اجتماعی 18:01 - 29 تیر 1398

تخریب منزل مسکونی در غرب تهران/گودبرداری یک متری حادثه آفرید

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: ساعت ۱۷ و ۲ دقیقه عصر امروز یک مورد حادثه تخریب یک منزل مسکونی در محدوده غرب تهران شهرک دانش خیابان شورا به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی شهرداری تهران اعلام شد.

ملکی افزود: بلافاصله ۳ ایستگاه با امکانات کامل به محض اعزام شدند و آتش نشانان به محض رسیدن به محل حادثه مشاهده کردند حادثه در یک ساختمان دو و نیم طبقه مسکونی قدیمی رخ داده است. در قسمت شرقی این ساختمان قطعه زمینی به وسعت حدود ۸۰ متر وجود داشت که به عمق یک متر گودبرداری مختصر یا خاکبرداری صورت گرفته بود و این موضوع باعث شده بود نیمی از ساختمان دو و نیم طبقه مسکونی تخریب شود.

وی تصریح کرد: همزمان با رسیدن آتش نشانان چند نفری که در اطراف ساختمان حضور داشتند و درگیر حادثه شده بودند و بخشی از بدنشان زیر آوار ناشی از حادثه قرار گرفته بود با کمک کسانی که در محل بودند از آوار خارج شده بودند. مجموعاً دو نفر از جمله یک خانم و یک آقا دچار مصدومیت شده بودند که تحویل عوامل اورژانس شدند تا به مراکز درمانی منتقل شوند.

ملکی تاکید کرد: اطلاعات اولیه در محل حاکی از آن است که فرد دیگری در ساختمان حضور نداشته اما باز هم آتش‌نشانان مشغول جستجو هستند و بخش‌های مختلف آوار را جستجو می‌کنند تا از عدم حضور کسی در زیر آوار اطمینان حاصل کنند و تا دقایقی دیگر محل تحویل عوامل انتظامی و شهرداری خواهد شد.

وی در پایان هشدار داد: باز هم از شهروندان خواهش می‌کنم که اگر در مجاورت املاک یا ساختمان‌هایشان ملکی در حال گودبرداری هست خودشان هم دقت نظر داشته باشند. ضمن اینکه باید حتماً کسانی که متولی آن زمین هستند ایمن‌سازی لازم را نسبت به ساختمان‌های مجاور انجام دهند ولی خود شهروندان هم دقت داشته باشند و بررسی‌های لازم را انجام دهند و اگر خطری ساختمانشان را تهدید می‌کند مساله را جدی بگیرند.


10183217
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از تشکیل قرارگاه مقابله با احتکار کالا‌های اساسی خبر داد و تاکید کرد: جلوی هرگونه سوءاستفاده از حذف ارز ترجیحی را خواهیم گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طرح کالا برگ الکترونیکی شامل هر فرد ایرانی ساکن در کشور فارغ از هر گونه دهک بندی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند حرفه‌ای جعل اسناد ملکی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: همواره رابطه وثیقی میان بازاریان و نهاد‌های مقدس انقلابی وجود داشته است و بازاریان در خط مقدم کمک‌رسانی به مردم در حوادث مختلف بوده‌اند
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مدیریت مطالعات خدمات شهری و محیط زیست در مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، با تأکید بر ضرورت توجه جدی به مدیریت پسماند‌های تیز و برنده، این موضوع را یکی از تهدید‌های جدی سلامت عمومی در خانه‌ها، آرایشگاه‌ها و مراکز درمانی دانست. ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: از ظرفیت «صندوق سازگاری» کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل‌متحد و برنامه توسعه ملل‌متحد (UNDP) برای افزایش تاب آوری اقلیمی در کشور استفاده خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با هدف محرومیت‌زدایی هدفمند، توانمندسازی اقتصادی و ارتقای شاخص‌های آموزش و سلامت، تفاهم‌نامه‌های همکاری میان بنیاد علوی و استانداری هرمزگان با اعتباری بالغ بر ۲۵.۵ همت به امضا رسید؛ تفاهم‌نامه‌هایی که اجرای آنها طی سه سال آینده، زمینه‌ساز ت...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هماهنگی و هم‌افزایی در حوزه آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی میان سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برگزار و بر توسعه همکاری‌های مشترک دو سازمان تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی پلیس امنیت اقتصادی فراجا، اعلام کرد: در اجرای ۲ عملیات مختلف در استان تهران و فارس در مجموع ۲۸ هکتار زمین خواری کشف و آزادسازی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است