اقتصادی 10:59 - 09 خرداد 1399

واحدهای گاز و گاز مایع مناطق نفت‌خیز جنوب نوسازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، فرخ علیخانی در بازدید از تأسیسات گاز و گازمایع ۴۰۰، ۵۰۰، ۹۰۰ و ۱۰۰۰ مناطق نفت‌خیز جنوب، اظهار داشت: این بازدید با هدف بررسی وضع این واحدها انجام شد که پس از ارزیابی‌های فنی و اقتصادی برنامه بازسازی، نوسازی و یا تجمیع آنها تعریف و اجرا خواهد شد.

وی افزود: همچنین بررسی اولیه وضع ناوگان آتش‌نشانی مناطق نفت‌خیز جنوب از دیگر اهداف این بازدید است و در نظر داریم ماشین‌ها و ایستگاه‌های آتش‌نشانی این شرکت را طی چند مرحله مطابق با استانداردهای روز نوسازی و بازسازی کنیم.

معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور تولید ادامه داد: بررسی وضع خوزستان از نظر شیوع ویروس کرونا و پشتیبانی از اقدام‌های بهداشتی در راستای مسئولیت‌های اجتماعی از دیگر اهداف این بازدید است.

علیخانی طرح نوسازی و بازسازی تأسیسات را یک کار بزرگ و ملی خواند و تصریح کرد: پس از چند سال کار مطالعاتی که توسط کارشناسان مناطق نفت‌خیز جنوب انجام گرفت در بخش‌های فرآورش و NGL تعدادی از این تأسیسات باتوجه به قدمت و تغییر خوراک و دیگر شرایط کاندید طرح نوسازی و بازسازی شدند.

همچنین احمد محمدی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با بیان اینکه پروژه‌های نوسازی تأسیسات در شمار پروژه‌های ملی هستند و کل کشور از آن منتفع خواهد شد، گفت: انتظار داریم با یک همکاری مستمر و پیوسته تیمی و ضمن توجه به عنصر زمان، در یک بازه زمانی قابل قبول این کار را اجرایی و به سرانجام برسانیم.

وی کار در صنعت نفت را بسیار پیچیده توصیف کرد و با اشاره به رعایت حداکثری ایمنی در کار افزود: در بحث ایمنی با شک و تردید نباید به مسائل نگاه کرد و ضرورت دارد با گردآوری داده‌ها و اطلاعات صحیح و به روز به یک سطح قابل قبول و ایمن از فرآیند انجام کار رسید.


10551105
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتاق اصناف ایران گفت:تخم‌مرغ طی سه ماه اخیر حدود ۱۱ درصد، گوشت گوساله حدود ۵۴ درصد رشد قیمت را تجربه کرده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:سهامدار شدن مددجویان در پروژه‌هایی با بازار تضمین‌شده برق، نه‌تنها امنیت معیشتی آنها را تقویت می‌کند، بلکه موجب افزایش بهره‌وری منابع عمومی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: اگر بخواهیم دلایل رشد فعلی بازار سرمایه را بررسی کنیم، باید اشاره کنیم که بازار با توجه به جا ماندگی‌اش نسبت به بازار‌های موازی مانند طلا، دلار و ملک، در ۵ سال اخیر جزء جا مانده‌ترین بازار‌ها محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی کشورمان و وزیر صنایع جمهوری بلاروس بر گسترش همکاری‌های حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی، دریایی و هوایی تأکید کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: حذف ارز ترجیحی سیاست درستی بود که با فراهم شدن الزامات همچون حذف قیمت گذاری دستوری، حذف سهمیه بندی و پرداخت بخشی از معوقات بازار برنج به آرامش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات مدیره سازمان بورس گفت: طرح رویش یکی از طرح‌های ملی وزارت اقتصاد است که مسئولیت راهبری آن به سازمان بورس واگذار شده است؛ این طرح به دنبال پاسخ به دو دغدغه اصلی در اقتصاد کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:مجلس به دولت اجازه نخواهد داد که از وظایفش در رابطه عرضه زمین به مردم برای ساخت مسکن شانه خالی کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی درمورد افزایش قیمت شیر و تأمین نشدن شیر مدارس و همچنین، اختصاص سهم سفره مردم به کشور‌های همسایه توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر اینکه ایران سرزمین فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری به‌ویژه در حوزه نفت و گاز است، گفت: برای همکاری با کشور‌های دوست سبدی از قرارداد‌ها را طراحی کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از افزایش ۳ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز غنی در فاز ۱۳ پارس جنوبی خبر داد و گفت: این اقدام کمک شایان توجهی به تأمین پایدار گاز کشور در فصل سرد می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است