بین‌الملل 18:41 - 06 بهمن 1400
رئیس جمهوری مصر در سفر خود به ابوظبی بر حمایتش از اقدامات امارات برای مقابله با هرگونه اقدام "تروریستی" علیه‌ خود تاکید کرد.

سیسی: از اقدامات امارات در مقابله با هرگونه اقدام "تروریستی" حمایت می‌کنیم

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری الشرق الاوسط مصر، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری مصر امروز (چهارشنبه) اعلام کرد: عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر در جریان سفر خود به امارات و در دیدار با محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی تاکید کرد که مصر از هرگونه ابتکار عملی که امارات برای مقابله با اقدامات "تروریستی" علیه‌اش در پیش بگیرد، حمایت می‌کند.

به گفته سخنگوی دفتر ریاست جمهوری مصر، سیسی در این دیدار همبستگی دولت و ملت مصر با کشور برادر امارات را در مورد حادثه "تروریستی" اخیر که موجب مرگ یک تن و زخمی شدن تعدادی دیگر شد، اعلام می‌کند.

همچنین سیسی در این دیدار تاکید کرد: مصر هرگونه اقدام "تروریستی" نیروهای حوثی در هدف قرار دادن امنیت، ثبات و آرامش کشور امارات و مردم آن را محکوم کرده و حمایت خود را از تمامی اقداماتی که امارات برای مقابله با هرگونه اقدام "تروریستی" علیه خود در پیش بگیرد، اعلام می‌کند.

سیسی تاکید کرد: اصول مصر در قبال بحران‌های منطقه مبتنی بر عدم مداخله خارجی، مبارزه با خشونت و گروه‌های تندرو و تروریستی و حفظ نهادهای ملی کشور با هدف برقراری ثبات در کشورهاست. همبستگی عربی از قوی‌ترین راه‌های کارآمد برای مقابله با خطرات خارجی از کشور عربی است.

رئیس‌جمهوری مصر تاکید کرد: امنیت کشورهای خلیج فارس در امتداد امنیت ملی مصر است و به مقابله با تهدیدات علیه این کشورها می‌پردازیم.

همچنین ولیعهد ابوظبی و سیسی به بررسی روابط بردرانه مستحکم و همه جانبه و همکاری و تلاش مشترک بین دو کشور و راه‌های توسعه در تمامی زمینه‌ها پرداختند.

این دو مقام همچنین ادامه تلاش‌های خود برای مبارزه با مداخلات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای ایجاد تفرقه بین کشورها را مورد تاکید قرار دادند.

ولیعهد ابوظبی و سیسی به بررسی تحولات منطقه و جهان و آخرین رویدادهای آن و نیز چالش‌های منطقه عربی و بحران‌های موجود بر سر راه تحقق ثبات پرداخته و در این راستا بر همکاری مشترک عربی برای تحقق ثبات و صلح و توسعه منطقه تاکید کردند.

بن زاید از موضع مصر در قبال حملات انصارالله به مواضع و تاسیسات حساس امارات تقدیر کرد و گفت، این مواضع تجلی کننده اصول مصر در حمایت از منطقه است.

وی اشاره کرد: منطقه شاهد تحولات شتابزده و چالش‌های منطقه است که مستلزم تقویت همکاری و رایزنی برای حفظ امنیت و ثبات آن است.

انتهای پیام


11428211
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین با ترامپ بر سر توافق صلحی که مستلزم ارائه امتیازات گسترده به روسیه است، گفتگو وهمکاری خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه مناقشه چین و ژاپن، رئیس دولت تایوان با انتشار عکس خوردن سوشی ژاپنی حمایت خود را از توکیو اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونیسف هشدار داد که تخریب گسترده زیرساخت‌های فاضلاب در غزه باعث فروپاشی خدمات بهداشتی و بروز فاجعه سلامت عمومی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین پیش‌نویس طرح جدید پایان جنگ را دریافت کرده و قرار است به‌زودی با دونالد ترامپ به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در ویتنام تاکنون ۴۱ کشته برجای گذاشته و با ویرانی سازه‌ها و خاموشی گسترده، وضعیت بحرانی در این منطقه ایجاد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آلمان تأکید کرد هرگونه مذاکره صلح درباره اوکراین باید با حضور کی‌یف، مشارکت اروپا و پس از توقف حملات صورت گیرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان و همچنین احترام به تمامیت ارضی سوریه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس زمستان امسال در سفری نادر به چین خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که طرحی ۲۸ ماده‌ای برای پایان دادن به جنگ اوکراین منتشر شده، زلنسکی قرار است با مقامات پنتاگون دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت ایران با اشاره به توقف ارسال مواد اولیه تولید داروهای مسکن از افغانستان، از اختلال در روند درمان بیماران و انجام جراحی‌ها خبر داد و بر لزوم تصویب قانون برای کشت کنترل‌شده گیاهان دارویی در داخل کشور تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است