استانی 09:28 - 27 آبان 1397
مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: باید تابو و انگ بیماری افسردگی در جامعه شکسته شود.

بی‌اطلاعی 50 درصد افراد مبتلا به افسردگی از بیماری خود

«زهرا یوسف‌نژاد» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: یکی از عللی که موجب می‌شود تا افراد افسرده برای درمان به مراکز درمانی مراجعه نکنند انگ بدی است که بر روی آن قرار داده شده است.

وی افزود: متأسفانه این تابو و انگ در شهرهای کوچک‌تر، بزرگتر می‌شود و درمان افسردگی در این مناطق دشوارتر می‌شود.

مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی ادامه داد: عواملی چون سرخوردگی، اختلالات هورمونی و ... سبب می‌شود که فرد دچار مشکل اختلال روانی و افسردگی شود و زمانی‌که انگ بد از روی بیماری افسردگی برداشته شود، شخص بیمار با مشاهده عواملی چون عدم لذت بردن و احساس غم به مرکز درمانی مراجعه خواهد کرد.

یوسف‌نژاد با بیان این‌که متأسفانه به‌علت مشکل مذکور 50 درصد بیماران افسرده مطلع نیستند که از افسردگی رنج می‌برند، اظهار کرد: عدم درمان این مشکل سبب می‌شود تا مشکلات بزرگ‌تری چون گرایش به سوی اعتیاد، اقدام به خودکشی و ... به وجود آید.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به این‌که برخی از افراد به‌علت از دست دادن عزیزان خود در معرض بیماری اختلالات روانی قرار می‌گیرند، تصریح کرد: حمایت‌های اجتماعی از این افراد موجب می‌شود تا آن ها هرچه سریع‌تر بهبود یابند.

وی توضیح داد: هر اتفاقی یک دوره بحران دارد و اگر اجازه داده شود که فرد دوره بحران را بگذراند، دوباره به حالت عادی خود بازخواهد گشت.

مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی تصریح کرد: نداشتن مهارت‌های زندگی یکی از علل بروز افسردگی در کشور و در این استان است.

به گفته وی، افرادی بیشتر دچار افسردگی می‌شوند که بیشتر نگرش و دیدگاه‌های منفی دارند.

انتهای پیام


9976100
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است