استانی 00:49 - 29 مهر 1399
ایسنا/لرستان عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: سویا هیچ نوع چربی مضری ندارد.

سویا هیچ نوع چربی مضری ندارد

دکتر منوچهر سیاح فر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سویا قدیمی‌ترین گیاهان زراعی محسوب می‌شود که یکی از منابع عمده تولید روغن و پروتئین گیاهی است.

وی ادامه داد: سویا به غیرازاین که غذای کاملی است هیچ نوع چربی مضری نداشته و دارای چربی‌های غیراشباع است.

سیاح فر خاطرنشان کرد: سویا از نظر تولید روغن خوراکی در جهان رتبه اول را دارد.

عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان افزود: تولید موفق و دستیابی به عملکرد مطلوب در سویا و دیگر گیاهان زراعی بستگی به کیفیت بذر کاشته شده در مزرعه دارد.

وی یادآور شد: کیفیت و کمیت بذر سویا به عوامل متعددی مانند خاک اقلیم و اجرای عملیات زراعی در دوره رشد و نمو گیاه مادری از کاشت تا برداشت بستگی دارد.

سیاح فر گفت: اگر بذور بعد از رسیدگی در معرض شرایط محیطی متغیر قرار گیرند قدرت بذر و جوانه‌زنی آنها رو به افول می‌دهد و به عبارت گویاتر ساختار ژنتیکی و شرایط محیطی حاکم در طول مدت نمو بذر و محیط انبارداری از جمله عوامل مؤثر بر قدرت بذر به شمار می‌آیند.

انتهای پیام


10771423
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است