراحی فوری در انتظار انجام است و ۱۷۰ هزار مجروح نیازمند درمان فوری هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل از کشته شدن دستکم ۱۸ غیرنظامی و زخمی شدن بیش از ۳۶۰ تن در درگیری‌های مرزی اخیر بین افغانستان و پاکستان خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در حالی که پس از دو سال جنگ ویرانگر نه تنها به اهداف خود از جمله نابودی حماس دست نیافته بار دیگر به تکرار ادعاهای تهی روی آورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار بیرجند از برگزاری نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تجارت مشترک ایران و افغانستان در این استان خراسان جنوبی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی، اخبار منتشره مبنی بر امکان اعزام دارندگان برگه سرشماری به حج را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نابودی زیرساخت‌های آبی و بهداشتی بر اثر زمین‌لرزه ۶.۳ ریشتری در شرق افغانستان، خطر شیوع بیماری‌های کشنده را در میان بازماندگان به ویژه کودکان افزایش داده و سازمان‌های امدادی با کمبود بودجه مواجه هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومین نمایشگاه تجاری افغانستان و قزاقستان هفته آینده در چمکنت برگزار می‌شود که در آن تفاهمنامه‌های تجاری ۱۳۳ میلیون دلاری امضا شده و دو کشور در نظر دارند مبادلات خود را به ۳ میلیارد دلار در سال برسانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک دادگاه نروژی گارد امنیتی سابق سفارت آمریکا در اسلو را به اتهام جاسوسی برای روسیه و ایران به سه سال و هفت ماه زندان محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است