فرهنگی‌هنری 18:19 - 13 اسفند 1399
اهمیت یادگیری موسیقی در سنین پایین سبب ایجاد یک شاخه از موسیقی به نام آموزش موسیقی کودک شده است. کودکان دنیای متفاوتی دارند؛ بنابراین باید برای یاد دادن موسیقی به آنها، از روش‌های مخصوص استفاده کرد. تمامی ویژگی‌های کودکان را باید در نظر گرفت تا بتوان استعداد آن‌ها را در زمینه موسیقی شکوفا کرد.

آموزش موسیقی، به کودکان نظم را یاد می دهد

به گزارش ایسنا، در این زمینه به تازگی مجموعه «آموزش مربی‌گری موسیقی کودک» اثر سحر میرهاشمی و نیلوفر نادی منتشر شده است. این مجموعه چکیده‌ای از تجربیات این دو هنرمند در زمینه موسیقی کودک است که در دو زبان فارسی و انگلیسی به چاپ رسیده است.



نیلوفر نادی درباره اهمیت آشنایی کودکان با موسیقی توضیح داد: به طور کلی به دلیل اینکه موسیقی بر پایه ریتم است، در زندگی بچه‌ها تأثیر بسزایی می‌گذارد و انگار که بچه‌ها برنامه‌ریزی شده می‌شوند خصوصاً بچه‌هایی که مسئولیت پذیر و نظم پذیر نیستند و موسیقی به آن‌ها در این زمینه کمک زیادی می‌کند. به این دلیل که موسیقی به ما می‌گوید که باید بر اساس یک قاعده ساز بنوازید و اگر از جایی شروع می‌کنید، در جایی باید آن را تمام کنید. یکسری قانون‌ها و ریتم‌های مشخصی دارد و این مشخص بودن آن باعث می‌شود که بچه‌ها منظم بودن را یاد بگیرند و بتوانند مسائل را خیلی بهتر در ذهن‌شان دسته‌بندی کنند و تصمیم‌های بهتری در زندگی‌شان بگیرند.



سحر میرهاشمی نیز گفت: ما اجراهای گروهی نیز داشتیم و در این کتاب نیز به آن اشاره کردیم و این تیم ورک باعث می‌شود که این حس همکاری از بچگی در ذهن‌شان شکل بگیرد و اگر در کلاس دو نفر بلز آلتو، دو نفر ساز کوبه‌ای و چند نفر زایلوفون می‌نوازند، این‌ها هر کدام دارند وظایف خودشان را انجام می‌دهند اما باید در قالب گروه حواسشان به یکدیگر باشد. پس این موضوع نشان دهنده این است که می‌توانند قطعات خودشان را به صورت منظم اما در قالب یک گروه اجرا کنند.

انتهای پیام 


10976435
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مادر جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان در شب پنجم ماه مبارک رمضان آسمانی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک مادر لبنانی از ارادت خود به رهبر معظم انقلاب سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جهانگیر الماسی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون مهمان ویژه‌برنامه «نفیس» شبکه نسیم سیما شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سی‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از برگزاری این رویداد فرهنگی از ۲۳ اردیبهشت‌ماه سال آینده خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه محفل در فضای مجازی یک میلیارد و چهل میلیون بازدید دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «از آبی کمرنگ تا سفید پررنگ» با گویندگی ۱۰ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون صدای رسانه ملی از راه‌اندازی «رادیو نیایش» در ماه مبارک رمضان خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «آندور» با گویندگی ۵۳ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به طور رسمی در مصلی امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از بازیگران، ورزشکارانی حرفه‌ای هم هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است