بین‌الملل 10:00 - 05 مهر 1400
حزب اتحاد اسلامی کردستان عراق نشست عادی سازی روابط با صهیونیست‌ها در اربیل را محکوم کرد.

حزب اتحاد اسلامی کردستان عراق نشست اخیر اربیل را محکوم کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری المیادین، حزب اتحاد اسلامی کردستان عراق در بیانیه‌ای نسبت به نشست اربیل برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

این حزب ضمن محکوم کردن این نشست اعلام کرد: هدف کنفرانس اربیل این است که جلاد را با قربانی برابر دانسته و بهانه‌ای برای کسانی در اقلیم است که منتظر چنین فرصت‌هایی هستند.

حزب اتحادیه اسلامی کردستان عراق همچنین تاکید کرد که این کنفرانس یک طرح توطئه بود که هدف آن هدف قرار دادن اقلیم کردستان و تلاش بی‌فایده برای ایجاد اختلاف میان ملت‌های منطقه است.

در همین حال، خانواده وسام الحردان، رئیس گروه "صحوه العراق" را که بیانیه دعوت به سازش با رژیم صهیونیستی را قرائت کرده بود، اعلام کردند که اطلاعی از نشست اربیل نداشته و هیچ ارتباطی با اظهارات الحردان در تایید عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی ندارند.

این خانواده ضمن تاکید بر حمایت از مساله فلسطین اعلام کرد که اظهارات الحردان بیانگر نظر شخصی وی بوده و نشان دهنده نظر ملت بیدار عراق، خانواده او و حتی قبیله حردان نیست.

در اقدامی جنجالی و در میان استقبال گسترده رسانه‌های اسرائیلی، اخیرا "کنفرانس توافق آبراهام" در اربیل برگزار شد.

در این کنفرانس که در راستای عادی‌سازی علنی روابط با اسرائیل شکل گرفته، گروهی از زعمای عشایر غرب عراق و برخی سران رژیم بعث سرنگون شده این کشور حضور داشتند.

رسانه صهیونیستی یدیعوت آحارونت هم مدعی شد که ۳۰۰ نفر از سران قبایل عراق خواستار عادی سازی روابط با اسرائیل شده‌اند.

انتهای پیام


11246240
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به دنبال آن است که تا پیش از پایان دوره ریاست جمهوری خود، شاهد یک ماموریت فضایی جدید با حضور انسان بر کره ماه باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی عملیات مشترک عراق از نابودی دو مقر و هلاکت شماری از تروریست‌های داعش در یک حمله هوایی دقیق بر اساس داده‌های استخباراتی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی ادعای کشتار سیستماتیک سفیدپوستان را گمراه‌سازی بین‌المللی» خواند و بر پیوند ناگسستنی میان نژاد‌های مختلف تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه از دیدار‌های فشرده فرستادگان ترامپ در میامی پیرامون جنگ اوکراین خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین با به سخره گرفتن اظهارات دبیرکل ناتو درباره آمادگی برای جنگ با روسیه، او را به بی‌سوادی متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از هکر‌ها که تصور می‌شود طرفدار اوکراین باشند، با استفاده از اسناد جعل شده توسط هوش مصنوعی چند شرکت دفاعی روسیه را هدف قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه عراق و ایتالیا در رم، با حمایت از آتش‌بس در غزه، بر لزوم پرهیز از درگیری نظامی در پرونده ایران تأکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین ضمن ابراز تمایل به صلح در سال آینده، تأکید کرد مسکو از خواسته‌های اساسی خود در مذاکرات عقب‌نشینی نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که غزه روز‌های سخت خود را سپری می‌کند، کاردینال پیزابالا با شکستن محاصره اسرائیل وارد تنها کلیسای کاتولیک این باریکه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کشتیرانی دانمارکی مرسک اعلام کرد یکی از کشتی‌های آن به نام «مرسک سباروک» برای اولین بار در نزدیک به دو سال با موفقیت از دریای سرخ و تنگه باب‌المندب عبور کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است