علمی فناوری 12:46 - 04 دی 1393
رییس دانشکده اقتصاد دانشگاه لرستان:
رییس دانشکده اقتصاد دانشگاه لرستان، گفت: پژوهش‌هایی که با هدف دریافت مدرک انجام می‌شود، دردی از جامعه دوا نمی‌کنند.

مشکلات مالی متعدد، بودجه ای برای پژوهش دستگاه‌های اجرایی نمی‌گذارد

به گزارش خبرنگار پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، رضا سپهوند در جمع خبرنگاران، ضمن تاکید بر لزوم انجام پژوهش، بیان کرد: دانشگاهیان باید ادبیات پژوهش را در جامعه نهادینه کنند.

وی ادامه داد: پژوهشی که نیازی از زندگی را برطرف کند، می‌تواند زمینه ایجاد تحول در زندگی مردم را به وجود آورد.

سپهوند خاطرنشان کرد: کارهایی که بر اساس فکر و اندیشه باشد، بهره‌وری بیشتری دارد و مروری بر تاریخ نیز گویای این موضوع است. ایالات متحده از 15 هزار میلیارد تومان تولید ناخالص ملی خود، پنج درصد یعنی رقمی معادل 750 میلیارد دلار را صرف تحقیق و توسعه می‌کند که این رقم در مقایسه با درآمد نفت ایران قابل‌ توجه است.

وی با بیان اینکه دنیا از محل تجاری‌سازی ایده‌ها، درآمدزایی می‌کند، افزود: انجام پژوهشی که بر اساس نیاز و توسط دستگاه‌های اجرایی پیشنهاد ‌شود، می‌تواند مفید باشد.

این پژوهشگر بر‌تر بیان کرد: حلقه صنعت، خدمات‌ و کشاورزی و دانشگاه، سه حلقه رشد پژوهش هستند که در این میان دولت، حلقه واسط یا تسهیل‌گر است.

سپهوند با انتقاد از روند انجام پژوهش در دستگاه‌های اجرایی، گفت: دستگاه‌های اجرایی باید سه تا پنج درصد از بودجه خود را صرف پژوهش کنند، در صورتی که مشکلات مالی فراوان دستگاه‌های دولتی و خصوصی، بودجه‌ای برای پژوهش آن‌ها باقی نمی‌گذارد.

وی با بیان اینکه تمام مشکلات و مصائب ما از سیاست‌های اقتصاد دولتی است، افزود: متاسفانه اقتصاد دولتی رقابت ندارد، این در حالی است که اساس پیشرفت کشورهای توسعه ‌یافته رقابت بوده و رقابت است که افراد را رشد می‌دهد.

رییس دانشکده اقتصاد دانشگاه لرستان تاکید کرد: صنعتگران ما باید بدانند که برای توسعه صنعت باید از دستاوردهای علمی استفاده کنند، از این‌رو برای اینکه بتوان در مقیاس جهانی رقابت کرد باید سراغ دانشگاه رفت.

انتهای پیام


5481518
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هواوی با تراشه‌ی اختصاصی Kirin در تکاپوی رقابت با غول‌های صنعت فناوری ازجمله اینتل و اپل است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشخصات فنی پوکو F6 پرو در گیک‌بنچ فاش شد؛ این گوشی پردازنده‌ی پرچمدار و ۱۶ گیگابایت رم دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تبلت جدید HTC با تراشه‌ی Unisoc T606، باتری ۷٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و اندروید ۱۴ عرضه شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» چین امروز با موفقیت کاوشگر Chang'e-6 را به فضا پرتاب کرد و مأموریتی جسورانه را برای جمع‌آوری حدود ۲ کیلوگرم نمونه از سمت دور ماه نسبت به زمین آغاز کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین مدرسه فریلنسری در کشور به همت دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری راه‌اندازی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش گفت: نرخ چاقی دانش‌آموزان به ۳۳ درصد رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رضا مراد صحرایی گفت: نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده و امروز اجرای این نقشه یک تکلیف ملی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص طب سنتی گفت: مداومت در مصرف موضعی شیر باعث بهبود تیرگی زیر چشم می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: رویکرد ما در دوره ابتدایی بازی محوری است؛ برخی از مدارس را برای آموزش مجهز کرده‌ایم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با قرارگیری تمامی ماهواره‌های هابل نتورک در مدار، دستگاه‌های عادی می‌توانند روزانه چندین ساعت اتصال بلوتوث ماهواره‌ای داشته باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است